Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב לראות את המכוניות שנפגעו אבל תודה לאל שזה מסתכם במקרה הזה רק במכוניות ולא בנפש.

שורה תחתונה - זה רכושו הפרטי של איתן וורטהיימר, וזכותו לעשות בו כרצונו, אבל כחובב רכב ישן חבל לראות מכוניות מיוחדות כאלו "נמוגות" לאיטן. היה כבר עדיף למכור אותן לאנשים פרטיים שלפחות ישקיעו בהן ויחזירו אותן לכביש.
אני לא מתכוון להיכנס לכיס של אף אחד, אבל אני בטוח שכל אחד פה רואה רכב אחד מהתמונות שמדבר אליו יותר משאר המכוניות ומדמיין לעצמו, מה הוא היה עושה אם הרכב היה בבעלותו. אני לדוגמא לא מבין איך אפשר שתהיה בבעלותך פורשה (את זאת שבתמונה) ולתת לרכב לעמוד ולהגיע למצב שכזה. זה אותו הדבר כמו שיש למישהו מיליארד דולר בעו"ש, הבעייה היא שאין מה לעשות עם כל כך הרבה כסף. מיליון ראשון, מיליון שני, עשרה מיליון, חמש עשרה מיליון בסדר, כל אחד ימצא שימוש - אבל אני בטוח שמגיע השלב שזה כבר ממש לא משנה ונהיה מיותר, כמו בלאגן בארון בגדים. זה מה שהרכבים האלה מזכירים לי - ארון בגדים של נערה בגיל ההתבגרות. יש שם קצת מהכל והרבה בלאגן. בטח יש התרגשות כל פעם שנכנס רכב חדש אבל ההתרגשות שוכחת וכך גם הרכב.

אסף

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיפה הוא משיג את המכוניות האלו?

הן יבוא אישי?

או מכוניות שהיו כאן בארץ והגיעו לידיים שלו?

איך הוא מאתר אותן?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

העיקר שאכן אין פגיעות בנפש וזה מה שחשוב. ממש כואב לראות את המכוניות עומדות כך מוזנחות ועכשיו עם פגיעות רסיסים שעשו בהן שמות. אני זוכר בתור ילד את יואכים לוין ז"ל נוהג בפורד A שלו עם אשתו ברחבי העיר. למרות הצער עדיין אפשר לשקם את רוב המכוניות הנמצאות במקום. אולי עכשיו ייפתח פתח כל שהוא ואיתן ורטהיימר יסכים למכור חלק מהאוסף הזה. בשנים האחרונות הוא מכר מספר מועט של מכוניות והלוואי שגם עכשיו יעשה כך. אני בטוח שיהיו על כך קופצים.

פורסם

נקווה לטוב.

לצערי , אמרו פה את דעתי על הנושא.

חבל שהמכוניות שוכבות - הערך האמיתי שלהן הוא כשהן נוסעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ולעיתים הקשר הרגשי אליהן, שווה הרבה יותר ממליוני ומליארדי דולרים.

:cry:

עד כמה שזה לא נעים לראות אוסף שכזה במצב דיי הרוס... הייתי אומר שנסחפת קצת ;)
פורסם

יניב

באספנות זה שם המשחק - "הסחפות" , רגש - להגיון אין פה שום מקום.

ראה אין ספור שירשורים שדנים בעניין.

אירית

פורסם
עצוב לראות את המכוניות שנפגעו אבל תודה לאל שזה מסתכם במקרה הזה רק במכוניות ולא בנפש.

אני לא מתכוון להיכנס לכיס של אף אחד, אבל אני בטוח שכל אחד פה רואה רכב אחד מהתמונות שמדבר אליו יותר משאר המכוניות ומדמיין לעצמו, מה הוא היה עושה אם הרכב היה בבעלותו. אני לדוגמא לא מבין איך אפשר שתהיה בבעלותך פורשה (את זאת שבתמונה) ולתת לרכב לעמוד ולהגיע למצב שכזה. זה אותו הדבר כמו שיש למישהו מיליארד דולר בעו"ש, הבעייה היא שאין מה לעשות עם כל כך הרבה כסף. מיליון ראשון, מיליון שני, עשרה מיליון, חמש עשרה מיליון בסדר, כל אחד ימצא שימוש - אבל אני בטוח שמגיע השלב שזה כבר ממש לא משנה ונהיה מיותר, כמו בלאגן בארון בגדים. זה מה שהרכבים האלה מזכירים לי - ארון בגדים של נערה בגיל ההתבגרות. יש שם קצת מהכל והרבה בלאגן. בטח יש התרגשות כל פעם שנכנס רכב חדש אבל ההתרגשות שוכחת וכך גם הרכב.

אסף

בדיוק שהסתכלתי על התמונות חשבתי לעצמי בראש איך הפורשה הייתה נראית לו הייתה אצלי בחניה. :) באמת חבל על כל המכוניות המסכנות ששוכבות להן שם, הרי אני בטוח שיש הרבה אנשים שהיו רוצים אחת מכל המכוניות שם והיו משפצים אותה לכחדשה. בזבוז!

סתם בשביל הקטע, כמה בערך עולה פורשה כזאת במצב כזה לפני שיפוץ?

פורסם
מאיפה הוא משיג את המכוניות האלו?

הן יבוא אישי?

או מכוניות שהיו כאן בארץ והגיעו לידיים שלו?

איך הוא מאתר אותן?

איתן הוא האיש הכי עשיר בארץ אז לא נראה לי שיש לו בעיה
פורסם

ממש כואב לראות את המכוניות

במיוחד את הפורד A שהיתה של

שמואל סגל וגם של יואכים לוין

מה"אבות המייסדים" של אספנות הרכב בארץ

פורסם

אם אני לא טועה, האוסף לא שייך לאיתן אלא לאח שלו ששמו זרח מפרחוני בזה הרגע.

כל הרכבים נקנו בארץ לפני כ 13 שנים.

נציג מטעמו (נו, זה עם הטרקסיון אואנט, מה קורה לי עם שמות בזמן האחרון, הגיל?) היה מגיע כמעט לכל מפגש ,כשהם עוד היו בכיכר מילנו (לפחות את השם של הככר זכרתי :-D ) ומשכנע אנשים למכור רכבים.

הוא גם סייר בארץ וקנה בזמנו המון מכוניות.

לזכותם יאמר שהם שילמו מחירים יפים מאווד עבור הרכבים, מכרתי להם בזמנו מוריס מיני מיינור (לא מוריס מיינור אלא מיני מתוצרת מוריס) MK1 סטיישן (מה נקרא טרוולר) שעד היום אין לי מושג איפה היא ומה קורה איתה .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 6 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...