Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי וולבו 144 שנת 69 , רכב אספנות.

יש לו הגה מכני, ובנוסף לזה הוא גם בקוטר 18 אינץ' אם אני לא טועה, כלומר הגה גדול ומסורבל מן הרגיל, ממש דומה להגה של אוטובוס,

שאלתי היא, האם אפשרי להחליף את ההגה עצמו, כלומר מההגה הקיים בקוטר 18, להגה סטנדרטי, או שזה הליך מסובך, והאם אפשר להסב את כל ההגה לכך שיהיה הגה כוח, ואם כן כמה כל הסיפור הזה עולה?

כמו כן, יש ברכב 2 חלונות אחוריים שנפתחים החוצה, כלומר סטייל ספארי נקרא לזה, ו2 קדמיים רגילים, עם ידית,

האם אפשרי להסב את כל החלונות לחשמליים, מאחורה זה יותר מסובך כי החלון נפתח החוצה ולא יורד לתוך הדלת, אז צריך גם לעשות הכנה לחלון למטה, כך שאני מתאר לעצמי שזה יהיה עסק מסובך, אבל עדיין האם הדבר אפשרי וכמה צריך לעלות דבר כזה בהערכה גסה?

תודה מראש לעונים!

פורסם

לגבי ההגה, אתה מתכוון לגלגל ההגה, ואני מבין שזה אוטו אספנות, אז נראה לי יותר הגיוני שפשוט תנסה ל"התרגל לזה".

לגבי חלונות חשמל קדמיים, אין בעיה, להתקין חלונות חשמל של SPAL , ודובר על כך רבות בפורום זה.

לגבי חלונות אחוריים, לפני שנים רבות מאוד, היו קיטים גם לאופן פעולה זה של החלונות, לא ידוע לי היום על קיטים כאלה, אני מניח שחיפושים מסויימים יניבו תוצאות חיוביות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התשובה המהירה...

כן הרכב הוא רכב אספנות כפי שצויין בכותרת האשכול, ברור לי שחבל "להרוס" את היופי או המקוריות של ההגה והרכב, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה האם זה אפשרי להחליף את גלגל ההגה לקוטר יותר קטן.

בקשר לחלונות, תארתי לעצמי שהקדמיים זה לא צריך להיות בעיה להתקין מנגנון חשמלי, אבל בקשר לאחורים, אני לא יודע למה אתה מתכוון בקיט, אבל כפי שציינתי החלון נפתח החוצה, ולא יורד למטה, כלומר אין חריץ לחלון למטה בכלל וצריך להכין תשתית שלמה, לכן נראה לי שאוותר על הרעיון הזה.

פורסם

ל 164 שלי משנת 1971 גלגל הגה גדול- תתרגל זה כף

ניתן להסויף הגה כח בד"כ מפרוק רכב ישן העלות של שיפוץ+ הרכבה 4000-6000ש"ח

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

להפוך להגה כוח זה סיפור דיי יקר ממה שאני מבין מההודעה שלך.... אז על זה אני יוותר...

אבל אם אפשרי לדעתי אני יחליף את גלגל ההגה לקוטר סטנדרטי...

עוד שאלה יש לי, האם חוקי לשים צמיגים 17" ברכב זה? ואיפה אני יכול לבדוק בדיוק עד איזה גודל אני יכול לשים?

פורסם

גלגל הגה גדול מיוצר כדי לתת לנהג יותר כח בזמן סיבוב ההגה בעמידה

החלפת גלגל הגה לקטן תקשה על סיבוב ההגה בעמידה וגם תשנה את השייק העמיתי של

רכב האספנות .

עלויות שינוי של כל המערכת להגה כח זה בערך כך

משאבה מפרוק כ 800 ש"ח הגה כח בערך 1000 ש"ח שינוי והתקנת המשאבה + מותחנים

זה סיפור של כמה שעות טובות .

וכן אני היית שומר על גלגל הגה מקורי .

בהצלחה

אורי

פורסם
עוד שאלה יש לי, האם חוקי לשים צמיגים 17" ברכב זה? ואיפה אני יכול לבדוק בדיוק עד איזה גודל אני יכול לשים?

אל תשים ברכב הזה צמיגים אחרים מהמקוריים בטח שלא צמיגי 17" כי פשוט לא תוכל להזיז את ההגה כלל.

משאבה מפרוק כ 800 ש"ח הגה כח בערך 1000 ש"ח שינוי והתקנת המשאבה + מותחנים

זה סיפור של כמה שעות טובות .

מדבור בתיבת הגה. הגה הכח ב-144 היתה אופציה שנים האחרונות לדגם, או]ציה לא נפוצה כל כך.

אני מכיר לפחות 5 אנשים שמחפשים חלקים להסבה של 144 להגה כח - ולא מוצאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...