Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, זה נושא לאוף טופיק.

דבר שני, כל הכבוד להם. בלבנון צריכים כעת את כל העזרה שהם יכולים לקבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנחנו צריכים הרבה פחות עזרה מהם, זה בטוח.

וכל עוד התרומה היא ללבנון ולא לחיזבאללה, זה מבורך. לא שזו תרומה משמעותית במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן גמני לא ממש מבין על מה כל המהומה הזו,

חיזבאללה זה לא העם הלבנוני , אבל בכל זאת כולה תרומה קטנה !

אני זוכר כמה ימים אחרי תחילת הלחימה וההתבטאויות של המלך הסעודי ביחד עם הרבה כמנהיגים ערבים , הצהיר המלך שהם מעניקים תרומה של 1.5 מליארד דולר כתרומה ללבנון . באותו יום בוש הצהיר שהם יתרמו 13 מליון דולר כסיוע ללבנון ... הכי מצחיק היה לשמוע את הטלוויזיות הלבנוניות והפרשנים שלהם אומרים " שידחוף לתחת את ה 13 מליון דולר סיוע שלו , או שיתרום אותם לישראל בתור נשק" .

תרומה של 220 אלף דולר היא סימלית ביותר ואני ממש לא מבין על מה כל המהומה!

נ.ב הטלוויזיה הישראלית לא מראה את הצד ההשני וכדאי למי שלא יודע גם להסתכל על המצב בצד השני *הרבה יותר קשה לאוכלוסיה *

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

צריך לחדד את הנושא.

המלחמה היא לא נגד התשוב הקטו - אלא נגד החיזבללה, וגם כדי ללחוץ על ממשלת לבנון לקחת אחריות.

אין לנו כל עניין לפגוע באזרח הלבנוני הקטן, פרט לעובדה שהיינו שמחים שהוא ילחץ על ממשלתו כדי שתגרום לחיזבללה לצאת מדרום לבנון.

כל עוד התרומה נושאת אופי הומניטרי - אינני רוצה בזה כל בעיה.

(ואינני שייך לצד יפי הנפש של המפה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבר'ה אתם טועים בגדול,אין לנו מלחמה עם העם הלבנוני,העם הלבנוני נפל בין הכיסאות,כל עוד התרומות הן הומניטריות לעם הלבנוני הרי זה מבורך.

אנחנו צריכים לעשות לעם הלבנוני טובה ולרסק את החיזבאללה ,שרק מפריע לנו ולהם ולא נותן להם להתפתח.

פורסם

הם תורמים 200K דולר, זה מסע פרסום ענק וזול בצורה מדהימה!

הלוואי ואני הייתי יכול לקבל פרסום כזה תמורת 200K דולר!

חוץ מזה, למה לא לעזור לעם הלבנוני? (עזבו את זה שהוא נתן מחסה למשגרים ואנשי חיזבאללה, הוא עשה את זה מפחד אני מניח, למרות שקטונתי מלהניח דברים כאלה)

פורסם

חברה לא יכולה לקחת החלטה כזאת גם אם היא חושבת שזה צודק ונכון... זאת לקיחת צד, גם פה יש פליטים והרוגים! העם הלבנוני לא כ"כ תמים, גם הוא בחלקו רוצה בהשמדתה של ישראל.

אבל עזבו... יש אנשים שאוהבים להתעלם ולהגיד "לא לא זה -הומניטרי-" כן כן מה שתגידו... תיתעלמו מזה שהם בחרו ליתרום למדינה שישראל נילחמת בה, ולהראות לעולם שלבנון מיסכנה וצריכה תרומות ו"מה ישראל גורמת לה"

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

צודק!

לבנון עושה את עצמה מסכנה, על כל הרוג שלנו אני מקווה שיהיה להם 10..

חברה לא יכולה לקחת החלטה כזאת גם אם היא חושבת שזה צודק ונכון... זאת לקיחת צד, גם פה יש פליטים והרוגים! העם הלבנוני לא כ"כ תמים, גם הוא בחלקו רוצה בהשמדתה של ישראל.

אבל עזבו... יש אנשים שאוהבים להתעלם ולהגיד "לא לא זה -הומניטרי-" כן כן מה שתגידו... תיתעלמו מזה שהם בחרו ליתרום למדינה שישראל נילחמת בה, ולהראות לעולם שלבנון מיסכנה וצריכה תרומות ו"מה ישראל גורמת לה"

• תוכן חדש...