Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכלה החדשה - wrx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין אותך.היה לך אימפרזה והחלפת לאימפרזה אחרת?מה עשית בזה?:roll:

:lol:

הרבה מזל טוב,תהנה ותשמור עליה.

כיף לראות קניות כאלה!

פורסם

הוא החליף אימפרזה "פשוטה" באימפרזה טורבו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תתחדש!

בהחלט אוטו נחמד, בחירה טובה!

יש מצב שנראה אותך בלילות שישי ברחוב ויצמן בכפ"ס? (עם כל שאר האימפרזות והפורקים...)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
תתחדש!

בהחלט אוטו נחמד, בחירה טובה!

יש מצב שנראה אותך בלילות שישי ברחוב ויצמן בכפ"ס? (עם כל שאר האימפרזות והפורקים...)

אני מציע שלא מכיוון שהקבוצות האלה בדרך כלל מפרנסות את הפחחים מישרי השלדות והאורטופדים.

עצתי בתור אחד שהשתמש ב- WRX עשרות רבות של אלפי ק"מ למד את הרכב לאט ויסודי, 4X4 על המגבלות יכול להיות מאד מאד טריקי.

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ספר לי על זה..

אתמול יצאתי מרמזור שמאלה בהרצליה, קצת גז ואני לא כישכשתי באוטו אלא האוטו כישכש בי

:-)

הבוקר כשאיחרתי לעבודה כבר קיבלתי בליל של אס אמסים מהבוס שחשב שכבר אבד עליי הקלח. הוא הרי התארח אצלי ברכב אתמול כנוסע ויצא בחיל ורעדה.

2 אנקדוטות יפות -

1. הבחור מהטרייד אין שממנו נקנה הרכב חשב שהאפצ'י אומר שמשהו לא תקין ברכב...

2. אתמול כשנסעתי לרעננה אני נוסע אחרי אלפא 147 ומלפניו אס טי איי. אאוץ...בטח הוא הרגיש די לחוץ.

חג שמח חברים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא הבנת אותי, "הכישכושים" ביציאה מרמזור וכדומה הן לא הבעיה, הבעיות הקשות לטיפול הן איבודים בגבוהות, שם הרבה חברים קיבלו הפתעות ולצערנו יש לא מעטים שעוד יקבלו הפתעות.

הרכב האמור משרה על הנהג ביטחון מאד גבוהה ביכולות שלו וביכולות הרכב........ופתאום הפתעה......מרחק בלימה שלא הוערך כמו שצריך, פניה מתהדקת, שינוי כיוון מהיר, שפיעה בכביש תוך כדי פניה וכדומה ואז הנהג מתקשה לצפות איך הכח יתחלק בין הצירים ולהגיב בהתאם ואז עשוי לחטוף....

ולכן אני חוזר חזור והמלץ.....למד לאט (על תקן דבר חלש) זו הדרך המהירה והבטוחה להפיק מהכלים הנ"ל.

SEE YOU BAADEN

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לא הבנת אותי, "הכישכושים" ביציאה מרמזור וכדומה הן לא הבעיה, הבעיות הקשות לטיפול הן איבודים בגבוהות, שם הרבה חברים קיבלו הפתעות ולצערנו יש לא מעטים שעוד יקבלו הפתעות.

הרכב האמור משרה על הנהג ביטחון מאד גבוהה ביכולות שלו וביכולות הרכב........ופתאום הפתעה......מרחק בלימה שלא הוערך כמו שצריך, פניה מתהדקת, שינוי כיוון מהיר, שפיעה בכביש תוך כדי פניה וכדומה ואז הנהג מתקשה לצפות איך הכח יתחלק בין הצירים ולהגיב בהתאם ואז עשוי לחטוף....

ולכן אני חוזר חזור והמלץ.....למד לאט (על תקן דבר חלש) זו הדרך המהירה והבטוחה להפיק מהכלים הנ"ל.

SEE YOU BAADEN

זו לא הבטחה אך אני לא מתעתד להגיע לגבוהות מעבר ל160.

ללא ספק אתה צודק וגם הזהרתי את אשתי.

לעניין חלוקת הכוח לדעתי המערכת דואגת לזאת (אם כי לא שולטת בכל כוחות הפיסיקה).

דע לך, היא גם לומדת אותי (המכונית לא אשתי).

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יפה לך ה-WRX.

אם יורשה לי לשאול, כמה עלה התענוג והאם קנית אותה מעל\מתחת למחירון ובאיזה מצב בדיוק? (אנא התייחס לקילומטרז', יד, וכו').

אגב, התמונה השניה שצרפת, נראה לי הגלגל שייך ל-STI לא? מכיון שהג'אנט מוזהב, ושל ה-WRX הרגילה הוא בצבע כסוף (אם אינני טועה), אז מה הקשר פתאום התמונה של הגלגל?

בכל מקרה, תתחדש ותהנה איתה, באמת תענוג אמיתי.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...