Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 125K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שאני ממש חושב שהיא אופציה, אבל איך לדעתכם הסיאט טולדו 1.8 2003(רמת גימור גבוהה) ב120K?

הבנתי שיש להם גם לא מעט מכוניות עם סאן רוף והמנהל מכירות נראה די לחוץ להיפטר (כל הזמן אמר תבוא עם הפטור נעשה מחיר וכל מיני כאלו).

שאני אדע אם יש בכלל טעם ולו הקטן ביותר לשקול אותה.

הטולדו היא בסה"כ עוד גולף/לאון עם תחת, כלומר תאומה לאוקטביה והבורה, עם ספין לטיני.

התוצאה, לדעתי, מאוד נחמדה מבחינת עיצוב פנים ומרחב (יש גם תא מטען ענק, אם זה חשוב לך).

האם היא מתאימה לך?

שוב, רק נסיעת מבחן (או לפחות ישיבה) תגלה לנו את זה. רק שים לב לצפות לעוד אחת מהעדר של VW. לא תמצא בה שומדבר מיוחד יתר על המידה.

לטעמי, אחלה אוטו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיאט טולדו חביבה ביותר, לא ממש אהבת את הלאון, הטולדו והלאון זהות - 4\5 דלתות.

אני אישית מאד אוהב את הלאון (גם מנסיון) יש עליה המון המלצות (יש לה גם בלמים מצוינים)

אני במקומך היתי הולך על הלאון אבל לפי מה שהבנתי לא ממש אהבת אותה.

הזכרת גם את הג'אז, לא נהגתי בו אבל מנסיעה הוא באמת די מהנה ונעים בפנים.

כמו כן הוא גם חסכוני מאד,

הג'אז הוא אוטו קטן לעומת טולדו שהיא ממש גדולה.. לא משנה לך הגודל?

בדר"כ מחפשים אוטו מקבוצה של סדר גודל זהה פה אתה מדבר על מכוניות בסדרי גודל שונים לגמרי..

בכל מקרה את ההמלצה שלי גם ללאון\טולדו וגם לג'אז - יש לך.. השאלה מה יותר מתאים לך.

פורסם

את הטולדו הכניס המוכר לרשימה כי הוא הציע לי מ2003 במחיר מוזל ולאחר שאמרתי לו שהליאון לא נוחה, אבל כמו שאמרתי היא די גדולה בשבילי.

אני מחפש רכב יותר בסדר גודל של ה307.

חוץ מהגודל הזה ציינתי גם סופרמיני כי תכלס הרכב מיועד לנהג אחד אבל חשוב לי שיהיו 5 דלתות ושיהיה נוח מאוד לצאת ולהיכנס. אם למשל הייתה סופרמיני שהיה נוח לצאת ולהיכנס ממנה הייתי אולי הולך עליה אבל היחידות שנוחות הן בעלות מנוע 1.4 שזה חלש לטעמי בגלל זה עליתי לגודל של משפחתית קומפקטית.

• תוכן חדש...