Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYBRID OVATION VS HYBRID

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדלים בין הסדרה הישנה לחדשה?

או כל דבר שיעזור להבין מה יותר כדאי לקנות...

ואם אפשר דעות של בעלי נסיון ששמעו את שניהם.

תודה ושבת שלום לכולם.

פורסם
אם אפשר גם לדעת מה זה אינטגרה אוביישן ?

האינטגרה הוא לא קומפוננט אלה רמקול רגיל והוא בא ללא קרוס חיצוני כמו בסט קומפוננט.

הוא רמקול קואקסיילי.

פורסם

בשפה המקצועית האינטגרה נקרא רמקול point source והכוונה היא שמורל ניסו לייצר רמקול אחד שכל תחומי התדרים מגיעים ממנו, ללא צורך בטוויטר בעצם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי מספיק אם השאלות הילדותיות האלה!

לכל רמקול והתכונות שלו.

פתח חיפוש, קנס לFAQ שיש למעלה, זה ממש לא קשה!

ותלמד את החומר.

ועוד דבר

בהמשך לשאלה ששאלת על הטוויטרים שנשרפו או עומדים להיגמר

בבקשה: http://www.group-ram.com/modules.php?name=News&file=article&sid=9&mode=thread&order=0&thold=0

פורסם

לא מכיר את הדגם הישן.

מורכבים אצלי כבר כשנה הדגם החדש ולפי דעתי הם כן שווים את המחיר שלהם ונותנים תמורה יפה של SQ.

פורסם

מה הקשר שאלה ילדותית אם אין לך את התשובה אל תענה.

אין שם חומר שאומר במפורש-הייבריד או לא. זו השאלה,ברמה של ההייבריד או לא?

פורסם

אין להשוות ישירות בין השניים מפני שהתפקיד שלהם קצת שונה.

האינטגרה תוכנן כמקור יחיד, ולעומתו ההיבריד תוכנן להיות קומפוננט שני חלקים שמסוגל ליצור תמונה ובמה גדולה.

אגב- יש לי את ההיבריד אוביישן והוא סט נפלא לדעתי, מפורט, עוצמתי, נעים ורך.

:king:

פורסם

היה לי את ההייבריד הישן עם טוויטר MT22 והוא היה ממש מדהים.

לגבי השאלה אני ינסח אותה קצת יותר ברור-איכות צליל של האינטגרה אוביישן היא כמו של ההייבריד?דוטק?פולס?למי מהם הוא מקביל?הטוויטר שלו כמו של הייבריד או כמו של דוטק?כנ"ל המיד?

פורסם
היה לי את ההייבריד הישן עם טוויטר MT22 והוא היה ממש מדהים.

לגבי השאלה אני ינסח אותה קצת יותר ברור-איכות צליל של האינטגרה אוביישן היא כמו של ההייבריד?דוטק?פולס?למי מהם הוא מקביל?הטוויטר שלו כמו של הייבריד או כמו של דוטק?כנ"ל המיד?

לא רוצה להעליב אותך אבל אלי תפתח תרד משלך ?

השאלות שלך לא קשורות לנושא של התרד הזה..

• תוכן חדש...