Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לרכוש רכב ספורטיבי, ומחפש המלצות.

בעבר נהגתי על רכבים "רגילים" כגון פורד פוקוס וכו', אבל אני אוהב לנהוג, ורוצה רכב שגם יהיה מהנה, ולא רק יוביל אותי מנקודה לנקודה.

לפני כמה שנים הייתי בקורס נהיגה ספורטיבית בחו"ל, ונהגתי גם על 206 ו-306 משופרות.

בגדול, אני רוצה רכב עם אחיזת כביש מעולה

חובה גיר ידני כמובן

רצוי הגה מדויק ומתקשר במיוחד

לא יזיק מנוע חזק למדי, אבל אני לא חולה מהירות

מאוד רצוי גם ABS, TCS, ESP - ורצוי גם שיהיה מתג לכבות את ה-ESP כשרוצים...

רכבים שנראים לי מעניינים עד כה בגדול הם:

לאון FR או קופרה - לכשיגיעו לארץ, למרות שהמחיר יהיה כנראה די גבוה

מיאטה (למרות שב-Top-gear אוהבים לקרוא לו אוטו של בנות או משהו כזה)

קליאו ספורט - כשיגיעו הדור השלישי...

פולו GTI - קטן, נחמד

206cc, למרות שאני לא כל כך אוהב את העיצוב

זה הכיוון הכללי - סופר מיני ספורטיבית או קומפקטית ספורטיבית.

דרך אגב, להשלמת התמונה - אין לי ילדים, אז רכבים בלי הרבה מקום מאחורה עדיין באים בחשבון...

תודה,

ניר

פורסם

הגדר בבקשה "לא יקר", אצל כל אחד זה מחיר אחר.

206cc, למרות שאני לא כל כך אוהב את העיצוב
לא נראה לי שהיא עומדת ביכולות הדינאמיות של שאר הרכבים שציינת.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כמו כן, ציינת "רכבים בלי הרבה מקום מאחורה עדיין באים בחשבון..."

אתה מודע לעובדה שלמיאטה אין בכלל מקום מאחורה?

אם כך, ואתה עדיין מעוניין ברכב מהנה ברמות עם הנעה אחורית וגג נפתח, היא המכונית בשבילך.

עזוב אותך סטיגמות רכבי נשים, שטויות.

סיאט- לא תהנה מהנהיגה בה, רכב לקו ישר שמסתובב נפלא, אבל ההתקשרות עם ההגה (או יותר נכון החוסר) גורע (אני מדבר על שנת 2002-2005 לא החדשות מפני שבהם לא נהגתי).

CC- תעשה טובה, לא ספורט ולא נעליים.

תשקול גם 206 GTI יחד עם הקליאו ספורט, גם כן אופציות טובות בשבילך.

בהצלחה.

ד"א- תן תקציב כי בשבילי רכב ספורטיבי זול זה 70K, אולי בשבילך זה 200K.

קיצר תרשום טווח מחירים.

פורסם
שלום,

אני שוקל לרכוש רכב ספורטיבי, ומחפש המלצות.

בעבר נהגתי על רכבים "רגילים" כגון פורד פוקוס וכו', אבל אני אוהב לנהוג, ורוצה רכב שגם יהיה מהנה, ולא רק יוביל אותי מנקודה לנקודה.

ניר

פורד פוקוס דור ישן 2 ליטר היא אמנם רכב רגיל ומכוער אבל הרבה יותר מהנה וספורטיבית מ206cc ו polo gti ומאוד יכול להיות שגם יותר מהליאון טורבו החדשה אלא אם כן הם שיפרו את ההיגוי המחורבן שהיה ב 20vt 4X4 הישנה

המיאטה אמנם לא קרבית כמו s2000\boxster אבל רחוקה מאוד מלהיות רכב "כוסיות" כמו ה206cc

המנוע שלה אמנם לא חזק במיוחד אבל יש לך הנעה אחורית על אוטו ששוקל קצת מעל טון ככה שהתוצאה היא רכב מהנה מאוד

בקשר לקליאו ספורט החדשה , עזוב את המחיר שבטח היו תוקעים לה שם בקרסו אבל לא יודע מאיפה שמעת שמתכוונים בכלל ליבא אותה לארץ

יש לי ניסיון רק על הדור ראשון אם זה רלוונטי באיזשהי צורה גם ל182 החדשה אני יפרט

לא כתבת תקציב אבל אפשר להבין שאיפשהו באזור ה200 לפי המיאטה שכתבת

אוטו ספורט אמיתי בלי בקרות אחיזה ושטויות (ולא vag מחורבן שתקעו לו מנוע טורבו ובודי קיט מכוער וחושבים שזה הופך אותו לספורטיבי) בתקציב הזה יש לך את הwrx החדשה

נהגתי עליה 200קמ בערך וההתרשמות מהמנוע2.5ליטר ,ההיגוי והאחיזה היו טובים מאוד

אם אתה מחפש את השילוב הכי טוב בין קו ישר לסיבובים זה האוטו בשבילך

שנתיים אחורה יש לך הונדה סיוויק type-r ,אמנם קשה מאוד למצוא אבל ההאצבק הכי טובה שנהגתי עליה (יותר גם מהגולף גיטיאי mk5)

עוד אופצייה ששווה לך לבדוק אם אתה מחפש אוטו מהנה זה במוו 120

אמנם מחיר מופרז לגמרי ומכוערת מאוד אבל אתה מקבל הנעה אחורית + היגוי טוב מבית במוו

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

מה זה רוב תודות על ההמלצות? תן בבקשה תקציב מדויק כדי שאפשר יהיה לתת תשובות אופטימליות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, נראה לי שהבחור מתכוון לרכבים חדשים מהרשימה בהודעה הראשונה ולכן איזור התקציב ברור (סביב 200K).

אם באמת חשוב לך הגה מתקשר, תוריד מהרשימה את הסיאטים והפולו. ה-206CC לא ממש ספורטיבית. לא נראה לי שמישהו באמת יודע אם ומתי תגיע הקליאו ספורט החדשה, מה שמשאיר אותך עם המיאטה.

מצד שני, אם אתה מוכן לשקול רכב יד שניה, קליאו ספורט דור שני, פיג'ו 206 gti או טייפ R יכולות להתאים לצרכים שפרטת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני לא יכול להעיד כי התחתנתי איתה ממש השבוע, אבל מיאטה...

גגגגררר... מיאטה...

אם הבחירה היא בין קליאו למיאטה אלו כיוונים שונים. שקלתי לקנות קליאו לפני המיאטה, ואתמול בלילה בדיוק נסעתי קצת על המיאטה שלי עם בעליה הגאים של קליאו ואז נסענו קצת על הקליאו שלו (תודה WIL!)... ואין מה להשוות.

מנוע - קליאו.

התנהגות - מיאטה.

ה206 זה לא רכב לנהיגה, ולגבי זה שמיאטה לא חזקה - תעשה לי טובה. יש לה מספיק כוח (לדור השני לפחות), זה לא מה שיחסר לך.

באמת איכפת לך מה ג'רמי קלרקסון אומר עליה? (אל תשכח שהשוק שם שונה והמחירים שונים והסטנדרט למכוניות נהיגה גם הוא... שונה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הדבר הכי משעשע לגבי המיאטה וג'רמי קלרקסון הוא, שאפילו אורחות (כלומר נשים) בתוכנית של קלרקסון חושבות שמדובר ברכב של נשים :-P .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקשר לקליאו ספורט החדשה , עזוב את המחיר שבטח היו תוקעים לה שם בקרסו אבל לא יודע מאיפה שמעת שמתכוונים בכלל ליבא אותה לארץ

יש לי ניסיון רק על הדור ראשון אם זה רלוונטי באיזשהי צורה גם ל182 החדשה אני יפרט

קרסו הצהירו שהם ייבאו את הרכב במהלך מודל 2007. מתי בדיוק? לא ידוע כרגע. אין שום קשר ל-182, מדובר ברכב חדש לגמרי, על בסיס הדור החדש של הקליאו. ההספק יעמוד על 197 כ"ס (או 200, תלוי איפה מסתכלים)
פורסם
הדבר הכי משעשע לגבי המיאטה וג'רמי קלרקסון הוא, שאפילו אורחות (כלומר נשים) בתוכנית של קלרקסון חושבות שמדובר ברכב של נשים :razz: .

באנגליה בה למטבע המקומי יש כח קניה,השכר הממוצע גבוה ומחיר הרכבים נמוך יותר,יש רכבים "גבריים" יותר שיכול אדם מהשורה לקנותם ואת המיאטה המצויינת קונים כרכב שני לאישה,לבת הסטודנטית או למאהבת..

אצלנו מיאטה עולה 29 משכורות חודשיות ממוצעות + ביטוח מטורף,אדם נורמלי ורגיל אינו יכול להחזיקה כרכב שני,דו מושבי וכייפי ובנוסף לרכב משפחתי אחר ומי שקונה הוא משוגע לענין כשאין לו אופציה טובה אחרת באותו מחיר ועם אותן תכונות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לגבי זה שמיאטה לא חזקה - תעשה לי טובה. יש לה מספיק כוח (לדור השני לפחות), זה לא מה שיחסר לך.

תשמע, אתה עדיין בעלים טרי (מאוד!) של מיאטה, כוח יחסר לך ברגע שתלמד יותר את האוטו

פאוור סלייד בהילוך שני, הוא דבר כמעט בלתי אפשרי ומאוד תלוי בנסיבות הסיבוב

אבל חוץ מזה, המיאטה אכן רכב מצויין!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הכח של המיאטה לא בדיוק עוקר לך את העצמות מהמקום.

לא היה מזיק לה יותר כח.

אבל מצד שני גם לא מדובר בעגלה מתה, אין בכלל מה להשוות ל-206 ציצי לא מבחינת כח ולא מבחינת התנהגות.

ה-206 שבאה בחשבון בתקציבים ובקליבר הזה היא ה-GTI בלבד.

במיאטה יש לקחת בחשבון ביטוח מטורף ודרישות מיגון מקסימליות.

אני בעצמי שקלתי את עניין המיאטה אבל ירדתי מזה בעיקר מהשיקולים:

(1) ונדליזם - הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי חונה במקום קצת מפוקפק.

(2) תקציב - הייתי יכול לקנות מודל 98, לא רציתי להוציא את הסכומים שנדרשים ל-2003. 98 זה קצת מתחת לשנתון שנוח לי איתו.

(3) פרקטיות - אין לי שום רכב אחר זמין, ואני ה"מסיע המשפחתי" פחות או יותר. לא יכול לקנות רכב 2 מושבים בשלב זה של חיי. (אם אהיה חלק ממשק בית עם 2 רכבים, אין בעיה שאחד יהיה מיאטה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תשמע, אתה עדיין בעלים טרי (מאוד!) של מיאטה, כוח יחסר לך ברגע שתלמד יותר את האוטו

פאוור סלייד בהילוך שני, הוא דבר כמעט בלתי אפשרי ומאוד תלוי בנסיבות הסיבוב

אבל חוץ מזה, המיאטה אכן רכב מצויין!

תום

המתן לחורף ו/או מרח שמן בעדינות על המשטח ותוכל לבצע סחיפות כוח גם בשלישי.....אבל גם אסקורט ברנדה מודל 77 תוכל לעשות זאת :-P

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...