Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר עוד פרטים האם חלק מהם משופצים היום ? מה עם הפורד של יוכין לאוין ?

אף אחד לא שופץ ולדעתי גם לא ישופץ.

הייתי וראיתי את כל האוסף.

פרטים נוסםים רק בפרטי.

גיורא

חבר מס 14400

פורסם

אכן רוב האוסף נמצא אצל אדם אחד שהציל אותו,הרכבים אינם משופצים אך ניתן לשפצם,עבודה של שנים לדעתי.

עופר בן צבי

פורסם

היתה לו שם פרינץ 3 מאוד נדירה, שנפגעה.

אמורה להיות היום אצל אספן מאזור מזכרת בתיה.

לא יודע אם שופצה, מקווה שכן, אוטו מאוד נדיר.

NSU Club Israel

פורסם

ואני נתתי לו לוח שעונים של פרינץ 3 שהיה אצלי בתצוגה בתמורה ללוח שעונים של פיאט 1100 שנמצא אצלי בתצוגה. הלוח של הפרינץ משוכלל יותרו ומכיל כפתור אורות ומתג הנעה במפתח וכפתור למגבי השמשות...

פעם אחרונה שדיברתי עם הבחור אמר שתקוע ללא שמשות שנשברו מרסיסים שעפו מהטיל. גם לוח השעונים נשבר מרסיסים.

יש שירשור בענין מלפני כ 4 או 5 שנים.

שלמה דן גדרון

פורסם
ואני נתתי לו לוח שעונים של פרינץ 3 שהיה אצלי בתצוגה בתמורה ללוח שעונים של פיאט 1100 שנמצא אצלי בתצוגה. הלוח של הפרינץ משוכלל יותרו ומכיל כפתור אורות ומתג הנעה במפתח וכפתור למגבי השמשות...

פעם אחרונה שדיברתי עם הבחור אמר שתקוע ללא שמשות שנשברו מרסיסים שעפו מהטיל. גם לוח השעונים נשבר מרסיסים.

יש שירשור בענין מלפני כ 4 או 5 שנים.

הוא דיבר איתי כמה פעמים, לי יש פרינץ 3, אבל לא שמעתי ממנו יותר, כבר לא זוכר למה.

אמרתי לו שאת כל הדברים הללו ניתן להשיג.

NSU Club Israel

פורסם
הוא דיבר איתי כמה פעמים, לי יש פרינץ 3, אבל לא שמעתי ממנו יותר, כבר לא זוכר למה.

מי יודע מה עלה בגורלה של הקונטסה?

היא למכירה?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

נדב..ברוכים השבים..אני רואה שאתה בכושר שיא.

אני רושם אותנו לטרפן בברוז'

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

הפרינץ 3 עומדת למכירה.

מעוניינים, רציניים בלבד, יכולים לפנות בה"פ.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם

שאלת תם,רובכם מציין שהרכבים כניראה לא ישופצו מעולם,אז לשם מה הם נירכשו? אין אפשרות לברר זאת ישירות מול הבעלים שיאשש זאת? אולי הוא יחליט לעשות מכירה המונית ויום חג לחובבי הז'אנר ?

פורסם

חברים יקרים,

לפני כשנה פלוס התארחתי אצל הבעלים בחור חביב מאד כולל סיבוב היכרות עם הרכבים.

למיטב הבנתי יש לו חלומות גדולים לפתוח מוזיאון רכב אבל את השיפוצים מעוניין שיעשו אחרים למענו.

הערכה שלי שהרכבים אינם למכירה במחיר השוק וגם לא מעבר לזה, אני ניסיתי בקטנה, לא לפתח ציפיות.

לצערי ניראה לי, שלפחות הרכבים שעומדים בחוץ ולא תחת קורת גג כזאת או אחרת ילכו בסופו של דבר לברזל.

הכמות שם היא עצומה ולשפצם צריך סדנא עם צוות שתעבוד 24 שעות ביממה כדי שניתן יהיה להגיע לתוצאות בקדנציה של הצעירים מביננו.

למיטב ידיעתי זה לא קורה.

חבל אבל זאת המציאות, כולי תקווה שהיא תשתנה.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...