Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש בתאריך 01\04 נעצרתי ע"י משטרה שהזמינה אותי למש"ל לדון בנושא שלילת הרישיון שלי.

רישיוני נשלל בתאריך 02-04 ל30 יום, כלומר היום היא אמורה להסתיים כיוון וחודש שעבר הסתיים

ב31\04, יוצא בידיוק 30 יום.

השאלה האם אני יכול לקחת אותו היום או מחר?

טכנית עברו היום 30 יום אבל לא חודש....

פורסם

אז אני צריך לקחת את הרישיון מחר או היום? כי הרישיון נלקח לי ב01 לא ב02, ב02 באתי לדון

בנוגע לשלילה האם יפסלו לי או לא יפסלו לי

פורסם

הרישיון נחשב "מוחרם" החל מהרגע שהקצין אישר את זה, והוא לא אישר את זה לפני שהוא ראה אותך, משמע מה 2 לחודש.

בנוסף אני לא חושב שהרישיון מחכה לך בתחנה אלא שתצטרך להוציא חדש במשרד הרישוי.

פורסם
הרישיון נחשב "מוחרם" החל מהרגע שהקצין אישר את זה, והוא לא אישר את זה לפני שהוא ראה אותך, משמע מה 2 לחודש.

בנוסף אני לא חושב שהרישיון מחכה לך בתחנה אלא שתצטרך להוציא חדש במשרד הרישוי.

לא נכון. מחכה כמו ענק בתחנה, במשרד קצין התנועה. ומחכה לא חודש מהרגע שהקצין ראה אותו אלא מרגע העבירה. מעמד השלילה המנהלתית לא התחיל בפגישה עם הקצין. הפגישה עם הקצין הייתה רק מתן אפשרות לערעור על השלילה (ואגב, לפי מה שאני ראיתי אפשר בהחלט לקבל את הרשיון חזרה בערעור הזה גם אם אתה חתיכת ערס שחצן עם קופת שרצים של עבירות, כל עוד אתה בא לערעור עם דוד שוטר חצי מונגולואיד).
פורסם

טוב, הסיפור ככה:

צלצלתי למש"ל( איפה שאני צריך לקחת את הרישיון) ב8 בבוקר והסברתי לו את הסיפור, שאלתי אותו מתי אני אמור לקבל את הרישיון אמר לי היום...

ביקשתי מאמא שלי שתסיע אותי לצומת בית דגן שם נמצא המקום, הגעתי חיכיתי ולהפתעתי אני מגלה

שאני צריך לבוא מחר! אמרתי לו שדיברת עם אחד השוטרים והוא אמר לי להגיע היום, הוא שאל אותי למה לא דיברתי איתו ( ממש הכרתי אותו) ושהוא לא יכול להוציא לי את הרישיון כי זה פלילי, הלכתי משם עקב חוסר האחריות של כמה מהעובדים שם ואני צריך לחזור לשם מחר לקבל את הרישיון שלי.

פורסם

אני גם הייי בשלילה מנהלתית לפני כמה שנים לאחר ה30 יום הלכתי וגם אמרו לי שרק מחר אני צריך לקבל אותו חזרה אבל התחשבו בי ואמרו לי שאני כבר פה והם ייתנו לי את הרישיון אבל אם יתפסו אותי נוהג לא יהיה טוב.... בכל מקרה לא נהגתי באותו יום.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
טוב, הסיפור ככה:

צלצלתי למש"ל( איפה שאני צריך לקחת את הרישיון) ב8 בבוקר והסברתי לו את הסיפור, שאלתי אותו מתי אני אמור לקבל את הרישיון אמר לי היום...

ביקשתי מאמא שלי שתסיע אותי לצומת בית דגן שם נמצא המקום, הגעתי חיכיתי ולהפתעתי אני מגלה

שאני צריך לבוא מחר! אמרתי לו שדיברת עם אחד השוטרים והוא אמר לי להגיע היום, הוא שאל אותי למה לא דיברתי איתו ( ממש הכרתי אותו) ושהוא לא יכול להוציא לי את הרישיון כי זה פלילי, הלכתי משם עקב חוסר האחריות של כמה מהעובדים שם ואני צריך לחזור לשם מחר לקבל את הרישיון שלי.

תעבורתי.

פורסם

לא ביקשתי שימסור לי את הרישיון היום, אבל חשבתי שיש טיפה אחריות והקשבה...

פורסם
תעבורתי.
תעבורתי == פלילי , רק לא בהכרח עם רישום פלילי.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

לפי מה שאני מבין השלילה היא על רקע תעבורתי, אבל אם השוטר משחרר את הרשיון יום לפני סוף השלילה הוא עצמו עובר עבירה פלילית.

• תוכן חדש...