Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמית אתה צריך לתת תיאור הגיוני יותר לבעיה שלך אחרת לא יהיה אפשרות לענות לך בצורה טובה.

האם הנפילות מתח שאתה מתאר הם שהמגבר נכבה פתאום?

או שנפילות המתח שאתה מתאר הם כלליות ברכב , כלומר הבהובי אורות וכו'?

under construction..

פורסם
יש לו את אותו מגבר אבל יש לו מגבר היפסוניק?????

למה פשוט שלא תרשום את הדגם המדויק של הסאב??!!

יכול להיות שהוא מתאים ויכול מאוד להיות שלא...

או שבאמת תקפוץ למתקין רציני או תבוא לאחד המפגשים ויעזרו לך חבל להרוס את המגבר

אריק.

amit20,

תיקרא היטב את מה שכתב לך כאן אריק, ותיקרא את מה שכתבתי לך גם אני. לא כתבתי לך שעליך לימכור את הסאב, כי אני עדיין לא יודע בוודאות איזה סאב יש לך (כמה סלילים יש לסאב? מהי ההתנגדות של כל סליל? ואיך הסלילים מחוברים? במקביל? או אולי בטור?) כל מה שהמלצתי לך הוא:

5. על מנת ליפתור את הבעיה שיש לך ברכב, אני ממליץ לך לגשת למתקין מיקצועי של מערכות לרכב, הוא יפתור לך את הבעיה מהשורש, ובסופו של דבר גם מבחינה כלכלית זה יהיה הפיתרון הזול ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
עמית אתה צריך לתת תיאור הגיוני יותר לבעיה שלך אחרת לא יהיה אפשרות לענות לך בצורה טובה.

האם הנפילות מתח שאתה מתאר הם שהמגבר נכבה פתאום?

או שנפילות המתח שאתה מתאר הם כלליות ברכב , כלומר הבהובי אורות וכו'?

כן יש הבהובי אורות ,אבל גם המגבר שלי נכנס לפרוטקשין לשניה ואז חוזר לפעול.

זה הנתונים של הסאב מעותקים ישר מהאתר של היפוניקס

• 700-Watts Maxximum Power Handling
  • 350-Watts RMS Power Handling
  • Titanium & Pulp Composite Cones
  • Illuminated Acrylic Zeus Dustcaps
  • Dual 2-Ohm Voice-Coils (DVC / 2+2 Ohms)
    For 4-Ohm and 1-Ohm Applications
  • Black Chrome Speaker Frames
  • Rubber Magnet Boots

בינתיים הנמכתי את הסאב מהרדיו דיסק אין עכשיו נפילות מתח אבל המגבר עדין מתאמץ ויש הבהובי אורות מהמגבר ומהאורות באוטו.

אני חושב שאני יקנה מונו לסאב ,זה יפתור לי את הבעיה לא?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

amit20,

אם הנתונים שהעתקת לגבי הסאב הם נכונים, אז אין לך בעיה. כתוב שלסאב יש 2 סלילים, שההתנגדות של כל סליל היא 2 אוהם. אם תחבר את 2 הסלילים של הסאב בטור, תתקבל התנגדות כללית של 4 אוהם. מגבר ה - JBL שלך בנויי לעבוד בהיתנגדות הזאת, כאשר הוא עובד בחיבור גישור (BRIDGE).

הסבר לביצוע של חיבור טורי: לסאב שלך יש 2 סלילים. לכל סליל יש חיבור פלוס אחד וחיבור מינוס אחד. כך שסה"כ יש לך בסאב 2 חיבורים של פלוס ושני חיבורים של מינוס. עליך לגשר בעזרת כבל חשמל קצר, את הפלוס של סליל אחד עם המינוס של הסליל השני. כרגע יהיו לך 2 חיבורים פנויים פלוס ומינוס. אל החיבורים האלה יש לחבר את המגבר. תבצע את החיבור כפי שהסברתי לך, ותעדכן מה התוצאות.

בהצלחה,

שלו.

פורסם

לא הבנתי אני ילד קשה.

מחר חבר שלי שהתקין לי את המערכת ינתק סליל אחד ,חודש הבא אני כנראה יביא מונו בלוק וקבל .

עד אז סליל אחד יהיה מחובר.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם
לא הבנתי אני ילד קשה. מה לא הבנת? איך מחברים 2 סלילים בטור? צר לי להגיד לך, זה שאתה "ילד קשה" את זה אתה אמרת. אני רק אוסיף שאתה עקשן מאוד, ואתה פשוט לא רוצה לקבל עזרה.

מחר חבר שלי שהתקין לי את המערכת ינתק סליל אחד אם כרגע 2 הסלילים מחוברים במקביל, סה"כ התנגדות של 1 אוהם, על גישור במגבר JBL, פשוט כל הכבוד למגבר הזה שהוא עוד לא עלה באש. אם תנתק סליל אחד, ההתנגדות תהיה 2 אוהם, עדיין מצב שהמגבר לא מסוגל להתמודד איתו. אם תחבר את 2 הסלילים בטור (כפי שהסברתי לך בתגובה הקודמת שלי), תגיע להתנגדות של 4 אוהם, זאת תהיה התנגדות שהמגבר מסוגל להתמודד איתה. ,חודש הבא אני כנראה יביא מונו בלוק וקבל . אם יש לך עודפי כסף מיותרים, אשמח לקבלם. :smile:

עד אז סליל אחד יהיה מחובר. כפי שכבר הסברתי לך, זאת טעות.

amit20,

פשוט, ניגמרו לי המילים.

בהצלחה בהמשך,

שלו.

• תוכן חדש...