Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואי המסלול ב- MDC#4 מחר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תודה ענקית לכל המשתתפים והצופים על תרומתכם לארוע ספורט מוטורי מדהים, כזה שעוד לא נראה בארץ!

מבטיח שנמשיך, נשתפר ונרים את הרף לשיאים חדשים גם בעתיד!

טבלת תוצאות מתפרסמת באתר מסלולים (http://www.maslulim.co.il/index.php?i=359), ובקרוב נעלה את הסיכום המלא, טבלת הניקוד המעודכנת של הליגה וגלריות עם תמונות (מפחד להבטיח, אבל אולי גם וידאו...).

אנחנו סיפקנו את האפשרות, והמשתתפים נתנו לכולנו תצוגת נהיגה מעולה. היה ממש כיף להיות חלק מהעניין.

תודה לכולם על המחמאות וברכות לזוכים ולכל המשתתפים!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לילה טוב לכולם....

היום היה באמת אירגון מצויין!

כמו שצריך הריצו עניינים ונראה שהכל עבר אפילו מהר מידי

המסלול היה ממש כיף, למרות שאני מעדיף מסלולים איטיים, קשים ומסובכים יותר

סה"כ מאוד נהניתי!

האוויר הייתה כרגיל מצויינת, אולי אפילו הפעם יותר טובה בגלל התחרות בין החמישייה הראשונה

מישל הראה היום נהיגה מצויינת ואפילו שבר את רצף הזכיות של ה"בלתי מנוצח", ג'רמי שנראה שלא הלך לו כל כך במקצה השני..

דניאל רובינשטיין, סוף סוף העלה חיוך על פניי ועל פני ניב כשהגיע עם היאריס T לגמר, סוף סוף נציגות הולמת לרכב נהדר ובלתי מעורך

ניר, מזל טוב על הזכייה שלך! נהגת יפה מאוד בגמר,

גל ויוני בהחלט הרשימו אותי שעלו לגמר והשיגו כאלו תוצאות עם רכבים "נחותים" מהקליאויאים, כל הכבוד!

רוני..... אל תבוא! :lol:

כרגיל, אין ממש צורך להוסיף במילים נהגת יפה מאוד, אבל בפעם הבאה אתה וניר על הכוונת :wink:

הקטגורייה הגבוהה פשוט חירמנה אותי, לראות את המפלצות האלו מאיצות בישורות הקטנות אם כל

הסאונד הנלווה עשה לי חשק חריף לאיזה הנעה כפולה, בעצם... לא ממש,

אני ישאר אם הS2000 של אמיר בקשי! :evil:

נתראה בMDC הבא

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הארוע של אתמול היה נחמד לאלה בקשר למסלול הוא היה פחות טכני מאשר הפעמים הקודמות.

חיסרון קטן מכוניות חלשות אבל בכללי ארוע נחמד לאלה ומושקע כמו שאנחנו רגילים ליראות כל פעם ממסלולים :wink:

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

בקר טוב וחג שמח !

אתמול היה אירוע באמת טוב,מסודר ומהנה.

הגעתי באיחור מה (09:50) והופתעתי לראות שכולם כבר נוכחים כשהמספרים מודבקים על המכוניות

כשהן מסודרות ברחבה החיצונית.נרשמתי וקבלתי גם תג מנוילן עליו מודפס שמי(חידוש) .

התדריך נפתח בהבהרת התקנון השנוי במחלוקת על ידי ראם שבסיכומו של דבר הובהר לנו שמה שחשוב

הוא להנות ולקחת סדרה זו כניסיו כילים לקראת ליגת ג'ימקאנה הבאה מקצועית יותר ! צדק ראם כשבחר

להודות בחבלי הלידה של הסדרה ובכך השרה אוירת פיוס ורצון טוב לפני שזה יגלוש לכיוונים לא נעימים .

לדעתי בנושא רגיש זה ניתן למצוא פתרון הולם וגם מקצועי שיניח את דעת כולם. (אעביר את הרעיון

לראם ולגל לשיקול דעתם).

ההמשך היה שוטף ללא מריחות זמן , הסדר ונושא הבטיחות עלו מדרגה בכך שרק לנהגים ניתן להגיע

לאזור הסככה שליד הזינוק,כמו כן הגדרות מסביב ואנשי ההבטחה שנשכרו עשו מלאכתם נאמנה ללא

הנחות !

נהנתי מהאוירה , פגשתי מכרים וותיקים מתקופת הזוהר (אשקלון) והחסות של SEAT הוסיפה צבע

ליום החג (תרתי משמע).

לאחר שני המקצים ב-1600 הופתעתי מהתוצאות כאשר ג'רמי(55:31) בקושי הצליח להכנס לגמר במקום החמישי על חשבונו של עומר(54:78 -54:87)שבשני המקצים פסל וקבל תוספת 3 שניות.

כמו כן הצעיר דניאל רובינשטיין ,עם היאריס שעלה לגמר מהמקום השני בזמן מעולה(54:53) זהה לזמנו של ליאור בכר המנוסה, ואחרון חביב גידי קרונין (55:19) שנושף חזק בעורפו של ג'רמי !!

אני ב-2 המקצים השתפרתי (54:50- 53:788-)

המתח במקצה הגמר נתן את אותותיו-אני מזנק ראשון ומסיים בהרגשה טובה,אני נועל גלגלים

בקו הסיום והשופטים מבקשים ממני לא לזוז -הגלגלים על הקו ?-המזל שיחק לי: גל מרגיע ואומר

"אין מקום למטבע בין הגלגל לקו" איזו הקלה !!!

ליאור וגידי פוסלים ודניאל , שעבר בשלום את מקצה הגמר,קופץ משמחה -יש לי מקום שלישי לפחות !

ג'רמי מזנק אחרון והפעם מזכיר לכולם מדוע הוא מוביל את הקטגוריה !

התוצאות מתפרסמות:דניאל-55:13 .ג'רמי-54:78 .ואנוכי-53:15 .

פודיום-גביעים,פרסים ,נשיקות מדיילות לדניאל ולג'רמי,ולי -נשיקות מראם !!

היה כיף,להתראות ב-MDC-4 !!!

מישל

פורסם

אין עליך , מישל!!! :lol:

תודה לך (ולכל האחרים, כמובן) על המחמאות (וגם על העצות לשיפור). אני שמח שהצלחנו להפתיע לטובה גם שועל מרוצים ותיק כמוך בארגון המקצועי, העמידה בזמנים וההקפדה על הבטיחות.

ניפגש ב- 30.6 ב MDC#5!!!!!!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

היאריס T אכן שימחה אותי מאוד.

הרבה פעמים אני טועם לאנשים שלרכב יש יכולות מצויינות ופוטנציאל מצויין וכולם אומרים: הוא לא מהיר, מאבד אחיזה בקלות, לא מתקרב ל 106 ... וכו.

היה נחמד לראות שעם נהג טוב היאריס עשתה את המסלול בזמנים מצויינים והשתוותה לנהגים טובים אחרים ב 106 המהוללת ...

כל הכבוד לטויוטה שמראה שאפשר לעשות יפנית מהירה כמו צרפתיה ועדיין אמינה :-)

וכל הכבוד כמובן לדניאל :mm_yeah:

פורסם

היה אירוע מצוין ומתוקתק ,מאורגן טוב ובלי תקלות, אכן עליה ברמה!!!

וכל הכבוד לספוילד(תודה על הלאון טורבו המדהימה) ולסיאט על שיתוף הפעולה :mm_yeah:

גם השיפוט היה חד ונוקשה כמו שצריך והרגשתי את זה על בשרי :???:

(אימון +מקצה זמן, פסולים מה שהשאיר לי ניסיון בודד מול מפלצות ההנעה הכפולה)

קצת ביקורת בונה :wink:

4X4 טורבו ו-280 כ"ס מינמום במקרה הטוב

מול 4X2 טורבו ו-200 כ"ס מקסימום ביום טוב

איך שלא מסתכלים על זה זה עדיין לא כוחות במסלול מהיר !!!

ועוד יום לפני המרוץ, אימון כמעט על אותו תואי לא הוגן

בכול אופן ברכות לזוכים icon14.gif

בחברות

קובי כהן

פורסם

קובי אני מסכים איתך שזה לא הוגן אבל אין הרבה מה לעשות

גם אני עם המיאטה סובל מנחיתות של 25 - 30 אחוז מול הקליאו, שלא לדבר על ה S2000 וכו. צריך לעשות מה שאפשר לעשות וזהו ...

נ.ב מישהו מכיר S2000 למכירה ;-)

פורסם

senda - יש שמועות שהונדה רוצים למכור את הS2000 של הנסיעות מבחן.. הירוקה.. שהייתה באוטומוטור..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בנוגע להפרשי ההספק, באמת אין מה לעשות (ואני על הצד החלש של הסקאלה). בשביל שכולם יהיו מרוצים צריך 7-8 קטגוריות...

בעניין האימון: האימון לפני ארוע עם מסלול טכני, הוא טכני, ולפני מסלול מהיר - אימון מהיר. היו קטעים עם דמיון שנבע ממבנה המסלול אבל היו הרבה הבדלים. עקב מבנה המסלול באשדוד, מספר האופציות השונות של המסלול די מוגבל, ויעידו על כך אלו שהשתתפו ב-4 הארועים עד כה. יש אלמנטים שחוזרים בכל סוג מסלול (העקומה הרחוקה ממקום הזינוק, פניית 180-270 מעלות וסלאלום). מה שמשתנה אילו קטעי הקישור בין האלמנטים האלה.

לי אישית האימון מאוד עוזר, לא בגלל שהוא מקנה לי הכרות עם המסלול, אלא בגלל שיש לי אפשרות לתרגל שוב ושוב (תוך הנחייה של המדריכים) כל מה שאני צריך לתרגל (קווים, מבטים, פניות במהירויות שונות וכד'). בנוסף, זו עוד הזדמנות להכיר את הרכב על המגבלות, במיוחד לאור השינוי האחרון אצלי (בולמים).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

קובי שלום

אני מרשה לעצמי להעיר לך על הטענה האחרונה שלך.

1.האם יש אפשרות לחלוקת המשתתפים לעוד תת קבוצות למינהם ?

2.באירועים שאתה היית שותף להם באירגון היתה קבוצה אחת בלבד !! אז מה ,

בגלל זה לא באנו להתחרות ??

3.הרבה התחרו עם רכבים נחותים בהרבה מאשר במקרה שלך(גם אוטומטיות), הם באו בשביל הספורט

הם ידעו זאת מראש בדיוק כמוך ולא באו בטענות !!

4.כבר השתתפת עם אותו רכב ובאותם תנאים נכון ? קולך אז לא נשמע ,נדמה לי שאז תפסת

מקום שני ! אז מה ,נשנה תקנון בהתאם לתוצאה של זה או אחר ?? זה לא רציני !!

קובי ! הפעם פישלת פעמיים- על המסלול ובתגובה שלך.

חג שמח !!!!

תרבחו ותסעדו !!

מישל

פורסם

מה עם עוד קצת תמונות \ סרטים? anyone?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אירוע נחמד מאוד של מסלולים, מסלול מהנה וזורם, אווירה טובה ובמיוחד נהגים טובים.

שמחתי לייצג את המיאטות בגמר ולקחת את המקום ה4 ( 13 מאיות מגל:x ).

אני חושב שהוכחתי להרבה אנשים שחשבו שלמיאטה אין סיכוי במסלול שגם איתה אפשר להגיע לגמר.

סרטון של המיקצים שלי (באדיבותו של יואב ממועדון הרודסטרים) :

http://www.mytempdir.com/604886

מקווה שבאירוע הבא יהיו יותר מיאטות (ניב..:wink: )

ראיתי שדיברו פה על S2000 למכירה, מי? מה? איפה? למה? וכמה?

אה ואיזו שנה?

nissan silvia s14

• תוכן חדש...