Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 הרדיו דיסקים הנ"ל כי כשהלכתי לכמה חנויות פה באמריקה אמרו לי שהם כבר לא מוכרים את ה55 רק את הסדרה החדשה שהיא ה57 ואמרו לי שהוא יותר טוב ...

אני יודע מה יש ב55 אבל לא יודע עם ה57 יותר טוב או שסתם מנסים לדחוף לי מוצר פחות טוב

ןהאם הקלריון יותר טובים מבחינת סאונד..?

(בארץ הייתה לי אלפיין 9833 והייתי מאוד מרוצה)

פורסם

אם אתה מרוצה תמשיך עם האלפין אם לא תנסה את הקלריון.

עכשיו לעניין של הקנייה:

ה9857 לא נראה לי שהגיע בכלל לארץ הסוג הזה לכן נראה לי שאצלהם זה יוצר ונמכר ואנחנו עדיין לא שמענו עליו .

ויכול להיות בכלל שרק עכשיו התחילה החברה לשווק אותו.

בהצלחה אני מציע לך ללכת עליו אם הציעו לך אז נראה לי שצודקים כי אני לא שמעתי על תלונות ממכשירי האלפין לכן לא לדאוג ברכישה.

בברכה,

אמיר

פורסם

ה9853 וה 9855 מביאים איתם פונקציה שנקראת digital time correction

ההבדל בין שני הדגמים שרשמתי הוא בתצוגות וגם ל55 יש שלט רחוק

הדגם החדש יותר לא מוכר לי ולכן הייתי מציע לך לנסות לדבר עם אפריל טק ליין שזה היבואן לקבל הסברים לגבי איזה פונקציות נוספו למכשיר - אולי ההבדל לא יהיה שווה תשלום...

תקפיד על אחריות 3 שנים!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהבחור חי בארה"ב כך שעניין האחריות לא ממש רלוונטי.

בכל מקרה, זה הלינק של המכשיר באתר אלפיין: http://www.alpine-usa.com/en/products/product.php?model=CDA-9857

אם מישהו מכיר את ה 55 אולי הוא יוכל לעזור לך למצוא הבדלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר על מכשיר נחות בהרבה מה9855, אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות בניהם.

ה9857 הוא מכשיר בעל 3 יציאות של 2V (מול 4 של ה9855).

אין לו טיים קורשיין, אין לו קרוס אקטיבי, אין לו אקולייזר גרפי\פרמטרי וכו' וכו' וכו'.

ה9857 הוא דגם מחליף של ה9845.

מכשיר פשוט ולא מעבר לזה.

אני הייתי ממליץ לחפש את ה9855, הוא עדיין נמכר והוא מכשיר מעולה, כנ"ל גם ה9853 רק שהוא קצת פחות נוח יותר להפעלה והתצוגות שלו לא מספיק ברורות כמו ה9855. לדעתי.

under construction..

פורסם

אני קניתי לאחרונה את ה9853 - בהחלט יש כאן בעיה של נוחות

אבל אחרי שמתרגלים לגליידטאצ' זה כבר נהיה יותר נוח - בשלושה ימים הראשונים זה פשוט סיוט...

מבחינת איכות ושליטה ברכיבי המערכת - אחלה מכשיר!

ואם ה9857 הוא מסדרות ישנות יותר אז באמת אין מה להשוות אותו ל9853 או ל9855 - זה שתי סדרות שונות לחלוטין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה9857 הוא לא מסדרה ישנה יותר, אלה הוא פשוט מכשיר פחות טוב,

הוא מהסדרה של 2006, והוא מחליף את ה9845 מסדרת 2005 (שהוא המכשיר הכי נחות באותה סדרה של ה9853-9855).

under construction..

פורסם

רק המכשירי דיוידי של אלפיין מחליפים את ה 9855 לשנת 2006?

ואם אני טועה איזה מכשיר מחליף את ה 9855 במידה וקיים מכשיר כזה..

פורסם

אוקייי הבנתי את הקטע אז כנראה אני לא יקנה משהו מהסדרות החדשות שלהם אז עכשיו השאלה היא אחרת ראיתי באיביי 9835 וגם את ה55 ה35 לא חדש ה55 חדש שנהם אותו מחיר על מה ללכת ..?(אני גר כרגע באמריקה)

אני שמעתי שהסדרה הישנה הרבה יותר טובה וגם היה לי את ה33 שאמור להיות מקביל ל35 רק בלי התצוגות אז האם שווה להתפשר?

תודה לכל העונים ודרך אגב גרין מונסטר עשיתי חיפוש לפני שפתחתי תתרד ומצאתי רק שאלה 1 על ה57 שהיא נוגעת לתחנות הרדיו...

פורסם

אני לא יודע אם יש הבדל באיכות הצליל (לפחות הבדל שהאוזן מסוגלת לקלוט) בין ה 35 ל 55. אם מציעים לך את ה 55 חדש במחיר טוב - קח אותו.

מכל רכיבי המערכת - יד שנייה ברדיודיסקים זה לא הכי חכם. סה"כ זה מכשיר מאוד פגיע ורגיש. לך תדע בן כמה הוא ומה עבר עליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלטתי ללכת על ה9855 סופי עכשיו השאלה איפה אני מוצא אותו חדש כי בכל חנות שהיייתי אמרו לי שהם כבר לא מוכרים אותו וגם באיביי אין חדש במחיר סביר אז האם מישהו מכיר או יודע על אתר או חנות מוזמן להפנות אותי לשם בבקשה...

פורסם
החלטתי ללכת על ה9855 סופי עכשיו השאלה איפה אני מוצא אותו חדש כי בכל חנות שהיייתי אמרו לי שהם כבר לא מוכרים אותו וגם באיביי אין חדש במחיר סביר אז האם מישהו מכיר או יודע על אתר או חנות מוזמן להפנות אותי לשם בבקשה...
??????
  • תוכן חדש...