Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לGMC סונומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל כמשומש בן 10 שנים בערך

השאלה שלי היא האם מישהו יודע משהו בנושא האמינות של האוטו, הוא יתפקד כרכב עבודה -

העמסת סחורה (לא כבדה) ונסיעות מידי פעם, ונסיעה קבועה בבוקר ראשון-אשדוד וחזרה בערב

איזה בעיות אפשר לצפות מרכב כזה (לא חדש)?

אני גם מעוניין לעשות לו גם הסבה לגז, מישהו מכיר/יודע/עשה?

אני ירים טלפון למקומות שמתעסקים בזה..

תודה על העזרה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אוקיי הסבה לגז, קיבלתי את הפרטים עשיתי את הבירורים, שמעתי את המחירים..

אף אחד לא יכול לעזור בנושא האמינות?

תגידו את האמת, למי לא היה סונומה לפחות פעם אחת בחיים שלו כשהיה קטן??

הנושא הזה הוא קריטי והוא כרגע הדבר היחידי שמפריע לחיפושים וקנייה

תודה שוב

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אין לי היכרות אישית עם הסונומה, אבל מתוך 6 הרכבים האחרונים שלי, 5 היו מ-GM.

ממה שאני יודע:

כושר ההעמסה שלה מצוין.

ה-4300 מנוע אמין מאד, בטיפול נכון הוא מגיע למאות אלפי קילומטרים.

הגיר בסה"כ אמין אך פחות, אורך חיים של 150-200 אלף ק"מ למיטב ידיעתי. השיפוץ לא יקר.

למערכת החשמל יש מחלות קטנות שאופייניות ל-GM של שנות ה-90 - אלטרנטור, חיישן פה ושם וכו'.

בגיל הזה (10) יש לצפות לבעיות קורוזיה במערכת הקירור - הרדיאטור מסיים את חייו, צינורות, רדיאטור חימום וכו' וכו' - כדאי לבדוק היטב בקנייה.

בסה"כ, עלות האחזקה לדעתי ממוצעת פלוס, אם הרכב במצב טוב ההוצאות יהיו סבירות מאד. כמו תמיד עם רכב ישן צריך גם מזל, וצריך לדעת איפה לתקן בזול.

אגב מאד קל לעבוד על הרכבים האלה לבד, או לעשות טיפולים לבד, עם קצת ידע במכונאות.

אני מעריך שצריכת הדלק תהיה בסביבות 1:6.

מערכת 4x4 לא מוסיפה לאמינות של הרכב.

אני חושב שרכבים מתחת לשנת 95 לא מחויבים בבדיקת זיהום האויר החדשה, קח את זה בחשבון בקנייה - זה יכול לחסוך הרבה כסף וכאב ראש אח"כ.

אל תוותר על מכון בדיקה, לאבחון מצב המנוע (קומפרסיה).

אם הק"מ של הרכב שתקנה יהיה גבוה, אני ממליץ להחליף שמן מנוע ופילטר כל 5000 ק"מ בערך, לטווח הארוך זה יעשה רק טוב, וזה ממש לא יקר. בד"כ מה שהורג את המנועים האלה זה לחץ שמן נמוך.

בהצלחה!

אורי

פורסם

שלום תום

הריני להמליץ לך בחום על הסונומה.

אצלי כבר 10 שנים, 340K ק"מ, ללא דופי. האוטו בן 10 ומרגיש כמו חדש.

צריכת הדלק, כאשר הרגל עדינה על דוושת הגז- 9 ק"מ לליטר.

כל העמסה על הארגז תשפר את נוחות הנסיעה, כך שתענוג להעמיס.

לא קל למצוא אחת שמורה ויפה, אבל שווה כל שקל.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...