Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 125K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי האתר של רוני אהרונוביץ' יש גם 1.6 אוט' ב115K.

זה כבר מתקרב יותר למחירי הסופרמיני.

פולו 1600?

אין מצב.

אין כזאת חיה.

נ.ב. גיליתי שיש פולו TDI

100 כ"ס

שמאיצה יותר מהר מגרסת הבנזין של ה100 כ"ס

מעניין....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התכוונתי למגאן 2, בגלל זה אמרתי מתקרב יותר למחיר הסופר מיני, סליחה שלא הייתי ברור יותר :)

אני חייב לציין שמבחינה עיצובית ואבזור המגאן II הוא רכב מאוד מעניין.

אבל אנחנו עוד לא יודעים אם יש לו מחלות ילדות.

אולי כדאי פשוט לתת לאחרים לחוות אותן...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב אחרי שקראתי את המבחן ההשוואתי באוטו בין 307, מגאן II, טויוטה RUNX ופוקוס קצת ירדה לי ההתלהבות מהמגאן.

גם בגלל ההתנהגות שלה וגם כי מבפנים היא נראית לי פשוט מכוערת (אחרי שאראה בעיניי אהיה חכם יותר).

כרגע אפשרות נוספת שלא הועלתה היא ה307 שעושה רושם שיכולה לענות על צרכיי.

מה אתם אומרים עליה כנגד המגאן II והסיאט לאון?

פורסם

ה307 חביבה מאוד. ניראית מעולה מבפנים הרגשת מרחב מרשימה למדי.

עיקר הבעיה שלה היא אמינות בסימן שאלה. שמעתי על לא מעט רכבים שהיו

להם הרבה בעיות. מצד שני אני מכיר 2 רכבים ללא בעיה אחת... :roll:

בתור רכב פרטי הייתי מעדיף במקרה הזה את הפוקוס והקורולה.

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו. אצלי השיקול שהרכב יראה טוב גם מבחוץ וגם בפנים חשוב גם כי ככה אני אוהב וגם כי זה יהיה רכב הדגמה ואי אפשר לעשות רכב הדגמה מרכב אפרורי.

על הפוקוס והטיוטה כבר עדיף לי (לפי השיקולים שלי) 206, קליאו וכו' (למרות שמבפנים יש לRUNX דגם שנראה טוב מאוד)

כרגע ה307 והלאון בטופ (על הלאון אני לא יודע כמעט כלום אין לי את גיליון 177 :( למי יש סורק? :wink: )

עוד לא קראתי את כל הגיליון הזה של אוטו וכבר יש בו כמה טעויות, חסרות אותיות פה ושם ובמבחן ההשוואתי שמו את המנוע של הרנו מתחת לפג'ו ולהפך.

פורסם

ה307 בגרסאות המאובזרות שלה ניראית בפנים ובחוץ מעולה! היא גם יותר

מרווחת מהליאון לפחות בתחושה, כאשר יושבים ב307 יש תחושת מרחב מרשימה

מאוד. אתה גם יכול ללכת על דגם ה 3 דלתות שנראה מעולה.

לך תישב בשתיהן (הסוכנות בת"א נמצאות מרחק הליכה של 3 דקות ביניהם)

ותחליט מה נראה לך יותר טוב. אם התדמית חשובה (אוטו שלא יראה של השכן

בן ה 50) הייתי הולך על 307 3 דלתות.

גיא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הייתי ב3 סוכנויות: רנו, פג'ו-סיטרואן וסיאט.

לא לקחתי נסיעות מבחן אלא רציתי קודם לראות את המכוניות מקרוב.

נתחיל במגאן II:

לא אהבתי.

דווקא התלהבתי מהתמונות אבל במציאות לדעתי היא נראית הרבה פחות מיוחדת מבתמונות. הכניסה למכונית לא נוחה וזהה פחות או יותר לקליאו הקטנה יותר. המושבים עצמם היו נוחים לחבר שלי אבל לי הם קצת אוחזים יותר מדי וקצת קטנים מדי בגב.

המצחיק הוא שדווקא רמת הגימור הנמוכה יותר מצאה חן בעיניי ובעיני חברי. השילוב של הכהה והבהיר פשוט נראה טוב יותר. לרמת גימור הגבוהה יש עור בכל מיני מקומות אבל לדעתי הוא לא מורגש (העובדה שזה עור) ופשוט הכל בהיר מדי, רק שבאתי לצאת שמתי לב שגם בדלתות יש עור.

בקיצור, איקס על המכונית הזו. גם במבחן נכתב שהיא חלשה ופשוט לא נוח להיכנס ולצאת.

307:

נוחה.

נוח להיכנס ולצאת, מרווחת מאוד מבפנים (מקדימה לפחות) ואהבתי גם את עיצוב החוץ וגם את הפנים (רמת גימור בסיסית 114K).

עוד לא קבעתי נסיעת מבחן, אבל לפי המבחן באוטו היא אמורה לספק את הסחורה (נקבע נסיעת מבחן לא לדאוג).

כרגע זה הרכב המועדף.

נכנסתי או יותר נכון ניסיתי להיכנס ל206 וזה היה פשוט זוועה (לא שאני שוקל 120 קילו אני פשוט כרגע עם קביים אז אני צריך כניסה ויציאה נוחים).

C3:

למרות הגודל הקטן, מאוד נוח להיכנס ולצאת וסך הכל די נוחה, גם כאן המושבים פחות מרווחים מב307 למשל אבל עדיין לא רעים. עיצוב פנים וחוץ יפים מאוד.

החסרון הוא שאוטומט יש רק 1.4 ואני די חושש מזה ומנתון תאוצה של 15.7

כנראה שגם עליה נעשה נסיעת מבחן כי סך הכל היא נוחה (המוכר הבטיח שהיא לא חלשה בכלל, נו מה :roll: )

סיאט:

אני כותב בכלליות כי נכנסתי דבר ראשון לליאון, דבר שהיה לא נוח. חוץ מהעובדה שלא היה נוח להיכנס פנימה היא ממש מכוערת בפנים לדעתי.

ממנה עברתי לטולדו אחרי שהמוכר אמר לי שיש טולדו 2003 שתעלה לי 120K. כאן כבר היה יותר נוח להיכנס וגם העיצוב פנים נראה טוב יותר (אם כי לא ממש רחוק מהליאון) אבל נראה לי שהרכב פשוט גדול מדי בשבילי.

איביזה, להפתעתי היה לי יותר נוח להיכנס מאשר לליאון. העיצוב מבחוץ יפה מאוד במיוחד האחוריים. עיצוב פנים לא רע.

גם כאן החיסרון שיש רק 1.4 אוטומטי ואני לא יודע אם זה יספק אותי.

אם הבחירה הייתה בינה לבין הC3 ובתנאי שהביצועים שווים הייתי הולך עליה, העיצוב חוץ שווה את זה מבחינתי.

גם היא עדיין מהווה אופציה למרות שכמו בC3 אני לא מאמין שהכח יספק אותי (וגם פה המוכר הבטיח ביצועים טובים).

בסיאט המוכר נראה להוט יותר למכור, ודיבר על כל מיני הנחות ומחיר שהוא יעשה לי.

אני קונה רכב עם פטור חלקי ממיסים, בגלל זה אני צריך שהוא יהיה חדש, אני צריך עוד לעבור וועדה אם מדובר בנפח 1.3, 1.6 או 1.8.

בכל מקרה אם זה יהיה 1.3 עדיין השיקול יהיה בין 1.6 ל1.4 (307, C3, איביזה) אם זה יהיה 1.6 אז כבר לא יהיה שיקול כי מבחינה כלכלית יהיה הכי כדאי 1.6 ואז ה307 היא האופציה היחידה.

אם 1.8, אז אני בבעיה :roll:

תגובות, דעות ועצות יתקבלו בברכה :D

פורסם

קודם כל להיות בסוכנות ולהיתרשם כמה שיותר זה תמיד טוב.

ה307 אכן ניראות מעולה פנים וחוץ, ומאוד נוחה מלפנים. (בדיוק נסעתי באחת

היום).

אם תחליט שאתה הולך על האיביזה או ה C3 - בניסעת המבחן סע חלק מהזמן

עם מזגן. תראה עד כמה השילוב של 1.4 אוטומטי ומזגן מעיק על התקדמות נאותה של

הרכב.

למה שלא תבדוק את הC3 1.6?

ספר לנו מה הייתה המדרגה בסוף. אם היא תהייה 1.3 יש כמה רכבים שצריכים

להיכנס לרשימה...

פורסם

C3 1.6 זה גיר רובוטי, זה לא יהיה לי נוח וגם בסוכנות אמרו שהם לא מגדירים את זה כאוטומט.

אם המדרגה תהיה 1.3 זה לא ישנה את הבחירה של הרכבים, פשוט אני אוסיף יותר כסף.

אני לא יודע לגבי הC3 אבל באיביזה המוכר אמר שלמזגן יש יחידת כח נפרדת ככה שהוא לא ישפיע על הביצועים.

יש דעות לגבי האיביזה?

פורסם
1. נוח.

2. איכות חומרים גבוהה.

3. שיהיה שקט (כמה שפחות קרקושים ורעשים).

4. התנהגות ספורטיבית פחות חשובה אבל אני גם לא רוצה רכב שיהיה עגלה כלומר שכשאני ארצה ללחוץ על הגז תהיה תגובה טובה ואם אני ארצה להיות על 150-160 שאני לא ארגיש שהרכב עומד להתפרק.

לפי רשימת הדרישות שלך ה-C3 לא תתאים לך, גם בגירסה הרובוטית

1. היא נוחה אבל לא באופן יוצא דופן ובטח לא באופן סיטרואוני טיפוסי

2. איכות חומרים סבירה בטח לא גבוהה התקנה של מערכת בהספקים גבוהים כנראה תגלה את חולשת ההרכבה והפלסטיקה

3. בנושא בידוד הרעשים היא דווקא מצטיינת יש רעשים מהמתלים במעבר בורות בעיר/מהירות נמוכה יחסית

4. ה-1.4 לא תענה לדרישות שלך אם כי מימשתי גם 170 אבל שיוטים של 150-160 לאורך זמן יקשו על המנוע

סה"כ אוטו נחמד, אבל לא הייתי פותח את הארנק שלי לטובת רכב כזה אולי לגירסה הרובוטית וגם זה בספק, במחיר הזה אפשר לקבל יאריס T ספורט (לחברה שלי אין בעיה עם גיר ידני)

האופציות שבעייני מתאימות לך הן פוקוס 2.0 ליטר או קורולה runx שתיהן טובות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

טוב אם שיוטים ב150 יקשו עליה אז כנראה שבאמת זה לא הרכב בשבילי ואם כך אז בטח גם האיביזה (אין לאף אחד דעה עליו?).

לגבי הקרקושים סך הכל עם מערכת עם הספקים גבוהים כל רכב ישמיע קרקושים בגלל זה לא משנה איזה רכב זה יהיה צריך לשים חומרים של בידוד רעשים, אבל אם אתה אומר שהרכב הזה מקרקש יותר מהממוצע אז גם זה בעייתי כי תתכן עבודה גדולה יותר.

הRUNX לא מוצאת חן בעיניי חיצונית וכנ"ל הפוקוס ואני אישית לא רוצה לחיות עם רכב שלא נראה טוב בעיניי.

רכב 1.4 אוטומטי אחר שלא בדקתי הוא הג'אז. אולי כדאי לבדוק גם אותו לראות אם הוא אופציה.

פורסם

ה-C3 לא מקרקשת, לפחות לא כרגע (היא בת שבועיים בסה"כ :roll: ) אבל איכשהו הפלסטיקה שלה לא מעוררת אמון, אולי אני טועה.

עוד משהו ששכחתי לרשום לגבי המזגן באיביזה, אין דבר כזה יחידת כח נוספת

יחידת כח נוספת זה מנוע נוסף ולאיביזה בפעם האחרונה שבדקתי יש רק מנוע אחד בכל קשת הדגמים שלה :lol:

מזגן תמיד גונב הספק, ומי שאומר לך אחרת או שהוא לא מבין כלום או שיש לו אינטרס ברור למכור לך את המכונית.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

לא שאני ממש חושב שהיא אופציה, אבל איך לדעתכם הסיאט טולדו 1.8 2003(רמת גימור גבוהה) ב120K?

הבנתי שיש להם גם לא מעט מכוניות עם סאן רוף והמנהל מכירות נראה די לחוץ להיפטר (כל הזמן אמר תבוא עם הפטור נעשה מחיר וכל מיני כאלו).

שאני אדע אם יש בכלל טעם ולו הקטן ביותר לשקול אותה.

• תוכן חדש...