Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלווה מאחורה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר יש לנו חתונה אצל הבן דודה שלי ונתנו להם המרצדס ואני הנהג למרות שעדיין נדרש לי מלווה עד 22.6

אבל החתן בן דודה שהוא המלווה ישב במכונית מאחורה ואנחנו נהיה 4 במכונית

אם תתפס אותנו המשטרה אני יכול להסתדר איתם למרות שהמלווה מאחורה??

והדבר החשוב יותר שאני לא רוצה לנהוג בחצי מליון שקל ללא ביטוח

אז מה החוק אומר שהוא מלווה או לא? ואם לא נחשב למלווה השוטרים יעזבו אותי אחרי התוקחות??

תודה

פורסם

היה לי קשה להבין מה כתבת, אבל בסוף הבנתי.

1) לא ניראה לי שיש שוטרים מספיק רשעים כדי לעצור רכב בדרך לחתונה.

2) אין מישהו אחר שיכול לנהוג? למה סתם להסתכן? (גם רכב יקר, וגם העובדה שזאת חתונה).

3) לפי מיטב ידיעתי, המלווה צריך לשבת מקדימה.

פורסם

מלווה חייב להיות מקדימה זה קודם כל.

בכל אופן השוטר פחות צריך להפחיד אותך, כמו שאמרו לך לפני אני לא מאמין שיהיה מישהו כל כך מאנייק..

אבל כמו שאמרת מה שיותר צריך להפחיד אותך זה הביטוח.. אם אתה חס וחלילה עושה תאונה

אין לך ביטוח (כמובן רק אם מוכיחים שהמלווה ישב מאחורה ולא מקדימה.. שזה גם דבר שקשה להוכיח)..

בסך הכל עדיף ותתן למישהו אחר לנהוג... לשיקולך.

פורסם

תארגן לך מלווה [שושבניה] בגיל המתאים,ככה גם תרוויח מלווה וגם ביטוח :-) .

מזל טוב ויום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הלוואי אבל לצדי בחורה עלא קיפ קיפק :wink:

וכפארה על הרשיון ובביטוח אנחנו מסתדרים

ובדיוק כמו שאמרתם רק שוטר מנייק שעוצר מכונית של חתונה ואם זה יקרה אני יגיד לו את זה

תודה חברה

פורסם
הלוואי אבל לצדי בחורה עלא קיפ קיפק :wink:

וכפארה על הרשיון ובביטוח אנחנו מסתדרים

ובדיוק כמו שאמרתם רק שוטר מנייק שעוצר מכונית של חתונה ואם זה יקרה אני יגיד לו את זה

תודה חברה

כפרה גם על הרשיון , וגם על השרשור הזה. חבל שנתנו לך רשיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...