Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לשכוח שחיפה גם הגיעה לרבע גמר גביע המחזיקות!!!

בהצלחה מחר.. למרות שקשה לי להאמין שמשהו טוב יצא משהו מהמשחק הזה. הראש של השחקנים ממש לא במשחק וההכנה לקויה.. קשה לראות אותם יוצאים אם משהו טוב יותר מהפסד, אבל הלוואי..

פורסם

מכבי חיפה ניצחה 3:0 את ההרכב השני של מנצ'סטר.

הפועל ת"א ניצחה 1:0 את מילאן.

אל תתנפלו עליי, אני לא אוהד של הכדורגל הישראלי הנחות.

אני אוהד מכבי ת"א בכדורסל :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שכחת את הפועל תל אביב כנראה אז אני אזכיר לך לרגע-רבע גמר גביע אוופא.

וגם מכבי תל אביב לפני שנתיים היו ב'צמפיונס למרת שהם לא היו משהו.

אם איך שמכבי ת"א נראו הם מתאימים גג לגביע הטוטו בליגה לאומית.

לא חוכמה לשחק בונקר 90 דקות ולהגיד הפסדנו רק 1:0 ליובנטוס.

גם הפועל ת"א למרות ההישג היפה לא הבריקה , צ'לסי היתה קבוצה בינונית גם ככה ולמרות הבינוניות שלה למשחק בישראל הם הגיעו ללא 8 שחקני הרכב ראשון , לומוטיב מוסקבה זו קבוצה שבזמנו היתה ברמתה של הפועל ת"א , פארמה?-לפני אותה עונה היתה מכירת חיסול במועדון ומכרו את כל הכוכבים בגלל גרעונות , הקבוצה ששיחקה אז מול הפועל ת"א היתה גם כן קבוצה בינונית , אותו דבר מילאן של אז זו לא אותו קבוצה של היום למרות שהיתה עדיפה על הפועל ת"א בכמה רמות.

עם כל הכבוד תמיד מכבי חיפה הביאה את ההישגים הכי יפים באירופה מבין הקבוצות בארץ , ובזכות כדורגל יפה לא בונקר ואולי איזה גול דרדלה , מול כל הקבוצות שיחקנו פתוח והתקפי.

את פארמה בימים הגדולים שלה ניצחנו באיטליה (למרות הפסד בפנדלים) , טורפדו מוסקבה , פריז סן ז'רמן ובליגת אלופות הגענו לאולד טראפורד ועלינו עם 2 חלוצים ונתנו 2 גולים וכל זה בלי 2 השחקנים הכי טובים שלנו יעקובו וז'טאוטאס , ובמשחק השני שלישיה נתנו להם , וכל הבילבולי שכל על הרכב שני , גם הפועל ת"א באותה עונה גדולה שלה באירופה לא היתה מנצחת את ההרכב הזה ששחקן אחד באותו הרכב היה שווה כמו כל מכבי חיפה.

ולא הזכרתי את המשחקים מול אולימפיאקוס , ועם קצת יותר מזל היינו גם עולים שלב.

בקיצור מבחינת הישגים אף קבוצה בארץ לא מתקרבת אלינו.

פורסם

*******נמחק ציטוט מיותר****************************

חבר, אם אני לא טועה בפארמה שיחקו באותה עת פאביו קנבארו, די ואיו בימיו הגדולים ועוד כמה.

מילאן? תגיד עם השמות הבאים מוכרים לך; שבצ'נקו, רוי קוסטה, מאלדיני, נסטה, סרג'יוני,חוזה מרי או סורין אני תמיד מתבלבל בינהם(למרות ששניהם שחקנים מעולים ולא שם) גטוסו כמובן ועוד רבים.

גם אנצ'לוטי המאמן נשאר .

שחקן אחד באותו הרכב היה שווה כמו כל מכבי חיפה.
כבר פה רואים את התגובה המאוד "אובייקטיבת " שלך.

אופיר- לך הבית. התמונה בצד ימין שלך היא לא במקרה מכדורגל?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
חבר, אם אני לא טועה בפארמה שיחקו באותה עת פאביו קנבארו, די ואיו בימיו הגדולים ועוד כמה.

מילאן? תגיד עם השמות הבאים מוכרים לך; שבצ'נקו, רוי קוסטה, מאלדיני, נסטה, סרג'יוני,חוזה מרי או סורין אני תמיד מתבלבל בינהם(למרות ששניהם שחקנים מעולים ולא שם) גטוסו כמובן ועוד רבים.

גם אנצ'לוטי המאמן נשאר .

כבר פה רואים את התגובה המאוד "אובייקטיבת " שלך.

אופיר- לך הבית. התמונה בצד ימין שלך היא לא במקרה מכדורגל?

בקשר להרכב של מנצ'סטר , בוא תראה את ההבדלים בין ההרכבים בין המשחק הראשון (הפסד 5:2) לשני (ניצחון 3:0) :

המשחק הראשון:

בארטז ,סילבסטרה ,בלאן , פרדיננד ,ג'ון אושיי ,פיל נוויל ,בקהאם ,ורון ,גיגס ,סולשיאר ,ואן ניסטלרויי.

משחק שני:

פיליפ ריקרדו, גארי נוויל, ריו פרדיננד, ג'ון אושיי, סילבסטרה, פיל נוויל, קיילן ריצ`רדסון , קווינטן פורצ'ן, פול סקולס, דייגו פורלאן, אולה גונאר סולשאייר.

אתה רואה פה שהשינויים לא כאלה גדולים , המחליפים של מנצ'סטר הם שחקנים לא פחות טובים מאלו ששיחקו במשחק הראשון , וגם אם יש הבדלים בינהם הם לא כאלו גדולים שיכולים לקבל בראש 3-0 .

"המחליפים" - סקולס ,גארי נוויל,ופורלאן (מלך השערים באירופה לפני שנה) הם שחקנים מצויינים של הרכב ראשון .

אז תוציא את פורצ'ין וריצרדסון (ששיחק העונה הרבה משחקים) שהם יותר אנונימים ,מנצ'סטר שיחקה בהרכב חזק מאוד , ככה שלהגיד ששיחקנו מול הרכב שני זה המצאה של אוהדים של קבוצות אחרות כדי להמעיט בהישג.

אתה צודק אני לא אובייקטבי , אני אוהד מכבי חיפה

נקווה שנוציא מחר תוצאה טובה , ואז נתחיל לסדר את העניינים לביקור רביעי בקפריסין עם מכבי חיפה:)

פורסם

מסכים עם שיימר.

חלאס להיות קקי.

במקום להגיד ששלי יותר גדול תגידו ואללה שלי גדול אבל גם שלכם לא קטן.

גם מכבי חיפה וגם הפועל ת"א השיגו הישג מכובד מאד באירופה, וכך גם מכבי ת"א.

מצד שני לכל הקבוצות האלה היו לא מעט פאשלות (ע"ע למה מכבי חיפה לא הייתה באירופה בעונה שעברה?)

אז בואו כולנו, בשם כל הפורום, נאחל בהצלחה למכבי חיפה ונסגור עניין :)!

כולם ביחד: ב - ה - צ - ל - ח - ה !!

נ.ב.

אולטראס מונקיס, אתה קשור באופן כלשהו למכבי חיפה?

"אנחנו פה, אנחנו שם"..

מה נסגר?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מסכים עם שיימר.

חלאס להיות קקי.

במקום להגיד ששלי יותר גדול תגידו ואללה שלי גדול אבל גם שלכם לא קטן.

גם מכבי חיפה וגם הפועל ת"א השיגו הישג מכובד מאד באירופה, וכך גם מכבי ת"א.

מצד שני לכל הקבוצות האלה היו לא מעט פאשלות (ע"ע למה מכבי חיפה לא הייתה באירופה בעונה שעברה?)

אז בואו כולנו, בשם כל הפורום, נאחל בהצלחה למכבי חיפה ונסגור עניין :)!

כולם ביחד: ב - ה - צ - ל - ח - ה !!

נ.ב.

אולטראס מונקיס, אתה קשור באופן כלשהו למכבי חיפה?

"אנחנו פה, אנחנו שם"..

מה נסגר?

שמר אתה צודק במה שאתה אומר , אבל בכל זאת אני חושב שקבוצה כמו מנצ'סטר לא כל יום חוטפת שלישייה גם אם זה משחק לפרוטוקול.

shellcase - אני אוהד שרוף לא יותר , אנחנו הכוונה למכבי חיפה:)

מאחל הצלחה לכל הקבוצות הישראליות באירופה !

אגב אני לא זילזלתי שהישג של הפועל ת"א , זה היה הישג מכובד מאוד וצודק הפאשלות היו לא רק שנה שעברה אלא גם מול רוזנבורג לפני שנתיים ,ובכלל הישראליות לא מצליחות בשנים האחרונות באירופה.

פורסם
ובכלל הישראליות לא מצליחות בשנים האחרונות באירופה.
כי הכדורגל חרא: המשחקים שכונה, המגרשים חצי ריקים ברוב המשחקים (כנראה נובע אחד מהשני) ומחירי הכרטיסים שערורייתיים ולא מתאימים לרמת המשחקים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אולטרה מנקיס

במשחק של חיפה מול מנצסטר זאוטטס שיחק..לא רק שיחק ..שם גם את הגול של החיים

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...