Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למועצת החכמים,

יש לי סובארו אימפרזה 98

הבעיה נוצרה אחרי טיפול טיימינג+ראש מנוע

הבעיה שלי שהטורים לא יציבים ונמוכים בין 6000\7000 סל"ד

עם מזגן .

הרכב היה במכון לכיוון טורים (יאנקו בחולון) הוא חיבר למחשב ניקה את האינגקטורים וכו...

אך אני עדיין אני עם הבעיה

עזרו לי מה לעשות??

תודה מראש

תמיר.

פורסם

לא ברור לי איך 6000/7000 סל"ד מוגדרים כטורים נמוכים.

לי נראה יותר בעיה של אטם בהחלפה של הראש מנוע או כניסת אויר מאטם כלשהו (שסתומים), וזאת לאור מה שתיארת לאחר ניקוי אינג'קטורים וחיבור למחשב.

אני הייתי מנסה גם באמצעות ספריי קרבורטורים לוודא שאין בעיה באחד האטמים וזאת באמצעות התזה של ספריי קרבורטורים על חלקי מנוע שונים ש"מתחברים" האחד אל השני.

אם אתה מרגיש שינוי אז גם זו יכולה להיות הבעיה.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם
לא ברור לי איך 6000/7000 סל"ד מוגדרים כטורים נמוכים.

לי נראה יותר בעיה של אטם בהחלפה של הראש מנוע או כניסת אויר מאטם כלשהו (שסתומים), וזאת לאור מה שתיארת לאחר ניקוי אינג'קטורים וחיבור למחשב.

אני הייתי מנסה גם באמצעות ספריי קרבורטורים לוודא שאין בעיה באחד האטמים וזאת באמצעות התזה של ספריי קרבורטורים על חלקי מנוע שונים ש"מתחברים" האחד אל השני.

אם אתה מרגיש שינוי אז גם זו יכולה להיות הבעיה.

אתה צודק הטורים 3000\4000 סל"ד

ומהבדיקה היום אמרו לי שזה או שהרצועת טיימינג לא יושבת טוב ,או השסטומים .

• תוכן חדש...