Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשאל כמה יפריע להם אם יפסיקו לקנות ניסאן כאן בארץ.

הדבר היחיד שיקרה מחרם כזה זה אובדן מקומות עבודה של יהודים טובים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

טעות פוליטית מבחינת ניסאן, למרות שגם ככה המכירות שלה כאן זעומות, זוהי טעות והיא פוגעת ביבואן (שגם ככה מגיש חרא של שירות). אני פשוט שונא את היבואן הזה.

המכוניות של ניסאן נפלאות, גם אם לא כולן כאלו חדשניות מבחינת עיצוב, ולצערי (ואני מקווה שלצערכם גם) היבואן הורס את כל הפוטנציאל של המכוניות האלו בארץ.

העניין בתרומה הזאת, שכמו כל תרומה של גוף ל"לבנון" מה שבטוח זה שלפחות 10% ילכו לנשק ויתרמו לטרוריסטים. מה שגם כן אנחנו צריכים לדעת שאנחנו לא נגד לבנון אלא נגד החיזבאללה, למרות שכמובן החיכוך הזה בין 2 העמים יוצר שנאה.

קיצור העניין מסובך. חרם על ניסאן (לא על מיקרה CC) :wink:

פורסם

אתה מלאים בשטויות...

אם ארה"ב תחליט לתרום להם, וזה ברור שהיא תעשה את זה, אז אתם תעשו חרם על ארה"ב?

נראה אתכם...

אז הם תרמו להם 200K? מה זה 200K במונחים האלה?

אם תחשבו לרגע תשימו לב שניסאן לא בדיוק עושה מעשה מבורך כי 200K דולר בשביל חברה בסדר גודל הזה הם פרוטות.

הם בסך הכל רוצים להיזכר לטובה בלבנון כאשר השוק ישתקם שם.

תחשבו על זה ככה, אולי עוד 10 שנים כשיהיה אפשר לנסוע ללבנון תוכלו להביא ניסאן בזול מביירות :razz:

חלאס להיות ראש קטן, הם לא נקטו צד במלחמה הם עשו מעשה שיווקי שיעזור לכמה משפחות לבנויות. ובכלל, יש לי גם הרגשה, שעד שהכסף הזה יגיע לשם המלחמה כבר תגמר..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז הם תרמו להם 200K? מה זה 200K במונחים האלה?

אם תחשבו לרגע תשימו לב שניסאן לא בדיוק עושה מעשה מבורך כי 200K דולר בשביל חברה בסדר גודל הזה הם פרוטות.

הם בסך הכל רוצים להיזכר לטובה בלבנון כאשר השוק ישתקם שם.

תחשבו על זה ככה, אולי עוד 10 שנים כשיהיה אפשר לנסוע ללבנון תוכלו להביא ניסאן בזול מביירות :razz:

חלאס להיות ראש קטן, הם לא נקטו צד במלחמה הם עשו מעשה שיווקי שיעזור לכמה משפחות לבנויות. ובכלל, יש לי גם הרגשה, שעד שהכסף הזה יגיע לשם המלחמה כבר תגמר..

אה... אז זה בסך הכל תרומה וצעד שיווקי וזה אפילו יעזור לנו להביא סקיליין מביירות בעוד כמה שנים וביכלל עוד שניה המילחמה ניגמרת ועד שזה יגיע יקח הרבה זמן והכל טוב ויפה...

ראש קטן אה?:roll:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אתה יודע מה?

עזוב את ההנחה האופטימית שלי..

אתה באמת חושב ש200K דולר יהיו שווים משהו?

אנשים תורמים להם עשרות מיליארדים...

אני עדיין חושב שמדובר על צעד שיווקי..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אל תהיו נאיביים.

אירופה תומכת בלבנון. הסיבה לכך פשוטה. לבנון מזוהה עם ארצות ערב. לארצות ערב יש כוח קניה עצום. הסיבה שניסאן מזרימה להם כסף (מעבר לכך שהמנכ"ל ממוצא לבנוני) היא שהם מיצו פוטנציאל בשוק האירופאי והמזה"ת ומדינות ערב הם השוק הבא.

הסיבה שרוסיה תומכת היא שמדינות ערב הן לקוח מצוין לתוצרת רוסית. בשנות ה 60-70-80 כשארה"ב תמכה בנו, הרוסים תמכו בערבים-שקנו תוצרת רוסית וכו.

בנוסף-פראיירים הם לא. רוב הדלק בעולם בא ממדינות ערב. אם הם יריבו איתם, מחירי הדלק יעלו.

זה לא שבאירופה מאוהבים בהם-זה שיקול כלכלי.

הם גם כוח קניה יותר גדול מאיתנו.

אם יהודים בכל העולם היו אומרים שממחר הם לא קונים שום מוצר שקשור במדינה X, המצב אולי היה משתנה.

2+3=5

פורסם

מצטער להגיד לכם אבל מבחינתי חלק גדול מהלבנונים הם תומכי חיזבאללה ותרומה להם פירושה תרומה לחיזבאללה.

למה?

שמעתם מה קרה במלחמת הלבנון הראשונה בצידון?

אלוף משנה בא וליטף ילד קטן בראשו, הילד הוציא סכין ורצח אותו.

אישה לבנונית יושבת ובוכה בכניסה לבית, חיילים שבאו לעברה והביאו לה אוכל נירצחו שניות לאחר מכן ע"י האישה שהסתירה קלצ'ניקוב מתחת לרעלה ומחבלים שזינקו מהבית.

והדוגמאות עוד רבות.

כל עוד הם תומכים בחיזבאללה כל תרומה ללבנון היא תרומה לחיזבאללה. אם התושבים באמת רוצים שנתרום להם שיצאו להפגנות וישברו את הרחובות כמו ברברים ז"א כמו שהם יודעים לעשות אבל כנגד החיזבאללה שהרס אותם ושיעזרו לישראל להרוס את החיזבאללה במקום לתת לו מחסה. זה שחיזבאללה יורה מבתי ספר וליד אזרחים זה בסדר? שידעו שברגע שהאזרחים שלנו בסכנה גם האזרחים שלהם (אלה הנותנים חסות לחיזבאללה שלא כמו האזרחים שלו שמטרתם לפגוע באזרחי לבנון) בסכנה!

• תוכן חדש...