Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תרומת מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול מחשב חדש. יש לי פנט' 3 ישן+ מסך תקין. למי אפשר לתרום אותו?

(הכוונה אינה לאנשים פרטיים אלא לכל מיני עמותות. בבקשה לא דוסים)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני יודע שבאשדוד יש עמותה שנקראת קרוב לבבות שבה אתה יכול לתרום כל מה שעולה במוחך מחשב ניראה לי תיהייה תרומה מאוד יפה...

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

לא הייתי סומך כל כך על כל העמותות האלו. ראיתי פעם פרק באמנון לוי או כלבוטק לא זוכר, שיש עמותה ידועה שעושה בידיוק את מה שאתה רוצה. אנשי כולבוטק שמו משדרים בכל החפצים שהם תרמו והתברר שהכל נימצא אצל הבעלים את העמותה בבית ושום ניזקק לא מקבל את זה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בחנות פנדה (http://www.pandas.co.il) מקבלים חלקי מחשב ישנים ותורמים אותם לנזקקים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אל תשכח למחוק את הפורנו הקשה , תשאיר לילד תמונה או שתיים או סרט טוב.

בכל אופן , מתוך כתבה ב ynet:

למי לתרום את המחשב הישן?

אין בעיה למצוא אנשים שמחשב ישן יכול לשרתם, בתנאי שהוא עובד ומוגדר היטב. איך מוצאים אותם? אם אינכם מכירים מישהו באופן אישי - שאלו חברים. מורים בבתי ספר מכירים תלמידים רבים שזקוקים באופן נואש למחשב במצב עבודה.

חפשו בפורומים שונים. הודעה בסגנון 'מציע מחשב משומש למי שבאמת זקוק לו' - תמשוך תשומת לב רבה, ותניב תשובות לא מעטות. ישנם גם ארגוני צדקה ועמותות שזקוקים לתרומות מחשבים. למשל: עמותת תפו"ח, קבוצת נטר ליזמות טכנולוגית , ארגון אופק לילדינו ועוד (ראו תת תחום "מחשבים" תחת קטגוריית "חינוך ומחקר"). אפשר גם לפנות בהצעות לתרומות לפורום "להושיט יד " ב-ynet

שאר הכתבה..

GOT סחוג?

פורסם

eddi ביקש להוסיף :

כן קיימות המון עמותות שגובנות את דמי התרומות, אך קיימות המון עמותות שמביאות את התרומות ליעדן. אם יש לך מחשב ישן, אתה מוזמן לפנות לבית ספר תיכון הקרוב לביתך, לפנות לרכזת חברתית או עמית תלמידים של בית הספר, והמחשב הזה יגיע לתלמיד שאין לו מחשב. תאמין לי מחשב זה יעזור לו רבות בלימודים.

פורסם

יש עמותה בשם מילב"ת, זוהי עמותה שתחום התעסקותה הוא במציאת פתרונות טכנולוגיים לילדים/סטודנטים עם מוגבליות.

המפעל הקודם בו עבדתי מאמץ את העמותה מזה שנים והם עושים פלאים:

http://www.milbat.org.il/scripts/default.asp

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

כל הכבוד על התרומה, אבל הערה "לא לדוסים" מורידה ממך הכל.

שתורמים תורמים מכל הלב ולא מונעים מאנשים לקבל שאולי מגיע להם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כל הכבוד על התרומה, אבל הערה "לא לדוסים" מורידה ממך הכל.

שתורמים תורמים מכל הלב ולא מונעים מאנשים לקבל שאולי מגיע להם.

אלא אם אתה מאמין, שחרדים, על כל קיצבאותיהם, לא באמת זקוקים למחשב הזה.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

מה אתה עושה מתומר אנטישמי? אתה יודע שסבא של סבא שלו היה רב?

הוא מעדיף לא לתרום את המחשב (שנתרם כבר, אגב) ליהודים יראי שמיים בגלל הכלל הידוע (דרבנן, לא דאורייתא) "מחשב בתומר - ערווה". במילים אחרות, יש רמות וכמויות פורנו שאפילו LOW LEVEL FORMAT ו- ZERO FILL לא ימחו מהמחשב. אפילו טבילה של המחשב ברותחין לא תגעיל אותו מהמגעילויות שיש בו.

אולי שואה גרעינית, וגם זה לא בטוח אבל שווה לנסות.

פורסם

זכותו של אדם להחליט למי תלך התרומה שלו. פונקט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני סבור שתומר התכוון לאותם אלה, שלא עבדו יום בחייהם בטענה שהם עסוקים בדברי קודש וכיוצ"ב.

גם אני לא הייתי נלהב לתרום משהו למשפחה עם 10 ילדים, שההורים לא עובדים והם חיים על חשבוני.

מכיוון שמדובר ברכוש פרטי, תומר רשאי להחליט לתרום אותו לכל מי שרק ירצה.

• תוכן חדש...