Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ראשונה בקשר למזגן:

מזגן של "אלכס אורגינל". מה גורם למדחס לא להיכנס לפעולה מלבד חוסר גז?

כשהמזגן עובד הוא מוציא קור מצויין, ולפעמים מפעילים מזגן, הנורה של השלג(A/C) נידלקת אבל אני מרגיש שהמדחס לא עובד ואין את ה"קליק" בעת ההפעלה. מה זה יכול להיות?

שאלה שנייה בקשר לשמן:

ראיתי היום שיש באוטודיפו(נס ציונה) שמן של פרסטון(5 ליטר) חצי סינטטי ב65 שקל בלבד.

איזה שמן טוב יותר, פרסטון הנ"ל או ACDELCO(נימצא בשימוש אצלי עכשיו) חצי סנטטי באריזה אדומה.

עוד דבר, קראתי שיש פילטרים לדלק עם שסתום ובלי שסתום. בטיפול הקודם קניתי בחנות חלפים שנימצאת ליד מוסך UMI וראיתי שבאים אנשים מהמוסכים ליד וקונים בחנות הזאת חלקים. ביקשתי שיביא לי מסנן שמן והוא אמר שיש לו מסנן שמן מקורי לאופל. על המסנן באמת היה את הסמל של אופל אבל המסנן נראה לי כמו זיוף, ולא היה כתוב עליו בשום מקום GM.

השאלה שלי איך אפשר להבדיל לבד בין פילטר עם שסתום לפילטר בלי?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כשמדחס המזגן לא נכנס לפעולה האם זה קורה רק כשהמנוע קר או גם כשהוא חם?.

(ברככ עם נהול מנוע ממוחשב, יש השהית הפעלת מדחס מזגן עד להתחממות קלה של המנוע הקר).

אם לא חסר גז במע' המזגן, יתכן שיש תקלה של מגעי חשמל או נתוק ע"י הטרמוסטט שאינו תקין או סליל החשמלי של מצמד המדחס פגום וכו'.

באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי הפילטר, תסתכל לתוכו, אתה תראה שסתום שיושב על קפיץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רפי, זה לא משנה אם המנוע חם או קר. אסטרה 96.

בקשר לשסתום, אין לי מושג איך הוא נראה. איפה נימצא הקפיץ עם השסתום? בתחתית במרכז או בצד?

פורסם

עוד שאלה, אני רוצה לנקות את המצערת בטיפול אבל אני מפחד לפגוע בחיישן חמצן. קראתי שאפשר לרסס תרסיס של ניקוי קרברטורים ישירות לסעפת יניקה ולעלות טורים ולשרוף כחצי מיכל של ניקוי קרברטורים. איך אני דואג לא לפגוע בחיישן? האם זה יהיה חריף מידיי אם אני אעשה בנוסף לזה גם אינפוזיה של 44K?

• תוכן חדש...