Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה מחקר טוב טוב על האוטו..

תשיג מידע ממוסך מורשה על עבר הטיפולים, אם בכלל.

תשאל המון שאלות, את המוכר כמובן.

ותראה אם אתה מוצא איזה רמז לכך שהוא משקר, יש אנשים שפשוט יפלטו איזה שטות ובסוף כל העסקה לא תיראה לך..

אם העסק מעלה לך איזשהו חשד, תתרחק, רק תבדוק טוב כי יכול להיות שמדובר באמת במציאה!

פורסם

מחר נתקשר אליו ונראה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כשניכנסים למוסך מורשה בד"כ רושמים את הקילומטרז' המדוייק (או מעגלים קצת) אבל מתקבל מספר שקרוב למס' האמיתי. אם הרכב לא טופל בחברה - אין מה לעשות.

כמו שאמרו קודם, בדוק ברגים (מאוד קל לגלות אם הם נתפחו) ובדוק שאין כל מיני שריטות על הפאנל של השעונים עצמם, הם נשרטים מאוד בקלות.

אם אתה ממש חשדן ורוצה לבדוק את הרכב לעומק - שאל באיזה מוסך הוא מטפל או בקש ממנו שם בעל מקצוע שאי פעם עבד על הרכב. לפי חוקי משרד התחבורה צריך לפתוח כרטיס רכב ולרשום בו את הקילומטרז'. אולי ישפור עליך מזלך ובעל המקצוע יסכים לבדוק מה היה הקילומטרז' כאשר הרכב היה אצלו בתאריך X...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש שיטה מגעילה. ולא חוקית להוריד את הקילומטרג.

1 לנתק את הכבל של המד. ולנסוע כך.

אין סימנים כמעט. לך!!

2 להריץ קדימה/אחורה.

לבדוק את השיטה. תבקש לנסוע על הרכב.

עם המחוג רוקד יחסית יש סיכוי שיחקו איתו.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אני חושב שהוא בבירור יוכל לדעת אם הק"מ אמיתי או לא.

אם לרכב יש 52K ק"מ, ז"א שבקושי "פתחו" אותו.

הוא אמור להרגיש ולהגיב היטב, תלוי גם ברמת הטיפולים במשך השנים.

בקצרה - אני מאמין שאחרי כמה דק' ליד הרכב כבר תוכל לדעת האם מדובר בסיפור אמיתי, או בסיפור מהאגדות.

בהצלחה.

פורסם

שגם עם הרכב נסע מעט מדיי

חייבים להחליף לפחות פעמיים רצועת טיימינג. (90K או 3 שנים) ו90K הוא לא עשה... (לדבריו)

פלאגים. שמנים. גומיות.

תסתכל על הפלאסטיקה בפנים.

חדשה.טוב. יש סיכוי לקילו המוזר.

שחוקה. ומלאה שומן אדם ולכלוך.. לברר..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם נסעו עם הרכב כל בוקר 3 ק"מ וזהו, המצב שלו לא יהיה כזה טוב. ממילא רוב השחיקה היא בהתנעה בוקר, ובנסיעה עם מנוע קר. זה בדיוק מה שרכב כזה עשה רוב חייו. לכן, אם לא הקפידו לעשות טיפול כל שנה (ללא קשר לק"מ) המצב עשוי לא להיות טוב.

• תוכן חדש...