Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות ג'קוזי חיצוני להתקנה במרפסת עץ ורציתי לדעת מה דעתכם , אם אתם מכירים והאם ישנן המלצות (בעיקר מה לא..).

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

בעיקר לא מתחת לעצים ו/או כל מקום שציפורים יכולים לעמוד עליו (כולל סככות צל מסורגות ועוד)

לשלשת

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

קח בחשבון שג'קוזי מלא שמכיל איזה 1000 ליטר יכול להגיע למישקל מאוווד מכובד, יותר מטון... מכין את המירפסת שלך לזה...;)

בעבר רציתי להתקין אחד כזה אצלי במיקפסת (קומה שלישית) והמתקין אמר שיש בעיה עם זה למרות שזה אמור להיות ממוקם בפינה וליד עמוד תומך. המישקל הרב יכול ליגרום לנזק...

גי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה מתכוון לDeck שעומד על משטח בטון יצוק על הקרקע, תצטרך לעשות חור בדק בגודל הג'קוזי ולשים אותו שם.

אם זה במרפסת שאיננה בקומת קרקע, תביא מהנדס לפני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מקום יש לי, העסק יישב על משטח טוף ובתוך המרפסת שאכן נמצאת בקומת קרקע.

מתנצל אם הייתי לא ברור, השאלה העיקרית שלי היא מה לא לקנות, ביררתי אצל 6 חברות שונות, המיובאים עולים בערך אותו סכום כמו אלה שמייצרים בארץ אבל הסימן שמגיע שאחרי הסכום הופך ל $..:shock:

זה אמנם מעט יקר אבל איכותי. האם שווה להשקיע באיכותי או שהזולים יותר יספקו (אותי את אשתי ואת שאר המשתתפות...:lol:)

ע"פ מה שראיתי עד כה, אפשר להשיג את המקומיים ב 17K ואותו סדר גודל במיובאים עולה כ 15K$.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...