Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריטניה F1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת ב.מ.וו ממשיכה בהתקדמות ההדרגתית שלה וגם היידפלד ובעיקר ווילנייב , הוכיחו שעדיין הם מסוגלים לעשות את זה .

רק אני ראיתי את אחת מנקודות האור הבודדות במירוץ המשמים הזה - הזינוק המעולה של היידפילד? (ממקום תשיעי לשישי כמדומני).

ועדיין קצת לפני וילנייב בזינוק (טוב נו, זה היה יותר ענין של אסטרטגיית דלק) ובסיום:

אני בכל אופן לא ראיתי שהוא נופל מה"נהג הבכיר", לפחות לא במירוץ זה.

פורסם

א.רוני, הבעיה בטורינג- קאר [לטעמי] היא מגוון דל של קבוצות. ב WTCC השורות נראות כמו תהלוכה של 2-3 יבואנים כשהשאר משתרכים מאחור. ב BTCC באמצע שנות ה 90, ולפני כל הבקרות האלקטרוניות לסוגן , היה תענוג של ממש , מלחמות בין נהגים חוליגנים [אלן מניו בלגונה ] לבין וותיקים [דיוויד לסלי בפרימרה] ריידל [בוולבו] וכוו. בקיצור היה אקשן של ממש וכל מירוץ היה תענוג.

ב. דרור , לדעתי הנהג הכי מוכשר היום בפורמולה 1 הוא קימי ראייקונן. אני לא בטוח שנהגים אחרים גם אם יקבלו פרארי לידיהם יפיקו ממנה את מלוא הפוטנציאל החבוי. כנ"ל לגביי המכונה של רנו שאין ספק שהיא הכי מהירה היום על המסלול. לקימי יש מה שהיה להאקינן בזמנו, יכולת חסרת גבולות הנבלמת או לחילופין נתמכת נטו במכונה שהוא נוהג עליה. למעט שומאכר ואולי אלונסו, אני לא מאמין שיש נהגים כשרוניים יותר ממנו. תן לו מכונה חזקה והוא עושה שם קנייעדלך מכולם.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
א.רוני,

ב. דרור , לדעתי הנהג הכי מוכשר היום בפורמולה 1 הוא קימי ראייקונן. אני לא בטוח שנהגים אחרים גם אם יקבלו פרארי לידיהם יפיקו ממנה את מלוא הפוטנציאל החבוי. כנ"ל לגביי המכונה של רנו שאין ספק שהיא הכי מהירה היום על המסלול. לקימי יש מה שהיה להאקינן בזמנו, יכולת חסרת גבולות הנבלמת או לחילופין נתמכת נטו במכונה שהוא נוהג עליה. למעט שומאכר ואולי אלונסו, אני לא מאמין שיש נהגים כשרוניים יותר ממנו. תן לו מכונה חזקה והוא עושה שם קנייעדלך מכולם.

ועל כך נאמר אמן!

:grin:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שאנשים לא מעריכים מספיק את פרננדו אלונסו .

חברים - תנסו לזכור מה הוא עשה עם המינרדי קודם כל ובנוסף לכך , בן-זוגו לקבוצה , ג'יאנקרלו פיסיקלה , עם ערימות יותר גדולות של קילומטרז' וניסיון לא מגיע לקרסוליים שלו .

למה כולם רצים להגיד עד כמה קימי רייקונן מוכשר ...?

אלונסו מוכשר לפחות כמוהו , לדעתי אפילו יותר . א זאולי אתם לא אוהבים בדיוק את ההתנהגות שלו , שחצן , יכול להיות , אבל יש לו קבלות והוא ווינר .

עכשיו יקומו כולם ויגידו שנחכה לשנה הבאה בכדי שנראה עד כמה הוא טוב .

ואני אתן דוגמא את המרוץ הראשון שבו הוא ניצח ב-2003 והיה לנהג הצעיר בהיסטוריית הפורמולה-1 שמנצח .

שנה שעברה היו כבר 7 נצחונות והשנה בקצב הזה יהיו עוד הרבה יותר .

רייקונן נהג מצויין , אין ספק , לדעתי אלונסו יותר טוב .

לגבי היידפלד וב.מ.וו ....אז מסתבר שגם אני לא לבד , למרות שאני מעדיף את ז'אק .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איפה, איפה המלחמות של האקינן את שומאכר. זו הייתה התקופה שאהבתי לראות פורמולה. תקופה שאין מצב בעולם שהייתי מרשה לעצמי להפסיד סופ"ש של מירוץ..

גם אני נמנה על אוהדי רייקונן (יותר נכון - הנהג הראשי של מקלארן). אבל זה לא זה.

כנראה שמקלארן העונה היא פשוט לא מספיק טובה. הוכחה נוספת לכך היא מונטויה.

בשנה שעברה הוא ישב לשומאכר לא מעט פעמים על הזנב, והיום הוא פשוט לא מוצא את עצמו קדימה. גם המיקום בפודיום במונקו, היה רק עניין של מזל ופרישות של המכוניות שהיו לפניו.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
משום מה יש לי הרגשה שאנשים לא מעריכים מספיק את פרננדו אלונסו .

חברים - תנסו לזכור מה הוא עשה עם המינרדי קודם כל ובנוסף לכך , בן-זוגו לקבוצה , ג'יאנקרלו פיסיקלה , עם ערימות יותר גדולות של קילומטרז' וניסיון לא מגיע לקרסוליים שלו .

למה כולם רצים להגיד עד כמה קימי רייקונן מוכשר ...?

אלונסו מוכשר לפחות כמוהו , לדעתי אפילו יותר . א זאולי אתם לא אוהבים בדיוק את ההתנהגות שלו , שחצן , יכול להיות , אבל יש לו קבלות והוא ווינר .

עכשיו יקומו כולם ויגידו שנחכה לשנה הבאה בכדי שנראה עד כמה הוא טוב .

ואני אתן דוגמא את המרוץ הראשון שבו הוא ניצח ב-2003 והיה לנהג הצעיר בהיסטוריית הפורמולה-1 שמנצח .

שנה שעברה היו כבר 7 נצחונות והשנה בקצב הזה יהיו עוד הרבה יותר .

רייקונן נהג מצויין , אין ספק , לדעתי אלונסו יותר טוב .

לגבי היידפלד וב.מ.וו ....אז מסתבר שגם אני לא לבד , למרות שאני מעדיף את ז'אק .

דובי

אני גם נמנה על אוהדי מקלארן/רייקונן, אבל אני מאוד מסכים עם מה שכתוב פה.

אלונסו הולך ומוכיח שהוא נהג מצויין, עם המון כישרון, וגם מאוד אינטלגנטי.

בשנה שעברה הוא הבין מאמצע העונה שמקלארן פשוט יותר חזקה מרנו, ולכן בעזרת ההתמדה וההמשכיות שלו לקח המון פעמים את המקום השני (ולפעמים שלישי) וככה לקח את האליפות בעזרת הפער שפתח בתחילת העונה. כשירד ממנו הלחץ של האליפות ראינו תצוגה של אלוף במירוץ של סוזוקה עם העקיפה המפורסמת על מיכאל שומאכר (מירוץ שבו קימי סיים ראשון עם עקיפה שתיזכר אצלי לעד). בכל מקרה ככל שהעונה התקדמה המקלארן הייתה הרבה יותר מהירה מהרנו (וגם פחות אמינה) ובכל זאת הוא שמר על האליפות .. נכון שיש הרבה את עניין האמינות של מקלארן, אבל בכל זאת מגיע לו הקרדיט.

אין לי ספק גם שקימי נהג מצויין, רואים את זה בתוצאות שלו מול מונטוייה (כמו אלונסו/פיסיקלה). לדעתי קשה להגיד מי טוב יותר, אבל דבר אחד בטוח, עם הזמן למדתי להעריך מאוד את אלונסו (תראו מה הוא עושה גם העונה) למרות שהוא בקבוצה היריבה, ואני שמח מאוד שהוא מגיע למקלארן, לפחות אם קימי יעזוב, יש לו מחליף ראוי מאוד.

פורסם

תגובה מאוחרת מאוד:

בנוגע ל'קרב' בין היידפילד למונטויה-אני בספק אם יש נהגים בסבב שמכירים אחד את השני טוב יותר, מאשר הצמד הזה(חוץ מחבורת הקשישים-שומאכר-את-קולטהארד-את-וילנייב). הקרבות ביניהם ב-F3000,בעונות 97-98', היו משובחים.

א.רוני, הבעיה בטורינג- קאר [לטעמי] היא מגוון דל של קבוצות. ב WTCC השורות נראות כמו תהלוכה של 2-3 יבואנים כשהשאר משתרכים מאחור. ב BTCC באמצע שנות ה 90, ולפני כל הבקרות האלקטרוניות לסוגן , היה תענוג של ממש , מלחמות בין נהגים חוליגנים [אלן מניו בלגונה ] לבין וותיקים [דיוויד לסלי בפרימרה] ריידל [בוולבו] וכוו. בקיצור היה אקשן של ממש וכל מירוץ היה תענוג.

ניר, מסכים איתך ב-10%-סדרות הטורינג קארס השונות באמצע-סוף שנות ה-90 היו מעולות!

אסור לשכוח גם את סדרת ה-STW הגרמנית.

אחת האנקדוטות המעניינות ב-BTCC, היא הדרך שבה ג'יסון פלאטו (מגיש FIFTH GEAR ונהג BTCC גם כיום) זכה במושב הנהג של הויליאמס-רנו-לגונה, בעונת 96', לצידו של מניו השוויצרי:

אומרים שהוא ארב לסר פרנק ויליאמס במהלך יום שלם ליד משרדי הקבוצה בגרוב (Grove) וכשזה הגיע חזרה למשרד, פלאטו ממש התחנן לפניו עבור המושב היוקרתי.

לסיום, קטע וידאו קצר-המירוץ השני (מתוך 2) ממסלול טרקסטון, במסגרת אליפות ה-BTCC של עונת 96.

השדרן הוא לא-אחר מאשר מוריי ווקר.

http://rapidshare.de/files/19885235/BTCC_Truxton_Race2_1996.avi.html

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...