Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב!!! אם תזמין את הפורום לברית/בריתה אני מבטיח לך שכולנו ביחד ניקנה לך ממיר חדש מתנה!!!

לא חסר שירשורים בפורום (יש גם אחד דביק ניראה לי) על הנושא הזה, תעשה חיפוש.

אופק.

פורסם

תודה רבה :-)

נחזור לעינינו עכשיו אני רוצה להחליף את הממיר הזה מה שאני צריך זה:האם משהוא מכיר אגזוזן טוב ואמין עדיפות לאזור ירושלים שימכור לי ממיר חליפי חדש ואיכותי?

תודה רבה

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

למה עושקים אותנו במדינה הזאת?

במסגרת חיפושיי אחר ממיר קטליטי

1 התקשרתי לחברה פא בארץ מחיר 1000שח ליפני מע"מ

2 התקשרתי לכמה בעלי מקצוע(אגזוזנים) שמוכרים חלופיים והמחירים נעים בין 700 ל1400 ש"ח כולל עבודה אבל ריתוכים ובאלגן (המקורי לא צריך ריתוך אלא חיבור פשוט)ולא לשכוח זה לא מקורי

3 התקשרתי לחנות חלפים של רנו בחו"ל(צרפת)ושם על אותו ממיר מקורי מבקשים 105 יורו שזה יוצא593.25 ש"ח

למה גונבים אותנו מה עשינו?באמת אני מתחרפן פה במדינה הדפוקה הזאת!? :evil:

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

תנסה אצל רונן אגזוזים בגבעת שאול.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם אתה נועל על מקורי, למה שלא תזמין אותו מחו"ל?

בעניין זה ראה להתייחס למכס ולעלויות השיגור ומכאן גם אולי תבין למה היבואן דורש מחיר יותר גבוה.

אם עלויות המכס והשיגור זולות יותר מהמחיר בארץ לך על זה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...