Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצות לטיול לחו"ל הספטמבר .

אני ועוד חבר טוב מתכננים ללכת לחו"ל ל 7-10 ימים חשבנו על בולגריה כי זול ולא רחוק הטיסה זה שעתיים רציתי לדעת האם יש למישהו המלצות בעד ונגד בולגריה \או לחילופין המלצות לנופש אחר בחו"ל

תודה מראש לכל העונים.

נ.ב

איך ורנה (בולגריה ) בספטמבר האם זה עדיין ניחשב לעונת תיירות או לא?

שוב תודה

פורסם

אני הייתי בבולגריה עם חבר בתחילת מאי.

מחירים-בריצפה! אנשים- כולם נחמדים, לא יודעים שאתה מישראל ולא שונאים יהודים שם (אבל עדיף כמובן לא להסתכן ולא לדבר עברית בקולי קולות)

אתה אוכל ארוחת צהריים במלון הכי יקר- 45 ש"ח ל-2 אנשים.

מועדונים, בארים- הכל בגרושים.

אני וחבר שלי נפגשנו עם עוד חברים שלו מישם, הזמנו בבאר בקבוק אבסולוט מנדרין+1 ל' של מיץ תפוזים טבעי ב- 10 לב שזה 30 שקלים!

הכל זול חוץ מהבגדים (יותר יקר מישראל).

כדאי ללמוד בולגרית לפני- שפה מאוד קלה כי מי שלא יודע בולגרית דופקים אותו וגם כמעט אף אחד לא יודע אנגלית אלא בולגרית ורוסית. (למשל אם אתה תדבר אנגלית אז במסעדה יביאו לך תפריט של תיירים לעומת זאת אם תדבר בולגרית תקבל תפריט של מקומיים שהוא זול משמעותית).

מבחינת מדינה היא יפיפייה, אני וחבר שלי היינו בעיר שקראו לה Plovdiv.

רוב הישראלים הולכים לוארנה כדי להמר, אנחנו לא הלכנו לשם אבל חבר שלי היה שם הרבה ואמר לי שוארנה דומה לאילת ויש הרבה בתי קזינו.

המוניות זולות מאוד אבל יש עוד דרך לחסוך (שאתה בבולגריה אתה נכנס עד הסוף לאוירה של החסכון, ככה הם)

אם אתה עולה על מונית ישנה וקטנה המונה עולה הרבה יותר לאט (חפש מונית שהיא סוזוקי סוויפט, מרוטי, דייהו מאטיז, וכד') אם תעלה למונית רגילה זה לא שישחטו אותך שלא יהיה לך מאיפה לשלם אבל אתה תשתמש הרבה במוניות וזה יותר קטע של "לא לצאת פראייר" (למשל במונית קטנה בקצה אחד של העיר לקצה שני לקחו לנו 6 שקלים ובמונית סקודה פאביה/גולף/ווקטרה לקחו לנו 18 שקלים, אמנם המרחק מאוד גדול ובארץ זה היה עולה הרבה יותר, אבל עדיין).

יש אפשרות להשכיר רכב שם שנוסע על מתאן ומתאן עולה 1.3 שקלים לליטר.

רק עדיף שתשכיר מחברה מוכרת כגון אוויס ולא מהמאפיות ששם למרות שמהמאפיות אתה יכול להשכיר ממש בזול אבל התחזוקה של המכוניות על הפנים והן מתקלקלות המון.

אם תרצה לשמוע עוד, שלח לי ה"פ.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
צ'כיה כבר לא ממש זולה.

טיפה יותר טוב מישראל, וגם זה זמני.

שמר צודק - צ'יכיה יקרה :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רודוס= שבועי מים לא כולל ארוחות,חדרזוגי+מזגן+מקלחון+מטבחון=400$

אחלה מקום הייתי שם עד לפני חודש+ מקום מושלם לצעירים.....

איה נאפה= אותו דבר לא כולל ארוחות,גם בסביבות 400$ דולר לשבוע אני מתכוון ללכת באוקטובר... חברים מספרים שהמקום גם כן מצוין לצעירים אך טיפה יקר...

אין מה לעשות בבולגריה זה מקום יפה אך משעמם...

ספטמבר,אוקטובר,נובמבר זהעדין נחשב עונת התיירות והמחירים טיפה יותר יקרים...

פורסם

אהלן.

לא יודע איפה היית אבל אני הייתי בבולגריה וממש לא השתעממתי. יש הרבה מה לעשות אבל לפני זה צריך לדעת לאן ללכת. הבעייה שבבולגריה הישראלים מכירים רק "וארנה" ו"הימורים" ואני הלכתי עם חבר שלי למקומות שישראלים לא מגיעים אליהם (וברוב המקרים- טוב שכך!).

מי שלא היה בבולגריה במקומות יפים באמת, ובמקומות שיש מה לעשות, לא יודע מה הוא מדבר.

הבעייה שאנשים לא מכירים את המדינה הזו ולכן נוצרה עלייה סטיגמה שמי שהולך לשם זה זקנים שהולכים להמר.

פומפורובו, פלובדיב, גלובובו, קופיטוטו, ועוד המון מקומות.

ביזבוזים יצא לי כולל אוכל ולא כולל כרטיס טיסה 1400 ש"ח ל-9 ימים וזה כולל הכסף שהרוויחו עלי בצ'יינג'ים, וקניתי דברים (והרבה), אכלתי, יצאתי למועדונים ונסעתי במוניות (ושם מי שלא הולך מאורגן, נוסע הרבה במוניות) ובקיצור- אפשר היה לבלות ולא להתחשבן על הכסף.

עריכה: בולגריה מדינה קרה. הגשם מפתיע פתאום גם ביום בהיר. יש להצטייד בבגדים חמים בנוסף וגם כפפות ובכובע. תבדוק מה יהיה מזג האויר שם, ותיערך בהתאם. אנחנו למשל לא נסענו לאיזה מקום אחד מכיון שהיו שם סופות והכל היה קפוא.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ספטמבר,אוקטובר,נובמבר זה עדין נחשב עונת התיירות והמחירים טיפה יותר יקרים...

מאמצע ספטמבר כבר לא, כל הילדים חוזרים לבית ספר, וההורים לא נוסעים לחופשות לבד.

זה לא נחשב עונת התיירות, תסתכל עכשיו על טיסה לאנגליה לדוגמא, ותסתכל עוד חודשיים-חודש וחצי,

המחירים לטיסה יהיו משמעותית יותר זולים!

פורסם

בחודשיים אלה בארץ יש חגים.....ראש השנה,סוכות.

מאמצע ספטמבר כבר לא, כל הילדים חוזרים לבית ספר, וההורים לא נוסעים לחופשות לבד.

זה לא נחשב עונת התיירות, תסתכל עכשיו על טיסה לאנגליה לדוגמא, ותסתכל עוד חודשיים-חודש וחצי,

המחירים לטיסה יהיו משמעותית יותר זולים!

פורסם

נגיד ואתה מגיע למסעדה. יש תפריט לתיירים באנגלית ויש תפריט למקומיים בבולגרית.

המחירים שונים לטובת המקומיים.

עוד דבר: זה לא בכל הצ'יינג'ים ככה אבל שאתה נכנס לצ'יינג' ניגשים אלייך 2 אנשים ושואלים האם אתה תייר או מקומי ויש להם דלפק לתיירים ששם בנוסף לזה שלא מוכרים לך את המטבע בשער יציג (זה הרווח כמובן) לוקחים עמלה למי שאינו מקומי (כמו בבנקים ששם לכן מומלץ להיכנס לצ'יינג' שלא לוקח עמלה).

לא לנסוע עם שקלים כי אין איפה להחליף גם לא בבנקים, רק דולר/יורו.

ובלי קשר אם נתקעת פתאום, איבדת את הדרך ואתה רוצה לתפוס מונית או לא יודע מה, כמעט ואף אחד לא יודע אנגלית.

מעטים מאוד מדברים אנגלית (גם לא שוטרים שמסתובבים ברחובות ויש הרבה) אלא בולגרית וחלקם יודעים רוסית- פשוט לא מלמדים את השפה בבתי הספר וגם מי שלומד באוניברסיטה יודע אנגלית צולעת מאוד.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שפה פשוטה לאללה, את כל השמות שם המציאו ילדים שעוד לא למדו לדבר.

פומפורובו, פלובדיב, גלובובו, קופיטוטו
  • תוכן חדש...