Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

504 CC

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיודע או לא , אני מאוד אוהב את תחום האספנות.

אני גם מאוד אוהב רכבים פתוחים וחיבה מסויימת לפיג'ו יש לי.

קיצר , אני חושב שה 504 CC זו אחת המכוניות היפות שיוצרו.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזו ?

יש כאלה בארץ ?

מה אפשר לספר לי על האוטו ?

504CC.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי

יש מספר יחידות בארץ (יש אחת יפהפיה שמגיעה מידי פעם למפגש מועדון החמש).

אתה יכול לייבא (לא יעלה כ"כ יקר בשביל חלום:wink: ).

את שאר הפרטים אשאיר לבואם של המומחים ממני , חן וקובי...

סתם אחת בצרפת...

http://cgi.ebay.fr/Peugeot-504-CAB-1971_W0QQitemZ250008881196QQihZ015QQcategoryZ119748QQrdZ1QQcmdZViewItem

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

שלומי המלצתי היא לייבא אחת.... אומנם ישנן מספר אקזמפלרים בארץ , אולם לדגם הנ"ל ישנה נטייה להרקב. ומרביתן (כאלו שהיו מאז ומעולם בארץ) עברו תיקוני מרכב פעמים רבות.

ישנה כמו שציינו לפני אחת יפה המגיעה למפגשי המועדון, אולם היא רכב מיבוא מן השנים האחרונות.

מעבר לכך - אני מסכים איתך שמדובר בדגם שעיצובו מוצלח במיוחד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לייבא מאיפה ?

אני מניח שבצרפת יש הכי הרבה כאלה .

הסתכלתי קצת על מחירים באתרים שמוכרים באירופה והמחירים גבוהים מאוד .

מישהו יכול לתת קצה חוט ?

פורסם

יש חבר מועדון חמש שיש לו גם 504 קבריולט (שהוא ייבא מצרפת לפני כשנתיים) וגם 404 קבריולט.

לפני כשנתיים נמכרה כזאת שנת 73 בכ-20000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש חבר מועדון חמש שיש לו גם 504 קבריולט (שהוא ייבא מצרפת לפני כשנתיים) וגם 404 קבריולט.

לפני כשנתיים נמכרה כזאת שנת 73 בכ-20000 ש"ח.

בחיפה מסתובבת 404 קבריו עם גג קשיח בנוסף, ששייכת למשפ' ערבית מ-א-ו-ד עשירה ומיוחסת. הרכב שייך עקרונית לאבי המשפחה, אולם אחד הנכדים נוסע בו. מצבו - מושלם לחלוטין, ברמה שנדיר לראות בארץ. בין השאר, יש להם גם כמה מרצדסים, ביניהם 280 משנת 1970 לבנה ומדהימה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ה 504 קופה והקבריולט הוצגו בשנת 69',כשנה לאחר הצגת ה 504 סדאן,שאגב היתה מכונית השנה 68'.

ל 504 היתה שילדה מצויינת,שידעה לשלב נוחות נסיעה מצויינת עם התנהגות כביש ברמה גבוהה,כך שבסיס טוב בהחלט היה.

כמו ה 504 הרגילה(וכמו גם ה 404)גם הקופה והקבריולט עוצבו בידי פיניפארינה האיטלקי,לא לפני שעברה המכונית סדרת שינויים די מהותית;המרכב קוצר ועימו בסיס הגלגלים(2.55 במקום 2.74 ב 504 סדאן),הריצפה שונתה על מנת לעמוד בעומסים הגבוהים יותר והמוט המייצב הקדמי עובה להקטנת זווית הגילגול.

בשנתה הראשונה עשו דגמי הקופה והקבריולט שימוש במנוע 1.8 עם 90 כ"ס,כשהחל משנת 70' החליף אותו מנוע 2.0 מוזרק(מכנית)שסיפק 104 כ"ס וביצועים סבירים.

ככלל,המנוע היווה את נקודת התורפה העיקרית של המכונית,עקב פעולה קשה ורועשת,ובנוסף היה ידוע המנוע שהגיע בירושה מה 404 בסרבנות סל"ד די קשה..

גם תיבת ההילוכים עברה שינוי ושיפור ע"י הורדת ידית ההילוכים ממוט ההגה לרצפה,ומערכת מוטות חדשה ששיפרה את ההעברות ההילוכים.

בשנת 76' הוצגו הקופה והקבריולט עם מנוע V6 PRV כמובן שהגיע מה 604 שהוצגה זמן קצר לפני כן,ובדגם הזה היציעה ה 504 ביצועים מצויינים שתאמו את היתנהגות הכביש הטובה.

בנוסף דגמי ה V6 צויידו במיתלה אחורי ניפרד,מה ששיפר עוד את היתנהגות הכביש.

חישוקי אלומיניום הוצעו כאופצייה,רק הצרה שהם היו מחוברים לצמיגי מישלן TRX שהיו במידה מילימטרית,מה שגרם לכך שאי אפשר היה להרכיב על החישוקים האלו צמיגים אינצ'יים...

ייצור דגמי הקופה והקבריולט הופסק בשלהי 83'.

הדגם המומלץ הוא כמובן ה V6,אך גם דגם ה 2.0 נוסע טוב.

לארץ הגיעו מספר לא גדול של מכוניות,חלקן ביבוא סדיר וחלקן ביבוא אישי,כמעט כולן עם מנוע 2.0.

היה לי חבר שהיתה לו 504 קופה עם מנוע V6 שנת 80',שהגיעה עם כל האופציות(צבע מטלי,חישוקי אלומיניום,גג שמש ואפילו סטריאו מקורי שמשנה את הווליום לפי מהירות הנסיעה!)והיתה נוסעת נהדר,שפע של כוח ומומנט,והיתנהגות מהנה מאד.

שווה בהחלט לשקול ייבוא,למרות שהמכונית לא נחשבת לזולה,גם עקב העובדה שהיא מכונית מאד פשוטה לשיפוץ ולתחזוקה יום יומית,ובעלת חלקי חילוף בזמינות טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני יודע שעל חלומות לא מתפשרים.אם בכל זאת אתה מוכן להתפשר אז קיימות מספר 304 קבריולט למכירה בארץ.

או 205GTI.

סטריאו מקורי שמשנה את הווליום לפי מהירות הנסיעה!)

זה היה מתאים לזמנים ההם, כשבנסיעה מהירה מחוץ לעיר הגברת את הווליום.

היום צריך לתכנן מערכת סטראו, שמגבירה ווליום כשהיא מזהה שבעל הרכב עושה סיבוב דאווין בנסיעה איטית מול בית קפה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בחיפה מסתובבת 404 קבריו עם גג קשיח בנוסף, ששייכת למשפ' ערבית מ-א-ו-ד עשירה ומיוחסת. הרכב שייך עקרונית לאבי המשפחה, אולם אחד הנכדים נוסע בו. מצבו - מושלם לחלוטין, ברמה שנדיר לראות בארץ. בין השאר, יש להם גם כמה מרצדסים, ביניהם 280 משנת 1970 לבנה ומדהימה.

כבר אין להם את המרצדס 1970 - אם אני לא טועה, אישית ראיתי אותה נשרפת בדרך הביתה מחיפה ביום העצמאות ואפילו עצרנו (אני אירית ואבי פלג) לבדוק מה שלום הבחור הצעיר שבא איתה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תרגיעו, היא משתפצת, בכל מקרה זה נראה אז מאד עצוב

אירית

• תוכן חדש...