Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל לי שמן אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרון תכתוב סוג הרכב,מהיכן הנזילה,מתי עשית טיפול אחרון?

זה יעזור לאנשי הפורום לעזור לך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שמן אדום, בדרך כלל נמצא בגיר אוטומט, או לחליפין בשמן הגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה לא פתחת שרשור לפני כמה ימים על גיר שעבר שיפוץ לפני שבועיים שלושה ויש לך איתו בעיות?כבר אמרנו לך בת'רד ההוא, גש חזרה למי ששיפץ את הגיר.

ואני יותר ממשער שנוזל לך שמן גיר, ולפי התקלות שאתה מתאר - הגיר שלך הולך לעבור שיפוץ נוסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם שיפצת את הגיר לפני שבועיים, סבירות גבוה שזה הגיר נוזל, אלא אם כן יש לך בעיה גם עם ההגה ואתה לא מודע לכך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הייתה לך בעייה עם ההגה כוח היית מודע אליה. היה לך קשה מאוד לסובב את ההגה \ היו חריקות.

מאחר והתלוננת על בעיות בגיר ואתה מזהה דליפה של שמן אדום - כל עוד אפשרי להגיע למכון הגירים מה טוב, אם כי נראה לי שבקצב הזה אתה תגיע למכון הגירים רק על גרר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אמממ לא יודע מה צריכה להיות הבעיה?

הגה קשה, רעידות.היית מבחין ישר שיש בעיה, תחושת ההגה הייתה לך שונה.

ל'

פורסם

שחכתי לציין כי הנזילה מתקיימת מיד לאחר נסיעה ומפסיקה באיזה שלב ואני בודק במדיד של השמן גיר לא נראה שחסר איך זה?

ואגב אין לי בעיות בהגה כמו שציינתStarlet16v

פורסם

בדקת את השמן במדיד הנכון?

והאם בדקת את השמן ברגע שהרכב מונע?

ל'

פורסם

שרון מפלס שמן גיר לא בודקים סתם ע"י הוצאת המדיד מתי שבא לך, ישנן הוראות ייצרן, בדוק בספר הרכב שלך.

ושים לב שאתה בודק את המדיד כרואי יש גם סימונים של HOT וCOLD.

וכמו שאמרו קודמיי, אל תחכה פה לתשובות כי אף אחד לא יגיד לך מה בדיוק הבעייה דרך המסך, סע למוסך, בלי לחיצות חזקות על הגז, נסיעה שקטה על מנת לא לאמץ את הגיר התקול.

• תוכן חדש...