Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתב ארנון, לא הרכב ספציפית הוריד את הרכבת מהמסילה, אלא העובדה שהרכב ניתקע מתחת לקטר, מה שגרם לו לרת מהפסים ומשם הדרך לאסון קצרה ביותר...

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבין שאתה חלק מצוות החוקר את השתלשלות האירועים?
אני רק צופה מהצד.

חבר הצוות החוקר הוא זה שקבע שהתאונה אירעה בשל בלימת החרום של הרכבת...

פורסם

אולי יעשו גלגלים כמו של רכבת הרים??

יעני גלגלים שהם גם מעל וגם מתחת למסילה ואז אפילו אם הרכבת הפוכה..

לא קורה כלום (חוץ מכמה מיגרנות בחילות וכו)

סתם...זה רעיון טוב, אבל לא בר ביצוע.

להפוך את הרכבת לאוטומאטית זה הרעיון הטוב ביותר לדעתי

מחשב אולי לא יודע לעשות הרבה דברים לבד

אבל מה שאומרים לו לעשות ו"מסבירים" לא איך, הוא עושה טוב וזה מה שחשוב.

הגיע הזמן שרכבת ישראל ילמדו את הלקח

אבל אולי זה כמו ששמר אמר (וזה דיי נוראי...אבל נכון)

אין מספיק הרוגים וזה רק פונקציה של זמן עד שיהיו.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

חיי אדם לא משחקים תפקיד בהצגה הזאת. Sad but true.

השיקולים הם כלכליים גרידא.

ותהיה בטוח שברכבת ישראל מבינים כבר מזמן שהשקעה בתשתיות להפרדה מפלסית היא הכרחית וחשובה מאין כמוה, מהסיבה הפשוטה שבכל תאונה מהסוג הזה, נגרע ממצבת הציוד הנייד ציוד בעשרות ומאות מליוני שקלים (ולא כי נהרגו השנה 12 נוסעי רכבת בתאונות).

:puzzled:
פורסם

לפי מה שהבנתי האיסוזו נתקע על המסילה בזמן שהרכבת גררה אותו. אני לא מבין ברכבות ותסלחו לי על השאלה המפגרת, אבל הרכבת לא אמורה להעיף את האיסוזו הזה לעזאזל ולהמשיך הלאה? איך זה גרם לה לרדת מהפסים?

תנחומים למשפחות ההרוגים. שלא ידעו עוד צער בחיים.

פורסם

"עדות: נהג הרכב התקוע התנהג בצורה מוזרה".

לכתבה.

ואני שואל, למה הרבה אנשים השקיעו זמן בלצפות ולהקשיב לנהג הרכב, במקום לצאת מהרכבים ולדחוף את הרכב התקוע מחוץ לפסים?

פורסם
לפי מה שהבנתי האיסוזו נתקע על המסילה בזמן שהרכבת גררה אותו. אני לא מבין ברכבות ותסלחו לי על השאלה המפגרת, אבל הרכבת לא אמורה להעיף את האיסוזו הזה לעזאזל ולהמשיך הלאה? איך זה גרם לה לרדת מהפסים?

תנחומים למשפחות ההרוגים. שלא ידעו עוד צער בחיים.

זה קרה בגלל שלקטר הספציפי הזה בגלל שהוא היה ישן לא הייתה חצאית (ככה קוראים לזה?) שנועדה להעיף את הרכב לצד אז הרכב פשוט ניכנס מתחת לקטר.

פשוט מזעזע.

אופק.

פורסם
זה קרה בגלל שלקטר הספציפי הזה בגלל שהוא היה ישן לא הייתה חצאית (ככה קוראים לזה?) שנועדה להעיף את הרכב לצד אז הרכב פשוט ניכנס מתחת לקטר.
קטר 741 שהיה מעורב בתאונה נכנס לשירות בשנת 2001, והוא אחד הקטרים החדשים ביותר שבשירות רכבת ישראל.
פורסם

פשוט מזעזע.

אופק.

חצאית היתה גם היתה.

שים לב ל-740 אחיו הגדול.

אגב, הקטר החדש ביותר כיום בר"י הוא 770, שנכנס לשירות לפני שבועיים לערך.

IMG_0075_600450.jpg

:puzzled:

• תוכן חדש...