Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה עקרונית על HU's

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שם לב שכמעט עולם פה ממליצים לאנשים על מערכות (HU) בסכומים גבוהים, ואם אין לאותו אדם כסף אז הם אומרים לו לחסוך עוד או לקנות יד שניה

אני לא מבין גדול במערכות, אבל אני לא חושב שזהו צעד נכון

אני חושב שאדם שרוצה לבנות מערכת ב- 1200-1500 שקל יכול להסתפק בדגם ביניים או דגם נמוך של חברה אמינה, הוא לא חייב שיהיה אקולייזר, ועוד מיליון פונקציות שאני בכלל לא יודע עליהן

יש הרבה אנשים שהבדל של 300-500 שקל במחיר ההד יוניט יהיה הרבה יותר משמעותי עבורם מאשר ההבדל בביצועי ההד יוניט

בסופו של דבר: אין בשוק הד יוניטס סבירים/מספקים במחיר של 600-800 שקלים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דעתי האישית:

זה הכל עניין של תיאום ציפיות- אתה מקבל יחסית למה שאתה משקיע.

אתה לא יכול לצפות לניסים ונפלאות כאשר אתה משקיע 120 ש"ח ב-

רמקולים, מגברים, סאב, HU, איטומים, התקנה.

התמורה היא פונקציה של ההשקעה

והיחס הוא ישר, בין כמה שאתה משקיע לבין מה שאתה מקבל.

אין ארוחות בחינם ומה שזול עולה ביוקר. אלו לא סתם קלישאות זה נכון.

תחום האודיו ולרכב בפרט זה בור בלי תחתית. לא משנה כמה שתשקיע בסופו של יום תרצה להשקיע יותר. זה נכון קל וחומר לגבי כל חובב אודיו אמיתי - תמיד לאחר תקופה מסוימת תרצה להשתדרג ולהשיג רמה גבוהה יותר.

בכך שאנו ממליצים על מוצר איכותי זה או אחר אנו מקדימים תרופה למכה ובעצם חוסכים כסף.

כי כאשר אתה מוכר מוצר יד שנייה אתה בדר"כ מפסיד כסף.

לדוגמא יוסי רוצה להשקיע 2000 ש"ח במערכת קומפלט לאוטו אז אנו נמליץ לו לרוב או לחשוב על מוצרי יד שנייה או לחכות עד שהתקציב ייצמח.

וזאת משום שהתקציב שלו לא יכול לכסות את כל קשת המוצרים וההוצאות הדרושות לבניית מערכת נכונה ואיכותית. ואנו בטוח לא נמליץ, על דרכי התקנה חאפריות, או מוצרים סוג ז'. אנשים שנמצאים הם חובבי אודיו ולא זבל.

עדיף להתחיל מרמה טובה מאשר לבזבז כסף על זבל שממילא אין לו ערך בשוק היד השנייה.

מקווה שתצליח לרדת לסוף דעתי.

בברכה, שי.

פורסם

אתה צודק ב100 אחוז ולכן יש מקצוע שנקרא "מכירות"

איש מכירות מקצועי (וגם לא מקצועי אבל עם ראש פתוח והבנה אנושית) צריך לוודא "צרכי ו/או ציפיות לקוח", ולהתאים את המוצר לרוכש הפוטנציאלי, במקצועיות ובהגינות.

בגדול, בירור זה כאמור, הינו שלב אחד מיני רבי רבים בהליך מכירה איכותי.

למשל, לעיתים עולה, כי מכירה של מכשיר בסיסי מינימלי- מבית טוב , יותר מאשר יספק את לקוח א' ומכשיר מאוד איכותי מאותו הבית, ממש לא יספק את לקוח ב'.

חברי הפורום כאן מתעסקים בדכ במערכות מכובדות, ואשר לא ניתנות לרכישה בסכומים שאותם ציינת, ועל כן תשובתם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...