Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שוב.

השאלה: (השאלה רלוונטית, לא כמו הסיפור הבא)

מה הסיבה שבעטייה כלבים רודפים אחרי מכוניות?

הסיפור: (פחות רלוונטי, סתם על מנת להכניס אתכם לרוח הדברים)

כי אני יכול להשבע שהכלב הסטלן שלי, (לפני שהוא נגנב) היה רואה אוטו וחושב לעצמו אם יש שם אוכל. בטח שלא חשב על לרדוף אחריו.

למה אני שואל, כי אי אפשר לצאת מהשכונה בלי שהכלבים רודפים אחריך, ובסוף זה יגמר רע...

פורסם
ניחוש שלי- אינ..אניסטק...אינסטיסנקטים בריאים והרבה זמן פנוי.
זה נכון לגבי השאלות של ארז.

אבל מה לגבי הסיבה שבגינה כלבים רודפים אחרי מכוניות?

פורסם

לרוב הכלבים יש יצר שניקרא יצר ההבאה, זורקים להם משהו, והם מביאים את זה. רובם נהנים מזה מאוד.. לחלק "אין" את זה...

רוב בכלבים שרודפים אחרי מכוניות חיו או חיים בקבוצה, קרי, כלבים משוחררים במושב נניח, וגם אם לחלק מהכלבים היצר הזה מדוכא או ניחבא, הם ניגררים אחרי שאר הכלבים ב"להקה" ומוצאים עניין בזה...

פיתרון? לקשור את הכלב...

כמו שמישהו פעם אמר לי "אבל הוא מיסכן שהוא קשור בגינה, הוא לבד...

והתשובה שלי היא "הוא יהיה יותר מיסכן כשישתילו לו פלטינות או יקטעו לו רגל..."

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הכלב שהיה לי פעם רדף אחרי מכוניות חונות...

יש להם משהו עם הגלגלים, חלק נובחים עליהם.. חלק רצים אחריהם.. וחלק קופצים עליהם..

• תוכן חדש...