Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מה קורה אם הנושא של הקניה הקבוצתית?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

אז מה המחיר הכי זול שאפשר להשיג את הטוויטר בחנויות?

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

הקנייה ששרגאן ניסה לארגן בוטלה ללא סיבה ולצערי המחיר היה מצויין בשבילנו..

אנו מנסים להוציא קנייה קבוצתית אחרת למרות שהמחיר לצערי לא מתקרב למחיר ששרגאמן הצליח להוציא..

בנתיים אנחנו 4 אנשים.. מחכים לעוד חברים שיצטרפו..

לפרטים נוספים אתם מוזמנים אלי לפרטי.

פורסם

לטיהור שמי כי אני רואה ספקות עולות פה

הייתה פה אי הבנה וכנראה סוחר חמדן שלא עמד במילתו ורצה להרוויח בקלות ובכך לשבור את השוק

אני דיברתי עם הסוחר ואמרתי שמתארגנת קבוצה של 10 אנשים ושאלתי באיזה מחיר הוא יכול למכור לי את המוצר, הוא נתן לי את המחיר 295 ש"ח

אחרי שהמכירה התפרסמה בפורום כנראה שסוחרים בפורום פנו אליו ואמרו לו שהוא שובר אותם

ראוי לציין שכאשר קיבלתי את ההצעה לא נאמר לי שהיא "סודית" ושאסור לי לגלות את המחיר

הסוחר התקשר אליי ואמר לי שבעלי חנויות (מהפורום- בואו נחשוב על כמה - ) התקשרו אליו והתלוננו והסוחר טען שאני גורם לו נזק ובלה בלה בלה - בקיצור הוא פחד ביטל ואמר לי לשכוח שדיברתי איתו

וביקש למחוק את הנושא מעל דפי הפורום - נענתי לבקשתו כי ידעתי שזו פרנסתו ושהיא בסיכון

הערותיי לנושא:

1.אני לא עברתי כאן על שום חוק

2.היחיד שיצא פה לא בסדר מבחינה מוסרית ושבר את השוק זה הסוחר

3.כל המכירה נעשתה בשקיפות מלאה מבחינתי ולא הסתרתי אותה כמו "גנב"

4.אם הייתי יודע שאני צריך לארגן מכירה ב"חשאיות" לא הייתי בכלל פונה לבחור

5.אני יכול להרשות לעצמי לקנות את הרכיבים גם במחירים הרשמי והמנופח בחנויות אך ניסיתי לארגן משהו לטובת כולם כאן

6.אם אתה סוחר ואתה יודע שאתה עושה משהו לא בסדר אל תעשה אותו,ואל תפיל את זה על אחרים

7. בדיעבד הבנתי שהמחיר שקיבלתי הוא מחיר לחנות ושהסוחר שובר את השוק אבל עד שהבנתי את זה המודעה קיבלה כבר 15 תגובות

8.שם הסוחר שמור עימי ואין לי סיבה כלשהיא לפרסם אותו (אני יודע שהסוחר יהיה שרוף בתחום)

בכבוד רב, אבנר

נ.ב

אני יודע מי פנה לסוחר (STRIKE 1 על פי חוקי הבייסבול) וזה נשמר עימי גם

פורסם

שרגאמן ידידי.

לא הייתה כל כוונה להעלות ספקות או כל דבר אחר נגדך..

ככה שאם הבנת משהו לא נכון אני מצטער.

אישית אני מעריץ אותך על היוזמה!

נ.ב.

לכל האנשים שדיברו איתי עד לפני יומיים המחיר לקנייה ירד טיפה ככה שאתם מוזמנים להתעדכן.

פורסם

הערותיי לנושא:

1.אני לא עברתי כאן על שום חוק

2.היחיד שיצא פה לא בסדר מבחינה מוסרית ושבר את השוק זה הסוחר

3.כל המכירה נעשתה בשקיפות מלאה מבחינתי ולא הסתרתי אותה כמו "גנב"

4.אם הייתי יודע שאני צריך לארגן מכירה ב"חשאיות" לא הייתי בכלל פונה לבחור

5.אני יכול להרשות לעצמי לקנות את הרכיבים גם במחירים הרשמי והמנופח בחנויות אך ניסיתי לארגן משהו לטובת כולם כאן

6.אם אתה סוחר ואתה יודע שאתה עושה משהו לא בסדר אל תעשה אותו,ואל תפיל את זה על אחרים

7. בדיעבד הבנתי שהמחיר שקיבלתי הוא מחיר לחנות ושהסוחר שובר את השוק אבל עד שהבנתי את זה המודעה קיבלה כבר 15 תגובות

8.שם הסוחר שמור עימי ואין לי סיבה כלשהיא לפרסם אותו (אני יודע שהסוחר יהיה שרוף בתחום)

בכבוד רב, אבנר

נ.ב

אני יודע מי פנה לסוחר (STRIKE 1 על פי חוקי הבייסבול) וזה נשמר עימי גם

1. only one - how about two three and your out

2. ההיפך אם אתה יודע מי כאן חבר פורום שהוא בעל חנות, מציץ אלינו ומחבל באינטרסים

של חברי הפורום אזי צריך להוקיעו, לגלות אותו ברבים שכולם ידעו .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

אני מאמין בניסיון שני

ואין לי סיבה לפרסם ברבים

אני אלבן את זה מולו ביום מן הימים

בנוסף אני דיי מצדיק את הלקוח של הבחור

הוא קונה בתור חנות ומתפרנס מזה ואם אנחנו עוקפים אותו איזו סיבה יש לו להיות קיים?

הבעיה היא שהוא חיבל במכירה לאנשים מהפורום

כלומר הוא אחד משלנו אבל בעצם בעל אינטרסים אחרים

השאלה היא אם יש מקום לכזה אדם בפורום שכזה

יש פה דילמה בין רצון של עסק להרוויח לבין רצון שלנו לחסוך

פורסם

הבעיה היא שהוא חיבל במכירה לאנשים מהפורום

כלומר הוא אחד משלנו אבל בעצם בעל אינטרסים אחרים

השאלה היא אם יש מקום לכזה אדם בפורום שכזה

יש פה דילמה בין רצון של עסק להרוויח לבין רצון שלנו לחסוך

אין כאן שום דילמה - כצרכן האינטרס שלך שונה ממנו וכך זה ישאר - הפורום מיועד לנו ולאינטרסים שלנו ולא שלו .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

כן אבל ריבוי מקרים כאלה פשוט יחזיר את עולם הסטריאו אחורה בזמן ולאף חנות לא תהיה היכולת להחזיק מוצרים על המדף

צריך איזון כאן

והבעיה היא שבארץ כמו בהמון תחומים אין איזון

סוחרים מוכרים ברווחים כאילו עלה להם להביא את זה לחנות אלפי שקלים

מוצר מחול נמכר כאן בכפול שלוש מחיר

אז בסדר הבנתי כבר שמורל משתמשים במחיר שלהם על מנת למתג את עצמם מעל הרמקולים הפשוטים

למרות שהם יכולים למכור בזול

אבל למה להיות חזירים?

פורסם
אין כאן שום דילמה - כצרכן האינטרס שלך שונה ממנו וכך זה ישאר - הפורום מיועד לנו ולאינטרסים שלנו ולא שלו .

צודק ב100%!!! חבר פורום כזה יכול להשפיע על הרבה דברים כגון: המלצות על ציוד שיש לו במלאי והוא מעוניין למכור, כמו שהיה עם האתר צ'יפר שהיה פה מישהו שכל הזמן המליץ על ציוד רק משם וגם היה מצרף לינקים מהאתר. כך שלדעתי אין מקום לבעלי אינטרסים שונים מאיתנו(הצרכנים) בפורום הזה!

בברכה.

פורסם

יש פה גם בעל חנות שעושה מעל ומעבר (דני)

היום כל ילד בן 17 שקורא בפורום נכנס אליו מהחנות ואומר שהוא מהאתר ומקבל יחס של מלך

ולעיתים שרות בחינם

אתם מסתכלים בראייה מאוד צרה רק על הכיס שלכם כרגע ולא על התמונה הכוללת

אם יותר אנשים יסתכלו בראייה כוללת (כולל בעלי חנויות שיזמינו סחורה חדשה ומיוחדת) תהיה צמיחה לא קטנה בתחום

• תוכן חדש...