Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפריצרים קדמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא מזמן הייתה לי סתימה בנקבים של השפריצרים הקדמיים שלי, פתחתי את הסתימה על ידי סיכה קטנה. עכשיוט השפריצרים עובדים, אבל אני רואה שהם חלשים, כלומר לא מגיעים עד לחלק העליון של החלון, זרימה חלשה...

חשבתי על לשפוך מיים פושרים, לא חמים מדיי, לתוך המיכל נוזל שלהם, ואז להשפריץ למשך זמן מה, וככה אני יוכל לפתוח את הסתימה בצינורות שמובילים לשפריצרים..

האם זה יכיול לעבוד?

יש רעיונות נוספים?

תודה לעונים.

פורסם

היי,

כנראה שבזמן שדחפת סיכה לתוך הנחיר של השפריצר שינית את זווית הנחיר.

הכנס שוב פעם סיכה וכוון את זווית הנחיר בעזרת הסיכה כלפי מעלה עד שתגיע למצב רצוי ומצוי.

שכחתי תבצע את שינוי הזווית בזהירות על-מנת למנוע שבירת הסיכה התוך הנחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום

פיתרון מהיר יעיל ומוכח!

קח חומץ רגיל ביתי 5%

קח מעט צמר גפן והטבל אותו היטב בחומץ , שים על כל שפריצר , הוסף חומץ אם צריך

תן לזה 5-6 דקות ומובטח לך ולאחרים נחירים נקיים.

החומץ מסיר אבנית במהירות וללא נזק.

יובל

פורסם

ניתן להכניס חומר מסיר אבנית עדין של חברות שמוכרות מוצרים למטבח (סנו, יעקובי וכו') לתוך מיכל המים ולהפעיל את השפריצרים לסרוגין. זה מנקה את המעברים, המיכל והצינורות, לאחר השימוש לשטוף עם מים נקיים את המיכל ולהפעיל השפריצרים עם מים נקיים.

לא להפעיל את המשאבה של השפריצרים לתקופות ארוכות זה יכול לשרוף אותה וגם לא להפעיל אותה ללא מים, ברגישות ובחוכמה.

אני אישית פרקתי בזמנו את השפריצרים והכנסתי אותם לחומר ניקוי נגד אבנית, השרתי אותם כמה דקות והחזרתי למקומם, מאז אני משתמש רק במי ברז רגילים בלי כל המים הכחולים המיותרים האלה שבזמנו סתמו לי את המעברים.

אם אתה רוצה את אפקט הסבון תמלא מעט מנקה חלונות ביתי (שוב חברות כמו סנו וכו') לתוך המיכל יחד עם מים רגילים וחסכת את עלות המים הכחולים.

בהצלחה

פורסם
מה עם מים מזוקקים אפשר להכניס?
אפשר גם קטשופ אבל עדיף מים כמובן מזוקקים בדי לא להשאיר אבנית במערכת.

טיפ: 10% ספירט ו90% מים, יעשו את העבודה מצוין בלנקות ליכלוך מהשמשה.

DROZD

פורסם

הרעיון הכי טוב שיש לי לתת לך הוא , שלאחר ניקוי המתיזים תיקח פילטר דלק שקוף ותתקין אותו בחיבור לצינור המים . כלומר צריך לחתוך את הצינורית המים שיוצאת ממיכל המתיזים במקום מסויים ולחבר אליו את פילטר הדלק.

מניסיון של כמה שנים , לא משנה איזה חומר תשים במיכל לא יהיה לך יותר סתימות במתיזים .

מחר אני אצלם ואשים את התמונה כאן.

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם
בלי כל המים הכחולים המיותרים האלה שבזמנו סתמו לי את המעברים.

אוף, כל כך נכון.

כדאי להתאמץ קצת ולפרק את השפריצרים+מעט צנרת, ולהניח בחומץ/מסיר אבנית עדין.

רוב הג'יפה אצלי הייתה דווקא במעברים (זוויות), ולא בשפריצרים עצמם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

באיזה מכונית מדובר?.

יש מכוניות שבדרך, על צנור המיים מהמיכל מותקן שסתום חד כווני למניעת חזרת המיים אל המיכל והוא זה שנסתם ולכן הזרם חלש. שסתום חד כווני זה יכול להיות אצמאי באמצע הצנור או משולב במפצל ה T אל 2 נחירי המתיזים.

לידיעה כללית, זה עשוי להיות קיים גם למתיז מיים אחורי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מצטרף לשרשור בעיות מתזים.

הרכב קליאו ספורט.

הבעיה: מתז אחורי לא עובד בכלל, קדמיים מוציאים זרם חלש (שניהם)

בהתחלה הכל עבד פיקס, ממש כמו שצריך.

אח"כ האחורי הפסיק לעבוד.

ואז הקדמיים התחילו לעבוד חלש.

חשבתי שנגמר הנוזל - מילאתי את המיכל עד הסוף. (הנוזל הכחול הזה מ-הום סנטר)

לא עוזר.

יש רעש של מנוע מתזים עובד, יש זרם חלש מאוד מהקדמיים, אין איבוד נוזל בנזילות או משהו כזה.

איך מגיעים בכלל לצנרת המתזים בקליאו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא הייתי שומע לכל ההצעות הנ"ל לשפוך אקונומיקה, מי אש, חומץ וכו'. הם יכולים לגרום נזק לצבע /גומיות וכו'.

2-3 תנועות סיבוביות עם הסיכה בנחיר של השפריצר וכיוון שלו אמורות לפתור את הבעיה.

במקרה הגרוע - החלף שפריצר. אל תשפוך חמרים שיזיקו לרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי קצת הגזמתם עם המתיזים.. חומץ,ספירט,אקונמיקה.סנו ועוד..:)

החדרת סיכה תפתור את כל הבעיות ואגב בדרך כלל יש מסנן קטן בחיבורים שעלותו זולה וניתן להחליפו במידת הצורך

רזמל הקדים אותי סחה:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
לא הייתי שומע לכל ההצעות הנ"ל לשפוך אקונומיקה, מי אש, חומץ וכו'. הם יכולים לגרום נזק לצבע /גומיות וכו'.

2-3 תנועות סיבוביות עם הסיכה בנחיר של השפריצר וכיוון שלו אמורות לפתור את הבעיה.

במקרה הגרוע - החלף שפריצר. אל תשפוך חמרים שיזיקו לרכב.

חומץ בוודאות לא יגרום נזקים לצבע הרכב, לגבי שאר החומרים לא הייתי מתקרב איתם אף לא לגרוטי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...