Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו קליאו 1400 מודל 94. האוטו מתחיל להרעיש במהירות של 80-90 קמ"ש ( הכוונה בלהרעיש היא שהאוטו מתחיל לצעוק ואתה מרגיש שהמנוע מתאמץ מעלהנדרש) ושאני מעביר להילוך חמישי האוטו נרגע טיפה אבל אוטוטו הוא מתחיל לצעוק מחדשבמהירות 100-110 ( כאילו שאתה מרגיש שצריך עוד הילוך שישי כדי שהאוטו ירגע). ועודנתון מאוד חשוב הוא שההילוכים מאוד קצרים כלומר שאתה יכול למשוך על ההילוך תאוצהיחסית גבוה ולהגיע לטורים מאוד גבןהים זפרק זמן מאוד קצר.

אחרי הרבה התייעציות, היו הרבה חילוקי דיעות שהובילו להחלפתהרבה חלקים והשקעת הרבה כסף. הרעיון האחרון שעמד על הפרק היה החלפת גיר, וכן זה מהשהיה, אבל זה לא פתר את הבעיה( הגיר שהורכב הוא גיר של רנו אקספרס). לפני יומייםהלכתי למוסך רנו מורשה אשר עשו נסיעת מבחן ואמרו לי שהגיר של האוטו לא מתאים, כלומרשהגיר של האקספרס לא מתאים לקליאו כי יחסי ההתאמה הם שונים.

השאלה שלי היא: האם הגיר של רנו אקספרס יכול להתאיםלרנו קליאו? ואם לא מה יכול לקרות?

פורסם

לא יכול להיות שלפני יומיים פתחת ת'רד בפורום לא אהבת מה שכתבו לך אז אתה פותח אחד חדש.

נשמע לך הגיוני? היית רוצה עוד תשובות, תמשיך את הישן!

פורסם
יש אנשים אחרים שיש להם משהו יותר מעניין להגיד!!!
כן, אני חושב שהתגובה של בני ל, אמורה הייתה לספק אותך.

הגיר בקלאו ואקספרס הוא בדיוק אותו הגיר ואתו יחס העברה.

יש שני סוגים של גירים ההבדל הוא בתושבת האחורית של הגיר אם התושבת זהות הגיר מתאים 100%

לדעתי הבעיה במצמד גם לפי ההסבר משהוא פו מסריח לאלה.

יש לבדוק אם המצמד לא מחליק.

בברכה בני ל.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם מעצבנים אותך כאן, אתה מוזמן ללכת.

יש כללים בפורום הזה, ושים לב לסעיף 11.

בכל אופן, צא מהגישה הזו, ויפה שעה אחת קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...