Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לדיון הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1701

חיפשי שמן כזה ולא מצאתי.

מי שהתחיל למכור את השמן הנ"ל בבאר שבע זו החנות "ר.ק חלקי חילוף" ברח' דרך חברון 6 מול השוק העירוני. (הטלפונים של החנות הם 08-6281556 או 08-6278554)

מוכרים שם שמן גיר סינטטי מלא של Valvoline בצמיגות 75w90. המחיר הוא 60 ש"ח לליטר.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

רכשתי לפני חודש 2 ליטרים שמן 75W90 חצי סינטטי של מוטול ב 80 ש"ח לליטר. את השמן אין במלאי הזמין (ביררתי בכמה חנויות באיזור יצחק שדה) ויש להזמינו במיוחד.

נכון לרגע זה ואחרי שבועיים של שימוש אני לא מרגיש שום הבדל בינו לבין ה 80W של פז שהיה עד היום.

העברות ההילוכים נשארו בדיוק אותו דבר ולא שמתי לב לשום שינוי ברעש.

איתמר.

45343th (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השמן שציינתי מצוי במלאי ואם אתם עושים קנייה ממש גדולה של חלקים ושמנים ומשלמים במזומן אולי אפשר להסתדר עם בעל המקום לגבי המחיר שתשלמו (קוראים לו אברהם, תגידו לו שאני שלחתי אתכם)

והבעייה היא שהוא לא מביא את השמן הזה בכמויות גדולות כמו שהוא מביא שמני מנוע ואין עוד מישהו בב"ש שמביא את השמן הזה ולמשל שמן כזה מצ'מפיון עולה יותר מ- 70 ש"ח לליטר.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני רכשתי valvoline 75-90 מינרלי - 30 ש"ח לליטר

הגיר חלק ושקט , רעידות קלות בניוטרל נעלמו .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

רק אני שמעתי על השמן האדום המטפס שמונע רעשים והגיר עובר יותר חלק

דיי יקר גלון של 3 ליטר עולה 300 שקל

מישהו שמע אני מתלבט עם להשים את זה באוטו...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כפי שציינתי כבר מספר פעמים, אפשר למצוא כזה ועוד שטויות רבות אחרות אצל יבואן ולווליין, א.ת. ברחוב משכית בהרצליה פיתוח (ליד בית מרכזים).

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...