Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קןדם כל שלום לכולם,זה אחלה פורום וקלטתי שיש פה אנשים רציניים.

בבעלותי רנו קליאו RT שנת 92,ורציתי כמה טיפים לגבי הרכב :

1-לפני מספר חודשים החלפתי גומיות של תושבת הקרבורטור כיון שהקודמות היו רופפות וגרמו למנוע להיכבות כל פעם מחדש.לאחר מכן ביצעתי טיפול כללי לאוטו שכולל החלפת פילטר אויר,פלגים,פילטר שמן,פילטר דלק,שמן (ברח לי כרגע מהראש איזה סוג:oops: ) ותוסף liqui moly למערכת השמנים.

הרכב נוסע בסדר יחסית,אך עדיין-במהירות של 120 הרכב רועד קלות ומהירות הסלד עומדת על 3500,והרכב "צועק" קצת..(ככל שהמהירות עולה-הרעש מתגבר)

חשוב לציין כי המנוע הוא בנפח של 1400 ויש כאלה שאמרו לי כי "זוהי תגובה נורמלית למנוע בגודל הזה.."

הרכב עשה 164,000 קילומטר.

רציתי לשמוע את דעתכם בעניין.

דפדפתי בפורום ומצאתי אשכול עם קישור שבודק איזה שמן הכי מתאים למנוע אבל לא מצאתי מה מתאים למנוע שלי-אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על שמן,בכיף.

2-המפתח,השלט והאלמנט-איפה אני יכול לשכפל אותם?:|

3-האוטו צורך דלק 96 כיון שזה קרבורטור,למרות שחלק אמרו לי ש 95 הוא דלק יותר נקי ולכן עדיף-הייתכן?!

אני אשמח לשמוע מכם תשובות והמלצות למיניהן.

תודה.:-)

פורסם
ברור מה זה שכפול מפתח ואהאם כוונתך לשלט אזעקה ואיזה?. מה הכוונה בשכפול אלמנט?.

הכי חשוב לא כתבת, מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

אהלן רפי,ותודה על ההתייחסות.

אני מאיזור המרכז,גר בעיר לוד .

ואני מדבר על מפתח רגיל של הרכב,ושלט אשר שולט על האזעקה ועל הנעילה מרכזית(לא רשום עליו איזה דגם כי האזעקה נחשבת למודל ישן ).

והאלמנט זה חלק עגלגל אדום שמצורף לצרור ובלעדיו אי אפשר להתניע את הרכב,ז"א אמובילייזר.

פורסם

אלירן שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית תודה על המחמאות לגבי איכות הפורום, לגבי רצינות האנשים, יש מקום להתווכח...

ולשאלותיך:

1- ציינת שלרכב הוחלף מסננים ושמן בצמיגות לא ידועה, ועם תוסף ליקווי מולי, מכיוון שלא ציינת שהרכב צורך שמן במידה מוגזמת, אני מניח , שאתה יכול להיות שקט ולנסוע עם השמן הנוכחי, עד לטיפול הבא,

בטיפול הבא עבור לשמן חצי סינטטי בצמיגות 10/40 מתוסף, מתוצרת ליקווי מולי[LM[, במיכל האפור, וכך תחסוך לך הוספת תוסף, ותשמור על המנוע.

2-לגבי הסחיבה קשה לבצע נסיעת מבחן במכוניתך דרך מסך המחשב, ולדעתי זוהי הרגשה סוביקטיבית,

ואני מניח שהרכב סוחב בהתאם לגילו ולנפח המנוע.

3 -ניתן להשתמש בשני האוקטנים 95 או 96 , בלי שום נזק למנוע, ואין קשר בין אוקטן הדלק, לבין ניקיון הדלק!!

לגבי השיכפול המתן לתגובתו והמלצתו של רפי לין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם אני מחזיק בקליאו rt שנת 92 ואני השתמשתי מאז ומעולם באוקטן 95 לא יודע איך הגעת למצב בו אתה משתמש ב96 (יש אצלי מדבקה ליד המכסה שכתוב עלייה 95)

אתה מוזמן להשאיר לי הודעה בפרטי אם אתה צריך יעוץ ספציפי וקצת המלצות)

בעיניין הסחיבה אני מגיע למהירות של 120 בסל"ד של 3000 אני מאמין שאפשר לסגור איתה משהו בסביבות ה150 אבל אני לא מנסה על מנת לא לגרום נזקים מיותרים

בעיניין הרעידות יש אצלך כניראה בעייה אולי כיוון פרונט יפתור את הבעייה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
אלירן שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית תודה על המחמאות לגבי איכות הפורום, לגבי רצינות האנשים, יש מקום להתווכח...

ולשאלותיך:

1- ציינת שלרכב הוחלף מסננים ושמן בצמיגות לא ידועה, ועם תוסף ליקווי מולי, מכיוון שלא ציינת שהרכב צורך שמן במידה מוגזמת, אני מניח , שאתה יכול להיות שקט ולנסוע עם השמן הנוכחי, עד לטיפול הבא,

בטיפול הבא עבור לשמן חצי סינטטי בצמיגות 10/40 מתוסף, מתוצרת ליקווי מולי[LM[, במיכל האפור, וכך תחסוך לך הוספת תוסף, ותשמור על המנוע.

תודה רבה על העזרה,אני אקח בחשבון את העצה שלך בטיפול הבא.

גם אני מחזיק בקליאו rt שנת 92 ואני השתמשתי מאז ומעולם באוקטן 95 לא יודע איך הגעת למצב בו אתה משתמש ב96 (יש אצלי מדבקה ליד המכסה שכתוב עלייה 95)

אתה מוזמן להשאיר לי הודעה בפרטי אם אתה צריך יעוץ ספציפי וקצת המלצות)

בעיניין הסחיבה אני מגיע למהירות של 120 בסל"ד של 3000 אני מאמין שאפשר לסגור איתה משהו בסביבות ה150 אבל אני לא מנסה על מנת לא לגרום נזקים מיותרים

בעיניין הרעידות יש אצלך כניראה בעייה אולי כיוון פרונט יפתור את הבעייה

על מכסה הדלק אצלי מופיעה מדבקה 96,וזה גם הגיוני כיון שזהו קרבורטור.

לגבי כיון הפרונט יכול להיות שאתה צודק,אני אקח את האוטו לבדיקה.

ובעניין הסחיבה-האוטו אכן מגיע למהירות של 150 ואפילו יותר,אבל אתה מרגיש שהמנוע מתאמץ מאוד.

ד.א-יש אולי בדיקה אחרת שאני יכול לבצע בשביל לבדוק את המנוע?

שכפול מפתחות בלוד רק אצל "אלי כל מנעול", רח' אליהו גולומב בכניסה לשוק דרך "בנק לאומי".
יש אפשרות לשכפל גם שלט אזעקה ואימובילייזר אצלו?
פורסם
ד.א-יש אולי בדיקה אחרת שאני יכול לבצע בשביל לבדוק את המנוע?

תודה.

כן לנסוע 180!

פורסם

יש הרבה מכוני בדיקה למנוע בודקים לך כוחות סוס מהירות מירבית ועוד כל חירטוטים..

בטח רפי לין עוד מעט יתן את שמות המכונים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אולאי מישהוא יודעה אך מתחבר כבל של מד מהירות למנוע?

מדובר על קליו,1992,1400

אני צריך להוציא ישן, ובמקומו להכניס חדש. הישן הוצאתי בכוח, לכן חלק נשאר ביפנים.

תודה.

פורסם
אולאי מישהוא יודעה אך מתחבר כבל של מד מהירות למנוע?

מדובר על קליו,1992,1400

אני צריך להוציא ישן, ובמקומו להכניס חדש. הישן הוצאתי בכוח, לכן חלק נשאר ביפנים.

תודה.

עריכה לדוגמא:

אולי מישהו יודע, איך מתחבר הכבל של מד המהירות למנוע?

אני צריך לפרק את הישן, ובמקומו להרכיב חדש, את הישן הוצאתי בכוח, לכן חלק ממנו שהתנגד,

להתנתקות בכוח, החליט להתבצר ולהשאר בפנים!

אודה מראש לתגובה מתאימה.

שלום רב!

כבל מד המהירות מתחבר לתיבת ההלוכים ולא למנוע, לכן לא ברור מה הוצאת בכוח , ומה השארת בפנים,

לדעתי זה נראה כמו מקרה אונס ברוטלי,שלא לפי דרך הטבע.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...