Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 93 אוטומט והיום התחילה לי בעיה מוזרה.

שאני מתחיל נסיעה האוטו מקרטע כזה איזה שלוש שניות ואז נוסע רגיל.

אני חייב לציין שהוא לא רועד, שזה דבר אופיני לקרבורטור או פלאג לא טוב, אלא כאילו שאני לוחץ על דוושת הגז ועוזב, לוחץ ועוזב...

וזה רק שהאוטו מתחיל נסיעה מ-0

אם אני ממש מאט כמעט עד כדי עצירה ונותן גז האוטו לא רועד ונוסע רגיל אפילו שאני קרוב ל -0 קמ"ש. רק בעצירה מוחלטת ואז התחלת נסיעה זה קורה.

פורסם

בדוק תחילה אפשרות של מסנן דלק סתום, האם ביצעת טיפול כלשהו ברכב לאחרונה?

בעיתך תטופל ותסודר לשביעות רצונך, במכון קרבורטורים מקצועי, מומלץ,ובעל ידע בתחומו.

*** לאחר קריעה מדוקדקת של היסטוריית הטיפולים ברכבך גיליתי שבצעת ניקוי קרבורטור לאחרונה, הפתרון לחזור למכון קרבורטורים, ולתת לו בראש.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נשמע כמו הבעיה האופיינית כל כך למודל הנל משאבה שמן בגיר האוטומט לא בונה לחץ מספיק יעל כן הקפיצות הדיסקיות מחליקות עקב הצמדה הידראולית לקויה יש לשפץ גיר ולהתקין קולר לשמן הגיר

נ.ב קשה על פי התאור שנתת לקבוע דיאגנוזה ועדיף שתערוך נסיעת מבחן עם בעל מקצוע

פורסם

באמת הייתי ביום רביעי במוסך לשיפוץ גירים, והגיר שלי עבר שיפוץ, הייתה לו בעיה שהוא היה "מחליק" לשלישי מההילוך השני.

הבעיה נפתרה, ואז צצה הבעיה הזאת. אתה בטוח שזה קשור לגיר? אם כן אני הולך אליו מחר על הבוקר.

אני מקווה שהוא לא ינסה להתחמק ולהגיד שזאת לא בעיה של גיר

פורסם

לפני שבועיים קרה לי אותו המקרה, במיצובישי לנסר אוט'.

אצלי ספציפית הבעיה הייתה פלגים וחוטים. יחד עם עבודה עלה לי 350 ואם תרצה לדעת איפה, שלח הודעה פרטית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שלום.

הבעיה היא בחוטי הצתה ואו פלגים.

החלף חוטי הצתה ופלגים ותעדכן אותנו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

טוב, בדקתי את הפלאגים וכל מה שקשור בזה וזאת לא הבעיה.

כנראה הבעיה היא בגיר... מחר בבוקר אני הולך למכון גירים שטיפל לי באוטו ונראה מה

קורה...

נעדכן בהמשך...

פורסם

חבר יקר

קשה על פי תאורך לכוון בדיוק לבעיה אך מניסיוני במודל הזה קיימת הבעיה ערוך בדיקה הורד את ידית הגיר למצב L או 1 ובדוק אם התקלה חוזרת אם לא זהו מצמד חד כיווני בגיר אם כן משאבה או וסת לחץ של המשאבה

אגב תנסה לשלב להילוך אחורי האם התופעה קיימת

יגאל

פורסם

אז ככה... הייתי היום אצל המוסכניק שטיפל לי בגיר. הוא בדק את האוטו ואת הגיר והגיע למסקנה שזה לא הגיר אלא משהו חשמלי...

אחרי בדיקה קפדנית הוא מצא שיש איזה חוט חשמל שיוצא מן הקרבורטור מאחורה לא יודע לאן, שלא תפוס טוב ויוצאים ממנו ניצוצות שנותנים גז. ואכן חיזוק קטן של הכבל הזה פתר את הבעיה והאוטו נוסע מעולה.

תודה לכל אלו שניסו לעזור.

פורסם

אז הינה היתה תשובה של צביקה שתחזור למוסך הקרבורטורים שלך...

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
.

*** לאחר קריעה מדוקדקת של היסטוריית הטיפולים ברכבך גיליתי שבצעת ניקוי קרבורטור לאחרונה, הפתרון לחזור למכון קרבורטורים, ולתת לו בראש.

מיותר להגיד את המשפט הנדוש" אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים," במידה וידועה היסטוריית הרכב

הדבר מקל מאוד על האבחנה של הסתברות של תיקון תקלה אחת, מוביל ליצירת בעייה חדשה ברכב, בגלל חוסר בפיניש של העבודה, ואי ביצוע נסיעת מבחן ברכב, לאחר הטיפול, כדי למנוע עוגמת נפש מהלקוח, "ותיקונים חוזרים."

לצערי אני נתקל בפורום זה , על אי הקפדה על ביצוע מושלם של העבודה, וסיום חובבני של העבודה, ללא בדיקה קפדנית, וללא נסיעת מבחן, וחבל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...