Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי במקום התאונה דקות ספורות לאחר התרחשותה

התמונות לא מעבירות את הזעזוע האמיתי שהיה בתאונה .. פשוט

מטורף איך גושי המתכת הענקיים הללו התיישבו להם אחד על השני

ומחצו למוות 5 אנשים שרק רצו לחזור הבייתה

אינני מעלה תמונות של פצועים .

בתמונות ניתן לראות את הקרונות המעוכים ואת הרכב שנעצר על המסילה מסוג איסוזו

או יותר נכון את מה שנשאר ממנו

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיותר לציין שמדובר בגושי פלדה ששוקלים כמה מאות טון, והם פשוט התקפלו זה על זה כמו קוביות דומינו.

מתי כבר יבינו האנשים - עם רכבת לא משחקים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכבת הזו נעצרה בדיוק מול הסניף שאני עובד בו {אלדן} , חלק מהפצועים פונו עם רכבים מהמגרש שלנו.

מקום עם חרא של נגישות , בתור אחד שהסתכל מהצד על הכל , החילוץ נראה דיי מסובך.

GOT סחוג?

פורסם

פתרון יותר פשוט מגשר:

מחסום כמו בשגרירות ת"א, שיוצא מהרצפה ומתרומם בזווית, מחסום מפלצתי מפלדה, שאין אפשרות לעבור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה פשוט לא יאמן איך כל הפלדה עפה ,מה קורה ברכבת בזמן האחרון? נהגים לא לומדים שעם רכבת לא מתעסקים? אני אישית לפני פסי הרכבת בכניסה לרמלה מאט, החיים של כולנו יקרים בשביל עוד 5 דק' לא?

(תוספת אחרי קריאת הכתבה) הנהג היה בהשפעת סמים,אך אני מאשים את רכבת ישראל ככלל והנהג קטר כפרט,מיכוון שהם ראו את הטנדר במעגל סגור אך לא הצליחו לתפוס את הנהג קטר במכשיר המירס,ואני חושב שאם היו מגדילים ראש עולים מול הפקח\כרטיסן שעל הרכבת ואומרים לו להודיע לנהג,כמו כן המקום ללא שדה ראייה מחובת הנהג להאט.ואני לא מוציא את הנהג מאשמה כשנהג במצב כזה,ושבכמה דק' שלוקח מאיקה למחסום הספיק לעשות 2 תאונות ולסכן את חיי כולם.

תנחומי למשפחות רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
,כמו כן המקום ללא שדה ראייה מחובת הנהג להאט..

רכבת נוסעת במהירות קבועה של 120 קמ"ש, מבחינתה המסלול צריך להיות פנוי.

כדי לעצור רכבת צריך מספר מאות מטרים לעצירה מוחלטת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שאומרים בחדשות:

הרכב הנפגע עצר עצירה פתאומית לפני מחסום שהתחיל לרדת ואז מאחור הוא נדחף ע"י רכב אחר-שהעיף אותו למסילת הרכבת.

סיכום- האשמה היא של הנהגים שלא זהירים ליד פסי רכבת.

לא תמיד התשתיות הם אלו שגורמים לתאונה-גם הנהגים צריכים ליהיות זהירים...

פורסם
רכבת נוסעת במהירות קבועה של 120 קמ"ש, מבחינתה המסלול צריך להיות פנוי.

כדי לעצור רכבת צריך מספר מאות מטרים לעצירה מוחלטת.

ל'

אני חושב,ותקני אותי אם אני טועה,שלאור תאונות רכבת -רכב על מפגשי ברזל דורש עירנות מצד נהג הקטר ובמידה ואין לו שדה ראייה שיאט,ויעידו על כך התאונות האחרונות שאם הקטר היה איטי יותר הן כנראה היו נמנעות.

זוהי דעתי רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש לי רעיון לגבי כל העניין הזה של המחסומים.

אנחנו בשנות ה-2000 יכולים לשים מצלמה בכל מחסום שתשדר אונליין.

ברכבת יהיה מורכב מוניטור שיקבל כל פעם את התמונה של המחסום שהוא עומד להגיע אליו.

לדוגמא אם היה כזה דבר היום אני מאמין שהיה אפשר למנוע את התאונה , לפי החדשות אומרים שהיה מרווח של חצי דקה בין ההתנגשות לבין העלייה של הטנדר על הפסים , אני חושב שאם היה כזה מוניטור והיתה תגובה אפילו תוך 20 שניות הרכבת היתה מספיקה לעצור וגם אם לא אז ההתנגשות היתה במהירות נמוכה מאוד ולא היתה גורמת לנזק כזה.

פורסם

משהו שעדיין לא ברור לי:

איך יכול להיות שטנדר במשקל של טון וחצי לכל היותר מצליח להוריד מהפסים רכבת ששוקלת בערך פי 200 ממנו?

זה בערך כמו שילד בן 10 יסע על אופניים ויעלה על כיכר לחם (תעשו חשבון, אלו בערך אותן פרופורציות).

מוזר, לא?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...