Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG חוזרים לייצר! WOOT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-D

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3274325,00.html

האם זה אומר שמחירי הרובר - MG יישחטו פחות אצל לוי? כנראה שלא.

האם סוף סוף אנשים בארץ יבינו שאין בעיית חלקים? כנראה שלא.

האם אני מקווה שיביאו לארץ ZR במחיר הגיוני? מאוד.

האם יהיה לי מספיק כסף לחדשה כזו? כנראה שלא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כל השמחה על כך שלא גווע מותג כה מפואר, יש איזו שהיא סיבה לקוות שיביאו לארץ את הפוחלצים הללו של רוברים משנות התשעים?

זה סתם ניצול ציני (או סיני) של שם מותג שתהילת עברו היא כל מה שנשאר לו.

פורסם

זה רק אני או שגם אתם רואים פה את הלהיט הבא של חברות הליסניג?

זה בא אם חצי כרית אוויר לא?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

טוב, אז אף אחד לא נכנס לקרוא את הכתבה, מה? העיקר לקטול. סליחה אתם במקרה ישראלים צעירים וחסרי ניסיון?

הייצור יהיה גם בארה"ב ובאירופה.

הרכבים הללו מדהימים (לדעתי).

ZR, ZT, פוחלצים? כמו שאמא של פרס ערביה (לא שיש בזה משהו רע, אגב, לו זה היה נכון).

אה, בטח ה- GT פוחלץ (לך תראה את התמונה). או אולי הרודסטר עם המנוע המרכזי? תנסו להראות קצת הבנה או רקע בבקשה. לרכבים האלה היו אולי בעיות אחרות (אגב, לא לכולם), אבל פוחלצים? הרי ה- 75 וגרסתה הספורטיבית עד מאוד, ה- ZT, תוכננו תחת BMW בתחילת שנות ה- 2000, כמו גם השינויים ל- 25.

המותג לא אומר לך כלום? סייג לחוכמה שתיקה.

חצי כרית אוויר? נו באמת. תקרא ותראה שמדובר על רכבים כמעט זהים ל- MG, מה שאומר קצת יותר מחצי כרית אוויר. ליסינג? כן, כמו ש- MX5 יש הרבה בליסינג (ואין כאן כוונה להשוות כי ה- MG לוקחת :wink: ).

גילוי נאות: אני בעלים של 25 1.8 סטפטרוניק ומת לרכוש ZR, אם במקרה אתם מכירים אחת...

נ.ב.

לוטוס בבעלות פרוטון המלזית, אם אינני טועה. אז לוטוס הוא לא מותג או שהוא סתם אוטו מלזי? אגב, מי שלא ראה את הפרוטון (העתק כמעט מושלם של ה- EVO) מלהטטת בראלי, לא ראה מלזי רוקד מימיו. כמובן, שהיא לא מוצלחת כמו ה- EVO, אבל בכל זאת, יש עתיד.

פורסם

ליסינג? כן, כמו ש- MX5 יש הרבה בליסינג (ואין כאן כוונה להשוות כי ה- MG לוקחת :wink: ).

לוקחת במה :?:

אליפות הרודסטרים בחוסר אמינות אולי ...

סך הכל רכב חמוד מאוד, מנוע מרכזי וסיגנון כמו המיאטה. אני עדיין לא הייתי קונה רובר MG על פני המיאטה.

גילוי נאות, הכותב עמד לפני קניית רודסטר לפני שנה וחצי, העדיף את המיאטה ועד היום הוא מרוצה מבחירתו...

פורסם

אליפות הרודסטרים בחוסר אמינות אולי ...

בגלל זה הקריצה...

עדיין, לדעתי ה- MG מדברת אל הנשמה יותר מאשר רכבים אחרים (בטח יותר ממזדה), אבל אולי זו סטייה פרטית שלי...

:viking::viking::viking:

הסבר: על סמל הרובר יש ספינת ויקינגים, שאגב נבחרה בשל משמעות השם ROVER. סתם, שתדעו.

פורסם

גילוי נאות, הכותב עמד לפני קניית רודסטר לפני שנה וחצי, העדיף את המיאטה ועד היום הוא מרוצה מבחירתו...

אילו אפשרויות אחרות בכלל יש בתקציב כזה או דומה?

• תוכן חדש...