Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני רוצה לקנות קומפוננט..

התקציב הוא עד 1500 שקל..

חשבתי על מאגנט, מורל דוקט, פוקל

אני אוהב הרבה באס..

חשוב לי שיעמוד בעוצמה..

שלא יזייף..

שיחזיק מעמד..

מה אתם ממליצים לא חייב מהרשימה..

בתודה טל..

פורסם

כל מה שרשום פה הוא פחות או יותר בתקציב שלך...

אני מקווה שתגיע למסקנה כמוני, שבסאונד הטעם האישי קובע

מה יותר טוב ולא אנשים אחרים, לכן אני ממליץ לך להקשיב לקומפוננטים

ולבחור בעצמך מה יותר טוב לטעמך, בסך הכל הדוטק יכול להוות אופציה טובה

את המאגנט פחות אהבתי ובפוקל רק הסדרה הזולה שלהם נכנסת בתקציב שלך, אבל

עדין הדרך הכי טובה היא שתשמע בעצמך.

פורסם

באמת הדרך הכי טובה היא לשמוע בעצמך.

ההמלצות שלי יהיו מורל דוטק MK2 רק עם טוויטרים MT22 (שבמקור משודכים להייבריד אוביישן).

או עוד 2 אופציות לא רעות, ודי חדשות בארץ, וזה הETON מסדרת הPRO, או היותר מומלץ הסט מסדרת הRS ששמעתי אותו השבוע והוא נשמע מעולה.

יש לו מיד-באס מאוד דומיננטי, מאוד פאנצ'י ומדוייק, הטוויטר הוא טוויטר הוא דום-טוויטר ונשמע מאוד מפורט, צריך קצת ריסון כי הוא מאוד חד אבל ביחס לטוויטרים מסוג זה הוא נשמע מפורט וחד.

אני חושב שהוא טיפה מעל התקציב אבל בכל זאת שווה את התוספת הקטנה (אם יש, אני לא ממש סגור על המחיר שלו).

יש גם את הפוקל V2 אך אני פחות אהבתי אותו, הוא מאוד חד אבל פחות נאמן למקור לעומת השניים האחרים.

אז בקיצור:

1. מורל דוטק MK2 עם טוויטרים MT22.

2. ETON RS.(או האופציה הזולה יותר שהיא הPRO).

3. פוקאל V2 (אניח פחות אהבתי אבל זה לטעמך ושיקול דעתך..).

ניר

under construction..

פורסם

יש רמקולים של פוקל ב16K - אני באופן אישי לא יכול לשבת בתוך רכב שהתקינו בו מערכת רמקולים של פוקל מעבר ל5 דקות - זה פשוט כואב!

אני מורליסט מושבע מבחינת הצליל שאני אוהב - אני אוהב את הצליל שלי רגוע ועם באס עמוק וגם את המיד אני אוהב בווליום סביר, ברמקולים של פוקל המיד נוגס בך כמו פנטר.

אבל אלה שאוהבים צליל של פוקל מגדירים את הצליל שלהם "אנמי" "כהה" וכו' וכו'...

חבל שתקנה רמקולים טובים אבל לא תאהב אותם כי הם צורמים לך או בדיוק ההפך כי אתה מרגיש שהם רדומים משהו...

לא משנה מה יגידו לך - אל תיתן לאף אחד לאמר לך שאתה אוהב ספגטי בולונייז אם אתה בכלל לא אוהב רסק עגבניות או יותר גרוע אם אתה צמחוני - הבנת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...