Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישטרת בריטנייה עשתה שימוש שנים ארוכות ברובר SD-1 בגירסת V8,ואילו הסקוטלנד-יארד זכו לקבל את הויטס שהיתה הגירסה הספורטיבית..

שוטרי מתנ"א האיטלקית,הקרביניירים,הישתמשו תמיד במכוניות אלפא,בתחילה הג'ולייה והברלינה,ומאוחר יותר בג'ולייטות ובאלפא 75.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תמונות שצילמתי לפני כשנה במוזיאון המשטרה בבית הספר לשוטרים סמוך לקריית אתא. נמחק

אני חייב להודות, כל הכבוד למשטרה - על הרעיון, על היוזמה, על הביצוע.

למעשה אחד המוזיאונים הבודדים בארצנו למכוניות ישנות.

יש שם כ -35 כלי רכב, אופנועים וסירה ומאחורי כל זה מוזיאון ובו חדרי חדרים ממורשת המשטרה מאז השוטר התנכ"י ועד היום.

המוזיאון הזה קצת נחבא אל הכלים והאמת קשה להגעה - או בתיאום מראש בקבוצה או להתגייס לשורות המשטרה.

לפי כשנה ניצח ביד רמה על המוזיאון רב פקד אפי יניב (חבר מועדון החמש) שבבעלותו אוסף של 5000 דגמים של מכוניות מתוכם 1200 מכוניות משטרה.

police1s.jpg

police2s.jpg

police3s.jpg

police4s.jpg

police5s.jpg

police6s.jpg

פורסם
קצת מוזר לי רכב משטרתי קופה- האם הרכב באמת היה רכב משטרתי במקור?
היו גם חיפושיות משטרה ,בדרום אמריקה וגם בגרמניה אאל"ט.

חוץ מזה המוזיאון משטרה הזה נראה שיש מה לשפר בו (קצת פחחות לקונטסה במיתותא) אבל אין ספק שעל זה אני מוכן לשלם מיסים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הרכב שלם עד כמה שראיתי, אני הייתי משמר אותו.

אני מת על הדברים האלה. חשבתי על זה שהעלת את התמונה בשרשור לא מזמן.

ראיתי בזמנו אצל חמיס מאחורי משרד הרישוי בחולון, סיירה 5 דלתות של המשטרה הצבאית או של משטרת התנועה, הצבע והפסים היו עדיין דהויים, אבל היא הייתה שלמה לגמרי.

אם היה לי מקום וכסף - לא הייתי מהסס (יופי, עכשיו אני מדבר כמו גנאדי :wink: )

אפילו לקנות אריקה 1600 פשוטה עם רישיונות, ולהסב אותה לאחת כזו (במצב תצוגה כמובן) עם החלקים של האסקורט המשטרתית.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מי זה השוטר ה"מוצלח" שהחנה כך ?http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=60719&stc=1&thumb=1

דני

זה בכוונה....למנוע גניבה של הרכב, ככה אי אפשר לפתוח דלת ולהיכנס.....

גניקולג, שעבר הסבה מקצועית למכונאי רכב, קיבל בציון הסופי של הקורס ציון 120, במשרד התחבורה העקשו לדעת מדוע הציון החריג, כיוון שמקסימום הציון המקובל הוא 100 ...המדריך שבחן אותו אמר

"שלושים שנה אני במקצוע, וזאת הפעם הראשונה שאני רואה שמישהו מצליח לפרק ולהרכיב קרבורטור....דרך האגזוז!"

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

וברוח הזאת קצת VINTAGE

phot0509.jpg

phot0408.jpg

phot0309.jpg

show05e.jpg

show05m.jpg

show05q.jpg

show05t.jpg

show04c.jpg

show04m.jpg

וזה הסוף של מי שלא מתחבר לזה

שבת שלום

אירית

פורסם

וגם פיורי ששירתו משטרה...

73blueyellow.jpg

131.jpg

nypd1486.jpg

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

ועוד קצת מהמשטרה המקומית

את זו מצאתי בעבר אצל השכנים בפורום "תחבורה ציבורית" בתפוז עם הכיתוב הבא:

" אז הנה הדה-שבו הפרטי שליו שפירא מאיר

הצבע אמיתי, כיוון שהיתה מצוקת כלי רכב לחבלני המשטרה ב-1978, השתמשתי בדה-שבו שלי ליציאה לאירועים במקום.....בקטנוע המשטרתי."

אגב דה שבו מסחריות שימשו כרכב מנהלי במשטרה.

עוד מעניין במוזיאון המשטרה הוא תיעוד גם של כלי רכב שלא שרדו ואינם בתצוגה, עם כל הפרטים - מה נסע, לשם מה, את מי שימש, נתונים וכיו"ב.

8140635.jpg

• תוכן חדש...