Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תורנות ש.ג.

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע, לי פשוט נמאס מהמפגשים יש תחושת מיצוי, או שהחום פשוט דופק לי את הראש או שבאמת נהיה סתמי משהו.
בנצי????????

אירית

פורסם
לא יודע, לי פשוט נמאס מהמפגשים יש תחושת מיצוי, או שהחום פשוט דופק לי את הראש או שבאמת נהיה סתמי משהו.

תקח לעצמך תקופת צינון...

אני מגיע פעם ב3-4 שבועות, ואף פעם לא נמאס לי.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
משה, מה עם המפגש הקרוב? מי ישמור? האם תבוא בזמן? (שלא תהפוך את האיחורים שלך להרגל ;-) ) אני מוכן להיתנדב, אם יהיו עוד מתנדבים שיגיעו בזמן.
דימה היקר:

ניראה אותך משלים בגרויות במקצוע שלא נגעת בו 10 שנים ועוד במטמטיקה ב3 חודשים חומר של כל התיכון....

אני מקוה שזה מסביר למה נראתי כאילו דרס אותי מטוס ביום שישי...

אה... ואל תישכח מי איחר ראשון ותירץ את זה בחבר שהיה צריך עזרה:wink:.

בנצי. יש משהו במה שאתה אומר. אכן לראות כל פעם את אותם הרכבים זה ממצה. אני כבר מכיר כמעט את כל הרכביםמכל זווית אפשרית. אבל. אני לא מצליח לחשוב איך אני מתחיל את השבת בלי לראות את החברים מהמועדון... שישי בלעדיהם זה לא שישי בשבילי.

מה שאני מציע לך:

עכשיו מתחיל הקיץ ואיתו עונת הרחצה. תגוון כמו טבח בצה"ל שבוע שבוע. שבוע במפגש, שבוע בים...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
דימה היקר:

מה שאני מציע לך:

עכשיו מתחיל הקיץ ואיתו עונת הרחצה. תגוון כמו טבח בצה"ל שבוע שבוע. שבוע במפגש, שבוע בים...

משה אזולאי.

ותסחוב שניצלים מהמטבח בשבילנו.....:)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

זה לא חום ולא אכפת לי לראות את המכוניות עוד מיליון פעם דווקא בכייף, פשוט לא יודע, החלטתי שאני לא נוסע על האסקורט יותר, וגם התחושה של להניע אותה ביום שישי ולבוא למפגש חסרה לי, אני מתחיל את היום בלי הקסם הקבוע ככה שזה כנראה תלוי בי.

טוב שטויות, בכל מקרה הזיתים נהיו מחורבנים, הם בטעם של ונטולין, איכס.

גם הבוטנים נהיו קטנים מדי ותמיד מישהו ישים גלעיני זיתים בקערה של הבוטנים ותמיד אני אחשוב שזה בוטנים ואשבור לעצמי את השיניים.

haters will hate

פורסם

הבוטנים הפעם היו גדולים(אך חלקם היו רטובים משהו=לא טריים).

מי שנשאר עד מאוחר זכה לביקור של של יורם "ירושלמי" ובת זוגתו לחיים(ורדה), כך שתמיד ישנם חידושים.

תראה/תשמע - מאיה לדוגמה לא היתה נוכחת השבוע, כך שיש למה לצפות לפעם הבאה.

תמיד אפשר למצוא את הענף עליו ניתן להתלות ע"מ להרגיש איך כוחותינו מתחדשים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

השבוע אני אחזור לאייש את עמדת הש.ג. ב-15:30 אם לא יהיו שינויים בתוכניות.

משה תיאר את זה הכי טוב, אני לא מגיע רק בשביל המכוניות, אני מגיע בשביל החבר'ה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
זה לא חום ולא אכפת לי לראות את המכוניות עוד מיליון פעם דווקא בכייף, פשוט לא יודע, החלטתי שאני לא נוסע על האסקורט יותר, וגם התחושה של להניע אותה ביום שישי ולבוא למפגש חסרה לי, אני מתחיל את היום בלי הקסם הקבוע ככה שזה כנראה תלוי בי.

טוב שטויות, בכל מקרה הזיתים נהיו מחורבנים, הם בטעם של ונטולין, איכס.

גם הבוטנים נהיו קטנים מדי ותמיד מישהו ישים גלעיני זיתים בקערה של הבוטנים ותמיד אני אחשוב שזה בוטנים ואשבור לעצמי את השיניים.

אני בטח לא, את שלי אני שמה במקום אחר ויש עדים :wink:

אירית

פורסם
אני בטח לא, את שלי אני שמה במקום אחר ויש עדים :wink:

אירית

עצים - לא עדים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אירית, את ואני צריכים לקבל משכורת מקק"ל על כל עצי הזית בפוטנציה.
נו בטח, אבל מקדם עניין הכי טוב זה המטע באדניות של קופי טו גו, ואתה לאחרונה מבריז וכולם כועסים עלי... אז בבקשה אל תפקיר אותי

אירית

פורסם

הפקרות זאת מילה גסה לעניין.

לצערי אני מבואס קשות מזה שאני לא יכול לנסוע על האסקורט. אבל יהיה בסדר, עוד חודש והכל יסתדר.

haters will hate

• תוכן חדש...