Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

loctite לפלסטיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק ומצטרף גם לשאלה,איזה דבק [ולא אפוקסי בצק] מומלץ ויעיל להדבקת פלסטיקה[פלסטיקה-דשבורד "העדין" של 205]

מניסיונכם כמובן.

[שם המוצר ,מחירו והיכן ניתן לרכושו].

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השאלה לא מספיק מדוייקת,

1. צריך לדעת איך נעשית ההדבקה (משטח למשטח, דופן לדופן או מילוי)
  2. איזה חוזק נדרש, ברור לך שחלק שמופעל עליו לחץ מסויים לא יתפקד לאחר הדבקה (כמובן תלוי בלחץ ובצורת ההדבקה)
  3. זה מאד תלוי בסוג הפלסטיק. יש פלסטיקים שלא ניתן להדביק בעזרת דבק מהיר, למשל פוליגל או הפלסטיק ממנו עשוי הבקבוק של הדבק.

פורסם

מניסיוני בהדבקת פלסטיקים צרפתיים, הדבק שעושה את העבודה הטובה ביותר הוא דבק לפלסטיק של ביזון.

af993e0fc2c7dd2dc07bdd.gif

היתרונות שלו הם בזמן הייבוש הסביר מאוד (לא מהיר מדי כמו דבקים אחרים, ולא ידרוש לעמוד כל השבת עם הפלסטיקים ביד כמו מסכן), ההדבקה החזקה אבל הגמישה מספיק (דבר שאין בדבקים חזקים אחרים) והכי חשוב - הוא כמעט ולא משאיר סימנים לבנים על הפלסטיק.

חסרונו העיקרי - מחיר. אם אני זוכר נכון, משהו כמו 40 ש"ח לטיובה בהום-סנטר ושות'.

גם הלוקטייט לפלסטיק עושה עבודה לא רעה על פלסטיקים צרפתיים. הבעיה איתו הוא שזמן הייבוש שלו מהיר מדי, הוא משאיר סימנים לבנים על הפלסטיק והוא לא מספיק גמיש.

אני משתמש בוא במקומות נסתרים, אליהם אי אפשר להגיע עם האפוקסי אבל שבכל זאת דורשים חיזוק משמעותי (למשל, בחלק האחורי של פאנל שמתחיל להסדק בדיוק באזור הבורג שמחזיק אותו).

בהצלחה :razz:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ לך לגשת ל :

" דבק - און " רחוב בוגרשוב 12 ת"א.

ההתמחות האחת והיחידה שלהם זה דבקים טכניים.

שווה לפחות לקבל אצלם ייעוץ.

פורסם

לדבק חם יש בעיה - הוא נמס בחום.

תשאיר את הרכב חונה פעם אחת בשמש קייצית ותבין מה הבעיה :wink:

וזה חוץ מהעובדה שהוא תמיד משאיר שערות דבק מגעילות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
על פי מיטב הבנתי לא מומלץ להשתמש בלוקטייט לפלסטיק,

איזה נוזל מאפשר לי להדביק בצורה הכי חזקה שאפשר?

החיסרון היחיד של לוקטייט זה שהוא משאיר כתמים לבנים,מעבר לכך הוא מדביק פלסטיק לפסטיק כמו שצריך,שלא יספרו לך סיפורים.

הדבקתי איתו פלסטיקה יפנית וצרפתית,זה החזיק כמו שצריך.

נ.ב אני מדבר על הלוקטייט הנוזלי שנמצא האריזות עם הפקק השחור,לא הג'ל וכו'.

• תוכן חדש...