Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בזק מחזירה מלחמה לHOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה חצי שנה שאנו מחוברים לטל' בכבלים. בהתחלה היו קשיים להתקשר מבזק לHOT. השיבושים נגרמו ע"י בזק מלחמה על המנופול שנעלם.

ביומיים האחרונים זה עבר כל גבול. אין אפשרות להתקשר לבזק או לקבל שיחות מבזק. HOT שולחת הודעות בTV המסבירה שאכן ישנם קשיים. הטל' מת כבר יומיים. ממש מצחיק מה שהולך בין שתי החברות הללו, העניין שאותנו זה לא מצחיק כי בנתיים מי שמרוויח זה חברות הסלולואר. ההטבה HOT הנותנת 70 מליון דק' זמן אוויר בחודש שוות ל ת*ת.

לפי מה שהבנתי מהמרכזנית, כל מנויי HOT בארץ באותו מצב.

רציתי לדעת אם גם לכם יש את אותה הבעייה עם הטל' של HOT?

L.A

פורסם

יש מי שכבר מתכנן לעשות כסף מהעניין (ובצדק לדעתי). אתה וכל מנוי HOT אחר שאתה מכיר

מוזמנים להצטרף לתביעה הייצוגית.

http://news.walla.co.il/?w=//908609

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
שלום לכולם.

לפי מה שהבנתי מהמרכזנית, כל מנויי HOT בארץ באותו מצב.

L.A

ואכן היא איננה משקרת. בזק ניתקה את התימסורת בין הרשת שלהם לרשת של HOT.

דווקא במקרה הזה, התקלה (היזומה, ד"א) היא לא בצד של HOT.

*גילוי נאות-הכותב הינו עובד חברת HOT.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אפילו בבזק בינלאומי שיש צורך להוציא שיחה מהמרכזיה להוט,

השיחה יוצאת על-חשבון קו סלולארי (050) כדי שהיא תצליח להגיע ליעדה

סוג של בדיחה - פלאפון היא חברת בת של בזק כמו בזק בינלאומי - זה סוג של הפסד פנימי בסופו של דבר לבזק...הוט מרוויחה מזה, גם חברות הסלולאר..

אני לא מאמין שזה יגיע לכדי תביעה יצוגית,

זה יגמר בקרוב עם סוג של הטלת ווטו מכיוון של התקשורת - כך אני רוצה להאמין.

* גילוי נאות - הכותב הינו עובד חברת בזק בינלאומי :)

• תוכן חדש...