Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי פלאש בבניה עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תוסיף את הפלאש כמו שאמרתי לך בנוסף לפלאש שמצלמת המהירות מפלשה אז הלוחית רישוי אמורה לצאת שרופה, הכוונה לבנה לגמרי או אפילו חלקי. את יכול לעשות כמה ניסיונות ובמידה וזה לא עובד אז תכוון את הפלאש לכיוון אחורי הרכב שלך .אין לך מה לדאוג מזה שמישהו מאחוריך יסתנוור הפלאש שאתה מתקין הרבה יותר חלש מהפלאש של מצלמת המהירות ואם הוא לא מסנוור אנשים בעוצמה כזו שהם לא עושים תאונה אז גם שלך לא יפריע .מקסימום תכוון אותו ב45 מעלות לכיון שולי הכביש,הכוונה לכיוון המצלמה.

תודיע לנו אם הצלחת.

בהצלחה.

פורסם

22 מעלות, אם כבר. לא 45.

ולגבי הסינוור של הפלאש - אני חושב שאחת הסיבות שהמשטרה משתמשת במצלמות בעיקר עם כיוון הנסיעה היא שככה יש פחות סינוור. (רק דרך המראות)

ואני הייתי משתדל לבדוק טוב-טוב התקן כזה ולוודא ששום דבר לא מפעיל אותו למעט פלאש אמיתי - נשמע לי לא סימפטי להיעצר ע"י משטרה עם דבר כזה מותקן באוטו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לידע הכללי שלכם

מערכת האנטי פלאש נועדה כדי למנוע מצילומי פפארצ'י והיא פועלת על כל סוגי המצלמות

מצלמות גדולות קטנות מהירות יד וכו'

עקב כך היא חוקית

זה שהיא גם משבשת צילומים של משטרה זה ערך מוסף והיא עדיין חוקית

כל זה נלקח מהרצאה שעברתי על ידי הסוכן שלהם באוטומוטר שעבר

אז אם המערכת שלהם חוקית בטענה כזאתי אז למה שהמערכת המאולתרת שאתה בנית לא תיהי?

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

סוכן שלהם אמר שזה חוקי ואתה מאמין לו?

לא עדיף פשוט להאיט כשרואים מצלמה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

למערכת האנטי פלאש ניתן לחבר מתג לצורך הפעלת האנטי או כיבוי .

ואורן

יש את המספר המתלף רק שכרגע הוא פועל בשירות של יחידות מסוימות ,אם תצליח להגיע לשוקי (דרימס קאר לשעבר) והוא יסכים לבנות לך אחד כזה שוב (מה שלא נראה) אז גם את זה יהיה לך וזה מדליק לאללה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כמה דברים בקשר לאנטיפלאש.

קודם כל הוא יעיל רק בלילה, באור יום המצלמות לא משתמשות בפלאש.

שימו לב שכל המצלמות הנייחות הן עם הגב לרכב כדי למנוע סינוור, רק מצלמות ניידות ביום ! יכולות להיות עם הפנים לכיוון הנסיעה...

בקשר לחוקיות - לא משנה המטרה, אסור לך להוסיף אורות חיצוניים לרכב, לא נאון מתחת לרכב ולא אנטי פלאש נגד פפרצי ...

בכל מקרה אני כמובן בעד כל כלי שיגרום לשיבוש החוקרים ...

בהצלחה :-)

פורסם

עדיין לא בניתי את המערכת אבל אני אבנה אותה בקרוב ברגע שאשיג לי "סלייב" (חיישן לאור)

שיוכל לשמש למטרה , לוחית מתחלפת זה לדעתי יותר מסוכן לנסיעה כי זה יהיה בולט יותר.

האנטי פלאש המקורי גם בנוי די בולט , אני אשתדל שיראו אותו כמה שפחות . לגבי שוטרים אני לא יודע אם אפשר לקבל דו"ח על דבר כזה , עד שהמשטרה ידעו שהדבר קיים יקח עוד זמן(אני יודע שהם קוראים גם פה אבל רובם לא יודעים מה זה מחשב) וגם אף שוטר לא יכול לומר לי שזה פלאש נגד מצלמות , איך בדיוק הוא יוכיח את זה ? לגבי המתחסדים למינהם עשו טובה ואל תהרסו את השרשור הנ"ל תודה.

אם יש למישהו עוד מידע בנושא שישתף בבקשה

• תוכן חדש...