Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רנו קליאו שנת 95

יש לי בממיר הקטליטי כמה חורים שנוצרו כתוצאה מחלודה, השאלה היא כזאת האם זה אפשרי לפרק את הממיר לצבוע אותו בצבע מיוחד שצובעים על החלודה ולסתום את החורים בחומר לאיטום אגזוזים,או שלא שווה לעשות זאת מכיוון שהרכב ישן והממיר בתוכו עייף או סתום וכו' אני לא יודע אם קיים דבר כזה?

ואם לא שווה לתקן האם אפשר לעבור טסט היום עם התקנים המחמירים על זיהום אוויר עם ממיר חליפי או שחייב לקנות מקורי שעולה 1100 שח (לא כולל הרכבה שאני עושה לבד)

אשמח גם לקבל חוות דעת על ממירים חליפיים עם זה רלוונטי להשתמש בהם חברות איכויות ומחירים כאמור לרנו קליאו שנת 95 מנוע 1.4

תודה מראש

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אני מאמין שהממיר שלך כבר סתום.

עם מקורי לרכב שלך עולה 1100 אז אתה יכול לקנות תחליפי שיעלה לך הרבה יותר זול.

אופק.

פורסם

בלתי אפשרי לתקן ממיר קטליטי.

תתקין תחליפי וזהו כי גם ככה מעכשיו עושים בעיות עם הזיהום אויר חבל על הכאב ראש.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אבל איך אני יודע מה טוב או לא עם עושים עם זה בעיות?

אני מפחד לקנות ואז יומרו לי בטסט לך תחליף כי זה לא תיקני ,יש חברה מסויימת או אדם מיוחד שעושה את זה ואפשר לסמוך?

אגב אני גר בירושלים

תודה ויום טוב

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אני שובר את הראש כדי שלא ימכרו לי חרא ולא יעשקו אותי במחיר

ואם כבר מחליפים אז אולי אפשר להחליף לממיר חליפי באיכות טובה שתעבור טסטים גם לאורך זמן

יש מבין???

אגב יש למשהוא מושג כמה עולה דבר כזה חליפי ?

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם
לך ל"אגזוזן" והוא כבר "יטפל" בך מה אתה שובר את הראש :?

:shock::shock::shock:

איך בדיוק "אגזוזן" "יטפל" בו??

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל תלך לעבור טסט ותראה מה יקרה.

אולי תעבור, מי יודע.

אם אתה מחליף ממיר במו ידיך, היזהר מאוד לא לנגוע בתכולתו הרעילה ביותר, לעבוד עם כפפות, לעשות מקלחת יסודית אח"כ, ולא לאכסן בבית את הממיר הישן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך בדיוק "אגזוזן" "יטפל" בו??

מה זאת אומרת איך? בעדינות ונחישות, זה לא ברור לך?

ועכשיו ברצינות, לפתוח השירשור- קח בחשבון שהחומרים בתוך הממיר מאוד מסרטנים ואתה צריך לעשות עבודה מאוד טובה בהרכבה כדי שלא יהיו בריחות וקשה לעשות את זה ללא כלים ותנאים מתאימים (לדוגמא ליפט).

אם אתה מפחד שיעבדו עליך תעשה סקר שוק.

אופק.

פורסם
קודם כל תלך לעבור טסט ותראה מה יקרה.

אולי תעבור, מי יודע.

אני צריך להחליף בכל מקרה הוא מחורר ועומד בדיוק מתחת למושבים הקדמיים כך שכשאני נוסע עם חלונות פתוחים אני נחנק

התקשרתי לכמה אגזוזנים וכ"א אומר מחיר אחר היצרן מבקש 1100 שח אגזוזן אחד אמר לי 950 לא כולל מעמ אז אמרתי לו שמע מקורי עולה 1100 למה שאני אקנה תחליפי במחיר כזה הוא אמר לי אם אצל היצרן בקשו רק 1100 ז"א שזה תחליפי,אח"כ התקשרתי לעוד כמה וזה ירד עד 500 שח אצל איזה אחד ברמלה אבל מי יודע מה הוא ייתן לי ואם אעבור טסט עם ממיר זול ????

אני באמת לא יודע !

עכשיו השאלה היא כזאת האם עם ממיר תחליפי אפשר לעבור טסט ואם כן מי יודע איכן אני יכול לקנות ממיר וליהיות שקט שלא גנבו אותי ???

תודה רבה

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם
אם אתה מפחד שיעבדו עליך תעשה סקר שוק.
מי אמר שזה שאומר הכי זול למשל זה שמצאתי ברמלה לא מוכר לי חרה?

ולא אעבור טסט וכ' וכו'

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

במידה והתחליפי חדש אתה תעבור איתו טסט.

רק קח בחשבון שפליטת 4 גזים או איך שלא קוראים לזה לא מורכבת רק מהממיר וכוללת גם חיישנים, מחשב רכב, מצב סעפת הפליטה וכ'ו... ככה שגם אם יש לך ממיר חדש לא אומר שתעבור את הבדיקה!

הפחדתי אותך? :-P

אם כן עכשיו בוא תן לי להרגיע אותך קצת, אני עברתי את הבדיקה עם רכב שנת 96 עם 160K קילומטר ועם הממיר שבא על הרכב מהחברה, כל מה שעשיתי זה ניקוי סעפת פליטה ב 200 שקל...

אופק.

פורסם
כל מה שעשיתי זה ניקוי סעפת פליטה ב 200 שקל...

אופק.

האם ניקוי כזה כולל גם את הממיר או שלא הבנתי מה זה הניקוי הזה ואם כן אז אולי כן שווה לי לסתום את החורים בממיר ולעשות ניקוי??

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

תעשה לעצמך, לי, לסביבה, ולילדים שמתישהו יהיו לך ותחליף כבר ממיר, אל תיתעסק עם כזה דבר בכלל.

אם אתה כל כך מפחד אז תעשה ניקוי לפני הטסט.

אני לא מבין מה הבעייה שלך. תיגש לטסט ושם כבר יגידו לך במידה ונכשלת מה צריך לתקן (חוץ מהממיר שזה בטוח.) לא חבל סתם לזרוק כסף?

• תוכן חדש...