Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל חשמל קרוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הצרה שלי היא שהבעלים הקודמים של הרכב שלי חיבר את הכבל שמזין את הנורות בדלת תא המטען עם אזיקונים ועם הזמן והפתיחות /סגירות הכבל קיבל בלאי רציני ונקרע,הוא מכיל שלוש גידים והצלחתי לחבר יחד את הכבל בתפיסה די טובה וגם החיבורים יצאו סבירים בהחלט,אני רוצה לשים על הכבל בידוד מתכווץ שישמור על העסק סגור ומאובטח לאורך זמן,אך בצד אחד של הכבל יש מחבר גדול והצד השני לא נראה באופק(ממשיך לדש)האם יש איזה חומר עוטף שיכול לעשות את העבודה?

בתודה,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא זוכר איך קוראים לחומר הזה , אבל יש סרט בידוד ללא דבק, אשר נדבק לעצמו בעת שמותחים אותו תוך כדי סיבוב. בזמנו השתמשנו בתוצרת חברת 3M , אבל יש גם מתחרים בשוק.

פורסם

לא זוכר איך קוראים לחומר הזה , אבל יש סרט בידוד ללא דבק, אשר נדבק לעצמו בעת שמותחים אותו תוך כדי סיבוב. בזמנו השתמשנו בתוצרת חברת 3M , אבל יש גם מתחרים בשוק.

בצבא קראנו לזה לפלף

פורסם

היי,

1. חתוך את החיבורים

2. הכנס בידוד מתכווץ

3. הלחם ונקה את ההלחמות עם אלכוהול

4. השחל את הבידוד המתכווץ ובעזרת מצית ממרחק של 1 סנטימטר מהלהבה כווץ את הבידוד.

כמובן בזהירות רבה עבוד עם המלחם והמצית מומלץ מטף כיבוי אש בסביבה.

בידוד מתכווץ תוכל לקנות בכול חנויות האלקטרוניקה בשדרות הר-ציון בתל-אביב סימנטוב,בלצר, אבן אלקטרוניקה וגם אצל הבוכרים ליד בלצר.

המלצה קנה בידוד בקוטר פי 1.5 מקוטר הכבל.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם,בלצר קיבל ממני המון זוזים עד היום וכפי הנראה אני אחזור אליו שוב..

הענין הוא שלא כל הגידים נקרעו אלא רק אחד,השני קרוע בחלקו והשלישי לא קרוע(עדיין)ככה שהרעיון הזה(לחתוך ולהשחיל) עלה לי בראשונה אך חששתי מלחתוך לגמרי את העסק אך לא נראה שיש ברירות..

יש סיכוי למצוא את החומר שהצעתם באתר של 3M?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

שים לב לעובדה שיש 3 סוגים של בידוד מתכווץ (לא כולם ניתן להשיג אצל בלצר תנסה אצל הבוכרים).

1. בידוד מתכווץ שלאחר החימום נשאר גמיש זה מה שמתאים ליישום שלך לפי דעתי.

2. חצי גמיש (מה שקיים במלאי אצל בלצר וגם אצל הבוכרים וסימנטוב אלקטרוניקה).

3. קשיח משמש בעיקר להקשחת לדים עם נגד לדוגמא.

פורסם

קשה לזהות לפני החימום מכיוון שהצבע לא מגדיר את תכונות החומר, כלומר רק אחרי החימום החומר מקבל את תכונותיו הסופיות.

בדרך כלל יש גם סימון על הבידוד מק"ט/קוטר/טמפ' אז כנראה שניתן לזהות לפי המק"ט.

המוכר יודע בדרך כלל מה המלאי שהוא מחזיק.

במידה ואתה זקוק לחתיכות באורך 10 סנטימטר אז אוכל לתת לך בקוטר 6 מילימטר וגם 5 מילימטר מהסוג חצי קשיח.

פורסם

אייל,

תיקון קל

יש גם בידוד מתכווץ עם דבק שנמס בזמן החימום ומשמש לאיטום החיבור לכן אבחנה זו לא נכונה.

פורסם

מצורפים קבצים עם מידע על שלושת הסוגים השונים.

הזיהוי המקצועי זה לפי הספרות, לפעמים גם המוכרים לא בדיוק יודעים להסביר מה הם התכונות של השרינק שנמצא אצלם במלאי (אני בטוח שניתקלת בהמון מיקרים).

46475.pdf

64501.pdf

64701.pdf

• תוכן חדש...