Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב הראשון שלי היה פג'ו 309 שנת 98 שהפך אצלי בתור רכב ראשון לאוטו פשע אמיתי כמיטב המסורת: חלונות כהים, מגנזיום, כתובת 1.6TURBO בגדול על דפנות הרכב וגם מדבקות של 4X4 על הכנפיים. בקיצור, שפירסמתי את הרכב למכירה, התקשר אדם שמאוד התלהב מהרכב אבל הוא רק רצה לוודא שבאמת היא טורבו 1.6 4X4, אז עניתי לו שכן, לרכב יש 4 מושבים ו4 גלגלים...לא שמעתי ממנו שוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אספר על הפולו שלי שהיא גם הרכב הראשון שלי :)

מה אספר ומה אהלל...חודשים על חודשים חיפשתי לי רכב קומפקטי (חסכוני..חלקים לא יקרים בשמיים..אמין וכו')

אני מהצפון וחבר של אח שלי יש לו מגרש טרייד-אין קצר

כל שבוע הייתי מבקר בודק מה חדש אולי הפעם אמצא את הרכב המיוחל

שבוע מס' 1

הביא קאיה 98 1600 אוטומטית שמורה בקנאות ע"י מבוגר אחד..סיכמנו למחרת שאקנה והבחור פתאום

התחרט בטענה שהבטיח את האוטו לבתו :twisted:..נו שיהיה

שבוע מס' 2 : מתקשר אלי לעבודה:

הוא : ממצב??

אני : סבבה מה הבאת היום?

הוא : קורולה אפורה עם סאנרוף מגנזיום עולם...תבוא לראות!

אני : סבבה.אחרי 5דקות הייתי אצלו וקיבלתי שוק..מכות מכל צד..2 גא'נטים שראו הרבה מדרכות כנראה (עקומים לגמרי)..חלונות(!) שרוטים..ברחתי על נפשי באותו רגע

שבוע מס' 3 : מתקשר שוב

הוא : מה ניש?

אני : נו מה יהיה איתך? :-D

הוא : הבאתי לנטיס משו משו תבוא לראות

אני : טוב

למחרת באתי בבוקר ובדקתי..ק"מ נמוך (95K) אותו שמור באמת (בעלים קודמים סטודנט)..רק שהוא רוצה 5K יותר ממה שהיה התקציב שלי באותה עת..

שבוע מס' 4 (ואחרון ;)) : היה יום שישי והייתי בבית חורש על הודעות YAD2..אחי מתקשר אלי מהמגרש

אחי : מה קורה? בדקת את הפולו שכאן?

אני : איזה פולו? ראיתי אחת אבל לא התעניינתי כל כך

אחי : מנוע 1000 ק"מ גבוה אבל לא משמעותי צריכה קצת פחחות אבל יחסית טובה

אני : יום ראשון עשינו בדיקה וקבענו שבוע אחרי (בהתחלת המלחמה קניתי אוטו!רואים מזה בנאדם נואש ;):))

קיבלתי את האוטו לא משהו (תא מטען לא נפתח..ספוילר תחתון קדמי מעוך לגמרי..דלת קדמית ימנית נפתחת בכח..ועוד דברים קטנים) אך כיום האוטו נראה עולם אחרת :) (אפילו בעל המגרש בשוק מכמה שאני משקיע באוטו) ואין יום שאני לא מקבל הצעות (גם הזויות) עליו..אוסיף אחד פה

שלישי בצהריים בדרכי הביתה מהעבודה..צןמת אזור תעשיה צח"ר (רמזור)

ערס : מוכר אחי?

אני : לא תודה

ערס : כמה מחירון? 15?17? בוא עכשיו העברה בנקאית 20 תשחרר לי תאוטו??

אני : לא תודה :) ירוק..ונסעתי

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב אז בשלהי קיץ 2000' אני מוצא את עצמי מחפש הונדה סיויק קופה או הצ'בק ,זאת לאחר היסטוריה ארוכת שנים עם סיויקים משפחתיות (סיויק 91 אחת 93 ואח"כ 95) ושלל סטיגמות שמוצמדות להפליא לבעליהן הגאה.

החלטתי סופית שאני לא מוותר הפעם ואין לי כל צורך בשתי דלתות אחוריות (אני יכול לרתך אותן אבל לא כלכך פרקטי) ואני לוקח את כל הזמן שבעולם ושם זאת למטרה .

לאחר בדיקת מספר אקזמפלרים מצאתי את עצמי תוהה מדוע ישנם אנשים רעיי לב אשר נוהגים להשחית את פאר היצירה של הונדה עם שלל מידבקות מוזרות ,ספים נמוכים ,ספויילרים שהושאלו מאיפרזות למינהן,ג'נטים לא קונבנציונלים ועוד מיני מופרעיות,אני יודע ,רק לאלוהים פיתרונות.

יום שישי שעה 4:30 לפנות בוקר ,המקום רח' מוזס ת"א,כן בית ידיעות אחרונות ,לאחר שיכנוע קצר של השומר קבלתי לידיי את מודעות הלמכירה,חיפוש מהיר ועיניי צדו מודעה פשוטה "קופה 1997 אוטו' ראשונה 35000 ק"מ בלבד".

מיותר לציין שלא חזרתי לישון וככה ב 6:30 כבר דברתי את הגברת שהתפלאה על הטלפון הראשון ,בירור קצר העלה שהיא גרה בצפון ת"א (יופי קרוב),חניה מקורה והכי חשוב הגברת לא נראה לי ששיפרה את מראהו החיצוני של הרכב ,שוב תלוי מי מסתכל.

7:30 ,עומד ליד המכונית ,חיוך דיבילי על דל שפתיי ,צבע המכונית שחור ,כאילו עכשיו יצאה ממחסני הערובה ,חדשה ,ללא כל תוספות, מס' הרכב גם נראה לי 111 מופיע באמצע ,מה צריך האדם לבקש יותר .

יורד שותפה לחיים של הגברת ,נראה לי מוכר ,לאחר עיון קצר ברישיונות ,כן,זה שמעון שבס,קצת SMALL TALK ,סיבוב קצר בדיקה שהכל מקורי ,אין מכות תאונות ,לא לוקח לבדיקה סגרנו על מחיר מתחת למחירון (כנראה הייתי מאוד משכנע) עד 10 המכונית הייתה שלי ואני נפרדתי מסכום נכבד מחשבון הבנק שלי .

שבת ,נסיעה לי"ם דרך נס הרים בכניסה לעין כרם עוצר זוג מבוגר יחסית שואל אם אני מוכר ,עונה כן,ללא היסוס וללא ידיעה לאן זה מוביל אותי ,זורק מחיר ממש מופרך 10K מעל המחירון ,הבחור רציני "האוטו לאישתי" לא מתווכח לגבי המחיר קובע ליום א' בבוקר

וכך ברגשות מעורבים נפרדתי לאחר יומיים מהסיויק,כזו אחת אחרת לא מצאתי למרות שחפשתי אז קניתי פרלוד 98 2.2 .

פורסם

סיפור מכירה על רכב לא שלי אבל הייתי עד למקרה:

נסענו הביתה אחרי יום עבודה בסוזוקי ג'ימני של חבר שנת 2001 יפהפיה ושמורה, אצלו בערך חצי שנה, עוצרים ברמזור ליד ויתקין ולידנו מרצדס שחורה, הבחור במרצדס פותח חלון ומבקש שנעצור בצד, חבר שלי נוסע בלי לחשוב פעמיים (גם אני הייתי נוסע..), הבחור נוסע אחרינו ומהבהב באורות, אמרתי לחבר שלי שיעצור נראה מה העניין, (הייתי אז חמוש בד"כ..)ואז:

הוא: "מה קורה איתך גבר? תעצור , מה חשבת שאני אירה בך?

חבר שלי :" אני אירה בך חזרה"..

הוא: כמה אתה רוצה על האוטו?

חבר שלי:" לא מוכר.."

הוא:"מה המחירון שלו?"

חבר שלי ענה לו

הוא:"חכה רגע" ונכנס לרכב, יוצא עם "סטיפה" של שטרות מגולגלים, אומר לו "יש פה 10אלף מעל המחירון ועוד 400 ש"ח למונית"

חבר שלי שהיה בשוק, התעשת מהר.."תבוא מחר תיקח את האוטו"

החליפו פרטים, ולמחרת הגיע הבחור והסביר שהוא מחפש רכב בשביל הבת שלו, והיא רוצה כזה, הוא חיפש המון זמן ולא מצא.

הוא שילם את המחיר בתוספת 10K.

ויש גם סיפור על רכב משלי:

בזמנו הייתה לי מזדה 323F שנת 94' בצבע ירוק מטאלי יפהפיה, שמרתי עליה בטירוף ממש בית מרקחת, לא אוכלים,מעשנים , הולכים עם האוטו לים, וכו'... הגיע הזמן ורציתי למכור אותהיב לומר שהיא היתה במצב ממש טוב וחוץ משריטה ארוכה מהדלת האחורי ועד לפנס האחורי מזכרת מאלמוני הכל היה בסדר, מכאנית וחיצונית.

אז בזמנו לא היו אתרים כמו היום אז שמתי שלט.

יום אחד במהלך הנסיעה אני מקבל טלפון.

הוא: " שלום, זה בקשר לרכב, אני נוסע אחריך"

אני:" שלום, שנת 94' יד שניה 167K ..

הוא:"וואלה , אני סוחר, האוטו שלך יפה בצ'יק אני מוכר אותו...כמה אתה רוצה?"

אני:"מחירון"

הוא:" כמה המחירון שלו?"

אני:" 24500"

הוא:" וואלה תשמע גם אני צריך להרוויח, אני מוכן לתת לך 11אלף..

אני:" תקשיב יא חתיכת!@#$%^&*)*^%$#@#@@:evil:וניתקתי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בקיצור רוני,פתחת את השרשור האולטימטיבי לכל בעלי ה-106 XSI\ראלי\GTI......... :-P

לי היה קטע מצחיק שבכל טיפול שהייתי מכניס את הרכב למוסך,הייתי מקבל לפחות 3-4 מספרי טלפונים של אנשים שרצו לקנות את הרכב.

במכון שבו הייתי עושה את טיפולי הפרונט שלי,היה בחור שכל פעם פשוט היה בוכה כשרואה את הרכב נכנס, הוא התחנן לקנות ממני את הרכב.

אבל השיחה הכי הזויה היתה לי עם מישהו שפגש אותי במקרה ברחוב ליד הרכב:

הבחור: אני רואה את הרכב שלך הרבה ברחוב,רכב ממש יפה,אתה מוכר ?

אני: (עונה בצחוק) כן,כמה אתה משלם ?

(הבחור): אני מוכן לשלם לך 25K ש"ח (באותה תקופה זה היה כ-4K מעל המחירון).

אני: (צוחק) לא,אני לא מוכר את הרכב,הוא עומד עכשיו כי הוא בלי מנוע,אני מחכה לקבל את המנוע החדש כדי לעשות השתלה.

הבחור: (עונה בשיא הרצינות) לא משנה,גם בלי מנוע אני קונה אותה.

אני: (עונה לו הפעם ברצינות גמורה) אתה מבין שהרכב בלי מנוע ??? אין מנוע מתחת למכסה.אתה עדיין רוצה לקנות ?

הבחור:אני רציני לגמרי,אם אתה רוצה,אני מוכן לשלם לך במצב הנוכחי של הרכב 25K, רק תגיד שכן ואני מביא פנס (היה כבר איזה 9 בערב) ובודק רק את הקצוות שילדה ומחר בבוקר מעבירים בעלות.

אני: תודה,אבל עכשיו ברצינות, הרכב לא למכירה.

הקטע הכי דפוק שאחרי בערך 3 חודשים הרכב נמכר בגלל שעברתי לחו"ל.......כמובן אחרי ששפכתי עליו מעל 9K על השתלת מנוע והחלפת "על הדרך" של בערך חצי אוטו....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשה306 שלי נכנסה לטסט, "בוחן השלדה" של המכון החליט שהוא רוצה את הרכב שלי. לפי מה שהוא אמר "עוד לא ראיתי כאלו קווים ישרים", "רכב נקי" וכו.

לא כל כך התאים לי למכור, ככה שוויתרתי על התענוג.

מה שמוזר בכל הנושא - הבחור הזה, שביצע את הבדיקה לפני הקנייה לרכב לפני שאני קניתי אותו, אמר לי בזמנו שיש לרכב קצה שלדה!

כנראה שאחרי 15,000 ק"מ הצלחתי ליישר אותה בחזרה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מצלצל הטלפון : קונה : שלום אני ליד האוטו כמה כסף? (בקול של ערס נרקומן)

אני: מחירון +/-

קונה: כמה זה?

אני: 6000

קונה מה? 6000 זה אוטו שנת 88 זה אמור לעלות איזה 2000

אני: אבל זה המחירון

קונה: אבל הצורה של האוטו מכוערת

אני: זה האוטו לא אני תכננתי אותו

קונה: טוב נו אני אתן לך 2200 אבל שתדע לך שהאוטו ממש מכוער

אני: אז אל תקנה

קונה: אני קונה בשביל אח שלי ואין לו כסף אז תרד אני אתן לך ונעביר בעלות בהזדמנות (השעה 23.00)

אני: 5000 ורק מחר

קונה: בואנה מה אתה דפוק ואללה האוטו כלכך מכוער שאני אתבייש לנסוע איתו מה זה ? איזה צורה מכוערת אוטו של בנות

אני: טוב חבוב זה האוטו והמחיר רוצה או לא ואם כן אז מחר כש הדואר יהיה פתוח

קונה:אבל אח שלי צריך את האוטו היום אני אתן לך מזומן 2000 שקל

אני: אין על מה לדבר ביי

קונה: לך תזדיין יא מניאק בן זונה אני אקנה 10 כאלה ולא מאצלך

אני: ניתוק

פורסם

יום אחד, לפני כמה זמן, ישבתי ליד הרכב בחוץ, חיכיתי לחבר, באחד ממפגשי הרכב.

באה איזה ילדה, ריץ' קיד כזאת, נראית בת 17 במקרה הטוב.

היא אומרת לי "וואו איזה רכב ! אני רוצה כזה !"

ואני כזה "סבבה. לכי לחנות ותקני".

היא אומרת "אולי אתה תמכור לי?" ואני כזה "לא... לא נראה לי."

היא שואלת כמה הרכב עולה, ואני מסביר לה שהמחירון הוא כך וכך אבל מוכרים אותן מעל, במיוחד רכב כמו שלי, ללא שום תאונות, קילומטראז' מאוד מאוד נמוך, טיפולים בזמן וכו'...

והיא כזה "אתה יד ראשונה?" ואני "לא".

אז היא אומרת "נו אז אם המחירון 100, ואתה יד שנייה, אז האוטו שווה 50. לא?"

ואני משיב "לא, זה לא עובד ככה. גם ברכבים כאלו לא מורידים על ידיים במחירון. זה בכלל לא משנה". אז היא עונה "ואם אני אתן לך 80?" ואני מסביר לה שוב, הרכב לא למכירה, וגם אם הוא היה למכירה, הוא בטוח לא היה נמכר ב 80.

הסברתי לה שב 80 היא יכולה לקנות את אותו הדגם, רק צורה אחרת, ישן יותר, וזו תהיה אחלה קנייה, אבל היא אומרת שהיא רוצה חדש. אני עונה לה "אז תלכי לחנות ותקני חדש. רק 200,000 והוא שלך".

ואז החבר ה"גאון" שלה מתערב.

"תקשיב, היא רוצה בדיוק את הצורה הזאת. לא הישנה ולא החדשה. כמה אתה נותן את האוטו? מה, 120 לא תיתן?"

ואני עונה לו "לא. זה לא עניין של מחיר, יש לי את מה שאני רוצה, הכסף לא יעזור לי כי איתו אני אלך ואקנה עוד אחת" ואז הוא מתחיל "יאאלללה 150?" ואני מסתכל עליו "לא, וגם אין מצב שאני אמכור לילדה שתלך ותתרסק עליו אחרי עשר דקות".

ואז גולת הכותרת "תקשיב, אני מביא לך 200 אלף שקל".

באותו הרגע לא ידעתי אם הוא רציני או צוחק. מצד אחד הוא ילד, ואפילו נראה דביל. מצד שני הוא נראה ריץ' קיד בטירוף.

אבל בטירוף. וכבר יצא לי להכיר ילדים שההורים שלהם קנו להם סתם ככה דברים שעולים פי עשר יותר מהאוטו שלי.

תוך כדי אני שם לב שהילדה מתקשרת לאמא שלה, ואני שומע אותה "אבל אמאאאאאאאאאאא אני רוצה כזההההההה".

היא מצלמת את הרכב בפלאפון, שולחת לאמא שלה, מדברת איתה שוב...

ואני עדיין לא יודע אם הוא היה רציני או סתם דביל.

כל אותו יום במפגש היא המשיכה להסתובב סביב הרכב, צילמה אותו שוב ושוב, עשתה טלפונים, החבר עשה טלפונים.

אין לי מושג אם הוא חרטטן או לא, אני מניח שכן,

אבל הקטע שהיא אמרה לי "נו אז יד שנייה זה 50" עדיין חקוק לי במוח ומצחיק אותי כל פעם מחדש :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה בסדר, גם על האוטו שלך לא הייתי נותן עטיפה של מסטיק, אז כנראה שאנחנו שווים :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז אפשר לקבל את המסטיק עם העטיפה? (אני חולה על הקומיקסים)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסיפור שלי הוא כזה,

אני וחברה שלי גרים יחד לה היה פולו 2001 ולי אקורד 94

היא החליטה ביום בהיר אחד שגם היא רוצה עונדה:lol:

התחלנו לחפש קונה לפולו יש לציין זה היה רכב דיזל עם 180 ק''מ יד ראשונה מטופל אך ורק במוסך מורשה +ספר

מכרנו אותו 1 מעל(37)

טוב הגענו לעונדה, מצאנו אחת ביד 2 2001 עם סאנרוף נראת שמורה מאוד אמר מישהו שרט לו תדלת הימנית מאחור,אמרנו בסדר נתפשר על המחיר אמר סבבה ,נסענו מבית שאן עד אשקלון(3 שעות במונית) הגענו הבחור הגיע

,כל הפגוש האחורי מפורק 2 חישני חנייה הלכו לטייל ,מכה בבגאז',מכה מקדימה בקלית אחורית סדוקה צבע דהויי קיצר רכב לא יפה בכלל ,הכי לא אהבנו זה תאמינות של הבחור שאמר הרכב פרפקט ,מי יודע מה היה יוצא בבדיקה, משם המשכנו לאחי שגם הוא גר באשקלון ישבתי בסלון איתו חברה שלי היתה במחשב ביד2,קורה לי אומרת בוא תראה 2004 ב68 הלכתי אני רואה סיויק LS רגילה ,בלי גג נחמדה מאוד ,אני מתקשר שואל אותו מתי אפשר לבוא לראות הוא אומר שהוא בטיול מהעבודה ונתן לי תמספר של אישתו ללכת לראות ,(היא מורה במקיף שמה) הגענו לבית רכב מושלם,64ק''מ יד שניה לשעבר ליסינג,היא אמרה בערב בעלה חוזר הוא יתן יותר אינפורמציה ,בערב התקשרנו הוא אומר שהיא לא רוצה למכור ''היא מתה על הרכב הזה'' עד שהוא ישיג לה משהו חלופי הוא ימכור ,אגב שכן שלהם הוא מנכ''ל אלבר הוא מכר להם אותו, אמרתי לו כמה זמן בערך אמר גג שבוע שבוע וחצי

ננעלנו על הרכב אחרי שבוע ,הגענו שוב לאשקלון ,הרכב נכנס לבדיקה ,יצא דף ריק כמעט ,למעט נזילה קטנה בבולם שזה בסדר אבל רק לא עובר טסט,סגרנו על 66500 העברנו בעלות ,מאז כל בוקר החברה מבסוטה

האקורד שלי ,חפשתי ביד 2 מצאתי רק גרוטאות ,נתקלתי באחת עם הנמכות ספוילר גבוהה כל הירקות האלו ,כעקרון אני לא אוהב את כל זה מענין אותי רכב מקורי ומכני טוב ,התקשרתי הבחור אומר לי אינפורמציה אבל לא מוריד שקל מ32 אמר לי קח לבדיקה תבין למה, נכנסתי לבדיקה רכב חדש לחלוטין בלי אף תאונה בלי כלום כמה שטויות קטנים של אנד ברקס ,העברנו בעלות קיבל מחירון וחזרתי עם חיוך לבית זה רכב שנת 94 נפח 2,2 חדש לחלוטין ,:lol:

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

קרו לי הרבה מקרים משעשעים עם הראלי.. משום מה כולם סביב הבסיס.

מעבר לעובדה שכל שבוע מישהו בא אליי ביציאה של אה! זאת הראלי הזאתי שחונה כל הזמן ב..??

א: חוזר לבסיס אחרי איזה ארוחת צהריים טובה, שם לב במראה לאיזה בחור באיביזה רודף אחריי כמו מטורף, מעלה קצת תקצב שלא ידבק אליי רואה אותו משתדל להצמד אליי, טוב עוצר ליד אחד הבסיסים באיזור שלי כדי לראות מה הסיפור הבחור יוצא מהאוטו רץ אליי שואל אותי אם אני מעוניין למכור, התגובה שלי היא תמיד "לא, אבל לכל דבר יש מחיר"

הבחורצ'יק התחיל לספר לי שכבר כמה חודשים הוא מחפש 106 ספורטיבית, ושהוא כבר התרגל למחירים אבל הוא עוד לא מצא ראלי מתוחזקת טוב.. המשכנו קצת לשוחח הוא העיף מבט על הקילומטרז' 120,000, הוציא זכרון דברים התחיל למלא פרטים, הגענו לדבר על מחיר וכשהוא אמר לי 35,000 (14 מעל המחירון), אמרתי לו שלכל דבר יש מחיר אבל במחיר הזה אין לי שום אלטרנטיבה יותר טובה.. נכנסתי לאוטו ונסעתי אני חושב שאני די זוכר את הבחור במראה בועט באוטו שלו.

ב: יומיים בערך אחרי ההתקנה של קסנון באוטו, נוסע יום שבת בערב רגוע במרכז עוצר אותי איזה ערס עם 106XS דור ראשון, מתחיל לדבר איתי על כמה האוטו חזק ואני שאמרתי לו תחפש במקום אחר בדיוק הרמזור התחלף לירוק נפגשנו ברמזור הבא כשהוא מגיע איזה 20 שניות אחריי.. מצפצף לי מבקש שאני יעצור בצד יש לו הצעה מפתה..

כבר לפי המראה של האוטו שלו קיבלתי את הרעיון שזה הולך להיות משעשע אז הצטרפתי לחגיגה.. ההצעה של הבחור? ראש בראש ראלי 97 על XS דור ראשון (לא זוכר את השנה) ואני יוסיף לו 5,000 ש"ח על האגזוז הפילטר והתוספות החיצוניות..

בהחלט היה משעשע ושווה לעצור בשביל צחוק כזה:lol:

אבי.

• תוכן חדש...