Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי פלאש בבניה עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה מערכות כאלו על רכבי יוקרה , מדובר על מסגרת

פלסטיק פשוטה למספר הרכב, מתחת למספר יש פלאש קטן וחיישן .

המערכת עולה 4500 שקל, חשבתי לבנות את זה לבד :

מה שצריך בסה"כ זה פלאש וחיישן לאור אבל איך עושים שהחיישן לאור לא ידלק עם מישהו מאחורי יהיה עם אורות?

מאיפה אני קונה פלאש חזק? וחיישן כזה?

העלתי את זה כדי לפתח את זה יחד איתכם ואולי יש דברים שחסרים לי בראש?

פורסם

זאת הסיבה שזה עולה ככה. ידע ומומחיות עולים כסף, וגם רכיבים מעט יותר מתוחכמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• ספונסר פורום
פורסם

מה שצריך בסה"כ זה פלאש וחיישן לאור אבל איך עושים שהחיישן לאור לא ידלק עם מישהו מאחורי יהיה עם אורות?

מאיפה אני קונה פלאש חזק? וחיישן כזה?

?

גם באנטי פלאש המקורי כשנוסע אחרי רכב עם קסנון הוא משחרר פלאשים בלי הכרה.
פורסם
גם באנטי פלאש המקורי כשנוסע אחרי רכב עם קסנון הוא משחרר פלאשים בלי הכרה.
זה טוב לדעת זה כבר משהו , חברים מי מבין בצילום ומכיר חנות שתמכור לי את הפלאש?

אני בטוח שהמערכת לא מסובכת זה נראה בכלל בנייה תוצרת הארץ וזה נראה פשוט , רק צריך לדעת מאיפה משיגים את החיישן והפלאש ולהתחיל לנסות ניסויים.

פורסם

אתה עושה צחוק מעבודה, לדעתי להכין דבר כזה כרוך בהרבה חישובים ותחכומים, חבל שסתם תתפס על חם איך שאומרים.. תשקיע קצת וגם תקבל איכות.

פורסם

עזבו לרגע את מצלמות האכיפה בצד...

לא חבל על הנהגים מאחורה שיחטפו פלאש בפרצוף?

אתם יודעים בכלל כמה שניות לוקח לעין להסתגל חזרה לראיה בחושך אחרי פלאש כזה? וזה עוד בלי לקחת בחשבון את האלמנט המבהיל של לאבד את הראיה כשאתה נוהג.

לא באתי להתבכיין "אל תסעו מהר", אבל יש גבול לכל תעלול - אל תדפקו לי פלאשים בפרצוף כשאני נוהג...

ניר

פורסם

טוב אז ככה ,קודם כל נשים את הצד החוקי בצד ונתייחס לצג הטכני של הסיפור.

תאמת אני כבר מזמן חשבתי לבנות כזה מתקן אבל בגל אילוצים כאלה ואחרים ויתרתי על הרעיון. זה לא אמור להיות כלכך מסובך וכלכך יקר.

החומרים שצריך הם:

1-פלאש מובנה של כל מצלמת SLR (רצוי לא שמישה) ואיזה שהוא ספק כח או חיבור למקור מתח ברכב.

2-הדבר הכי חשוב-עין אלקטרונית (slave בשפה המקצועית) שמזהה את הפלאש של מצלמת המהירות ומפעיל באותה מאית השניה את הפלאש שחיברנו ליד לוחית הרישוי.לא יודע כמה הוא עולה אבל אפשר לברר בכל חנות צילום מיקצועית או בחנויות שמתמחות רק בפלאשים מקצועיים כגון זנברג או וילנסקי.

לגבי ההתקנה ,אז ככה פה נצטרך להשתמש באיש מקצוע (חשמלאי רכב שיודע מה הוא עושה) על מנת לחבר את הפלאש והעינית כמו שצריך.אין מה לדאוג לגבי זה שהפלאש יופעל כל פעם שמכונית עם אורות קסנון תעבור מאחוריך , זה עובד רק על תאורה של פלאש.

חשוב מאוד לחבר את הפלאש או אפילו שניים בצורה כזו שאפשר לפרק אותו בשניה או בצורה כזו שהוא לא יהיה גלוי,משהוא כמו ליד התאורה של לוחית הרישוי הסטנדרטית.ולדאוג שהוא יהיה מכוון לכיוון אחורי הרכב ולא לכיוון לוחית הרישוי.

זה לפחות דעתי על מנת שזה יצליח.

בקשה למנהלים ,אם אתם יודעים בוודאות שהמידע הזה שרשמתי הוא לא חוקי אני מבקש מכם להסיר את ההודעה שלי , כי לגבי ההיבט החוקי של הרעיון אין לי מושג.

תודה.

פורסם

אם הפלאש יבוא מכיוון למעלה על המספר (מאיזור המנורה של המספר ) וכך גם אנחנו לא מסנוורים נהגים אחרים אז עדיין יהיה שיבוש בתמונה?

פורסם
אם הפלאש יבוא מכיוון למעלה על המספר (מאיזור המנורה של המספר ) וכך גם אנחנו לא מסנוורים נהגים אחרים אז עדיין יהיה שיבוש בתמונה?

לא חושב....זה רק יעשה את התמונה חדה יותר....

שביל שתוכל לכוון על הלוחית עצמה...תצטרך עצמה גבוהה מאוד כדי שהתמונה בעצם תישרף ויראו גוש לבן במקום מספר...

אבל זה באמת מוגזם

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...