Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להרחיב את השאלה ולהוסיף, שאני מעוניין בתקציב של 1500 ש"ח, לרכוש רדיו דיסק ורמקולים טובים, שיתנו לי איכות טובה לשמיעת דיסקים, רדיו וזהו. אני לא מחפש עוצמות.

רק צליל נקי וטוב.

תוכלו להמליץ לי על רדיו דיסק מתאים ומערכת רמקולים כמובן 2 קדמיים ו2 אחוריים או אולי בדפנות האחוריות של הרכב שיהיו מוסתרים.

רב תודות!!

פורסם

המלצה אישית שלי בלבד..

כנס ל זאפ תריץ חיפוש של מערכות באיזור 1000 ש"ח, תבחר לך מערכת מאחת החברות המוכרות, כמו פיונייר קנווד JVC ... בערך ב 400 ש"ח אתה יכול לקנות רמקולים של קנווד 260 ובשביל הקדימה יכולים להספיק לך טוייטרים בלבד, כאשר אני ממליץ לך את זה בגלל התקציב הנמוך יחסית לעניין, אם תוכל לעלות אותו ל2000 אז תוכל להינות ממשהו ברמה יותר גבוה, כאשר תוכל לקנות גם סט קומפוננט במחיר של 500-600 ש"ח לקדימה שיוסיפו לך בהרבה.

מקווה שעזרתי

פורסם

לי יש את הmp30.. ואומנם לא התנסתי בעוד הרבה מכשירים אחרים אבל אחלה של מכשיר לדעתי ביחס למחיר.. על לי 845 שקל כאן בארץ לא צריך לא דיוטי פרי ולא נעליים.. ובתקציב של עוד כ750 שקל בערך ( סה"כ של 1600) קניתי עוד זוג אחוריים של פיוניר עוד זוג קדמיים וגם זוג טוויטרים.. סה"כ בשביל מישהו כמוני שלא מחפש להרכיב מערכת מטורפת באוטו זה ממש מספיק ואני ממש נהנה מהמערכת.. ככה שאם אתה כמוני תקציב כזה יספיק לך בשביל להרכיב מערכת חמודה ביותר

• תוכן חדש...