Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אחרי ניסיון לא נעים עם רנו 19 החלטתי שאת הרכב הבא שלי אני אקנה רק כשאני אדע עליו

הכול ולכן אני מבקש את עזרתכם בייעוץ לקניית מאזדה 323F או בשמה הנוסף מאזדה לאנטיסF

מהשנתונים 96-99....

אחרי חיפוש מעמיק באתרים המוכרים עדיין לא מצאתי תשובות לגבי הרכב....

ממה ששמעתי הרכב אמין ביותר נוח לנהיגה חזק כשצריך אך עם זאת גם לא שתיין ברמות על...

ממי שמכיר את הרכב: 1. מה כדאי לבדוק לפני הקניה

2. ממה להיזהר בזמן הקניה

3. האם יש משהו מיוחד לדעת לגבי הרכב ?

4. איך הסחירות של הרכב?

5. זקוק למידע טכני של הרכב אם יש למישהו אתרים שניתן למצוא בהם את זה יתקבל בברכה...

פורסם

שלום.

השתמש במנוע החיפוש של הפורום.

יש עליו הרבה מידע, וגם הפניה לפורום של מאזדה.

אם יש לך שאלות שלא מצאת להן תשובה אתה מוזמן להקפיץ את אחד מעשרות השרשורים הקיימים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...